Inlägg från: amandakollb |Visa alla inlägg
  • amandakollb

    Letrozol, PCO

    åh fortf ingen temphöjning och tydligen så gör kliniken jag går till inga progesteronprov så det är bara att vänta och se :( 

  • amandakollb
    Zamaso1 skrev 2020-05-04 08:38:59 följande:
    Här är en bild men kvaliten på bilder som läggs upp här är ju under all kritik så vet inte hur bra de syns här? Men på riktigt så syns det! Ska ta ett test varje morgon nu så de blir förhoppningsvis starkare haha

    jag ser inget men som du säger, man ser bättre irl! du får uppdatera oss varje dag :D 
  • amandakollb
    Obalem skrev 2020-05-04 08:57:12 följande:
    Åh va tråkigt :( hur länge hade du tempat? Tänker att du kanske inte får så förhöjd temp nu med letrozol eller så? Min har varit ovanligt hög hela cykeln sen letrozol exempelvis
    har tempat 1,5 år och brukar alltid få temphöjning efter ÄL, men ingen nu.. 

    åh justja du tempar också! visst är detta första gången med letrozol och ovitrelle? när fick du bekräftad ÄL i jämförelse med sprutan? :) 
  • amandakollb
    Anonym1Ha skrev 2020-05-04 09:10:55 följande:
    Va jobbigt!! Förstår din känsla att man bara vill veta om man egentligen ens hade ägglossning..

    Har du haft ägglossningsflytningar?

    Jag brukar alltid ha de när jag har ägglossning, tog ovitrelle i fredags och fortfarande inga flytningar eller nått annat som gör att jag känner att jag haft ägglossning denna månaden.. såå frustrerande!! Funderar också på att höra av mig till dem i veckan och se om de vill undersöka om jag haft ägglossning eller om de också bara säger vänta.

    Funderar på om jag tog ovitrelle för tidigt i cykeln denna månaden.. men det var ju enligt deras ordination.. men att det är därför det krånglar ändå. De har ju inte bett mig testa med ägglossningstest för att se om min egna ägglossning är på g utan de räknar bara mm på äggblåsan. Har förstått att en del tar ägglossningstest också och sen ovitrelle? Någon som har en tanke om detta?

    Blä, vilken dålig omgång det här blev med bara massa frågetecken i mitt huvud.. och min stackars man som ska stå ut med mig och mina funderingar ;)
    ja så jäkla jobbigt alltså!! men är ju nog tokig på alla dessa försök och nojig över att det inte ska gå, och nu att behöva oroa sig för tempen också.. 

    yes jag brukar få det några dagar innan och denna gång fick jag äl-flytningar både lördag och söndag och sen tog jag sprutan på måndag. hade två stora ägg, och jättefin slemhinna så fattar inte varför det ska krånga med sprutan, så typiskt liksom. 

    skönt för alla som inte tempar att inte behöva tänka på det, haha man blir ju galen. 

    kliniken sa bara att de ändå inte kan göra något, om det skulle visa sig att jag inte haft äl så bara att vänta sa hon.. 

    jag fick inte heller order om några äl-test utan läkaren såg bara på äggen och sa att jag skulle ta, så funderar också på om det var för tidigt i cykeln. hur stort var ditt ägg när du tog sprutan? 
  • amandakollb
    Anonym1Ha skrev 2020-05-04 12:28:50 följande:
    Var bara på ett vul cd 12 och då var äggblåsan 14.6mm och sen sa de att jag skulle ta ovitrelle fredag kväll och då räknar de med att blåsan växer ca 2mm per dag. Man litar ju på dem för man kan ju inte lika mycket själv samtidigt som man känner sin kropp en del nu!! Nästa gång kommer jag vänta lite till tror jag...

    Men förra månaden hade jag ägglossning cd14 innan jag hann ta sprutan så trodde ju det skulle gå lika fort denna gången. Då hade jag massa flytningar.. och ägget var då 15mm cd 12. Så rätt likt ändå..

    Jaja bara vänta och se då!
    hur vet du att du hade ägglossning just CD14 förra månaden, fick du positivt på ÄL-testet då eller fick du kolla på ultraljud? :)

    ja man tänker ju att de vet bäst, men sen reagerar inte kroppen som den ska riktigt så blir helt tokigt, ååh ah exakt ba o vänta o se! 

    visst har du bim runt den 10e? 
  • amandakollb
    Anonym1Ha skrev 2020-05-04 20:37:05 följande:

    Nej jag bara kände det! Och med flytningarna och så.

    Och när vi gjorde vår utredning så stämde min känsla också, då sa jag till att jag trodde jag haft ägglossning den helgen och vi var där en måndag och fick då det bekräftat att min känsla stämde ;)

    BIM får nog bli den 17/5 idag så räknar jag 16dagar efter ovitrelle, det var det de var förra månaden! :)

    När har du BIM?


    Skönt att kunna känna så tydligt! Jag känner aldrig haha!

    Jag räknar 17 dagar efter ovitrelle så den 14e maj :) då har vi ganska nära! Kommer du börja testa innan?
  • amandakollb
    Anonym1Ha skrev 2020-05-04 21:25:41 följande:

    Nej jag väntar iaf till nån dag efter BIM innan jag prövar! Om inte tant röd kommer liksom ;) tog test i början för 1år sedan men mår typ sämre av det än ovissheten att inte testa :)


    Klokt, just nu tänker jag att jag inte heller ska testa innan bim, hade troligtvis ingen äl ändå så. Undra när mensen kommer då :(
  • amandakollb
    Zamaso1 skrev 2020-05-05 06:51:52 följande:

    Är lite osäker på exakt när ägglossning blev men idag är det 12 dagar sedan sprutan :) ja kan inte ens fatta än, haha! även att ja har lite känningar av att vara gravid så känns det ändå inte som de haha.


    Wow stort grattis!! :D så kul!!
  • amandakollb
    Anonym1Ha skrev 2020-05-05 08:44:58 följande:
    Nej jag tror ju inte jag hade ägglossning heller så jag tror jag får en sån där pco- lång cykel på 40 dagar men vi får väl se :/
    jaa alltså mardrömmen är ju om mensen blir sjukt sen bara för att äl inte inträffade, eller att man får börja om med provera och allt :/ men vi får hoppas mensen inte blir allt för sen även fast vi inte haft ÄL! 
  • amandakollb
    Anonym (komigennu) skrev 2020-05-05 08:43:58 följande:
    Jag börjar bli nojig över att strecket inte ökat i styrka mer än vad det gjort, oron över missfall denna gången med kryper sig på :( 

    Översta är i söndags (12 d efter sprutan), nedersta är idag. Båda tagna på morgonen.
    förstår att du är orolig, men det är nog helt normalt! testa om 2-3 dagar igen ska du se att det ökat =) 
Svar på tråden Letrozol, PCO