• Anonym (M)
  Tor 25 feb 2021 12:51
  37409 visningar
  3231 svar
  Inlägg från Anonym (M) Visa alla inlägg
  3231
  37409

  Letrozol, PCO

  palettblad1 skrev 2021-02-25 11:27:54 följande:
  Åh vad ledsen jag blir för din och er skull!! Verkligen. Det är så svårt att bära på längtan och att ens partner inte kan förstå den på det djup som vi förstår det.

  Jag förstår att du kände dig förnedrad, du var ju sårbar och ställde sig själv i en utsatt situation. Självklart tänkte du att din sambo skulle ta hand om dig i den situationen oavsett vad han kände, och oavsett om det blev sex eller inte. <3

  Tänker som Vicki89 skrev, att det kan vara bra att prata om det tillsammans. Helst på neutral mark, där ni båda försöker förstå varandra. Han kan ju ha haft en stressreaktion och kanske inte vågat möta de faktiska känslorna han kände. Ofta är ju skratt eller ilska en försvarsmekanism för att skydda oss själva, även om det inte är rätt eller om det sårar någon annan. Förhoppningsvis kan ni möta varandra och dela era känslor med varandra, och förlåta! Men innan dess så har du en liga kvinnor bakom dig som förstår dig och din sorg och frustration och att du blev sårad. <3
  Tack <3 Jaa han är knepig där så fort man vill något så backar han om man visar att man vill de för mycket. 

  Jaa det var nog en försvarsmekanism både att han skrattade och sen blev arg. Jaa vid får se vad han säger jag vet själv inte vad jag ska säga/inleda samtalet med har liksom inte jättemycket att säga honom atm hehe :P.

  Tack ni är helt jävla bäst<3
 • Anonym (M)
  Tor 25 feb 2021 20:58
  Russin112 skrev 2021-02-25 16:03:38 följande:

  Det gör det hela ännu värre (om det nu går att bli värre)... oavsett hur jobbig situationen är för honom så har han ingen rätt att få sig att känns så och att dessutom bli arg på dig efteråt... nej fy fan! Jag förstår helt att du inte känner för att träffa honom men samtidigt så känns de så otroligt surt att "slösa" bort din ägglossning (för oss är ju ägglossning inget man tar för givet liksom). 

  Jag mår okej, känner mig lite nere över att jag inte tror det har fungerat denna månad då min pms-ilska forfarande är kvar... så säker att jag till och med tog mig en cigarett idag. Men jag vet ju att man inte ska ge upp helt förens mensen är här. :)


  Det blev en ägglossning med TVÅ ägg som tyvärr slösats bort! Han ligger och sover och somnade för en halvtimme.

  Usch förstår att du känner dig nere! Jag hoppas innerligt att det inte är pms symtom utan gravid hormoner som spökar.

  Nej ge inte upp<3 inte ännu! Man får ta en cigg de är ändå gulkroppen som försöker bebisen såhär tidigt!
 • Anonym (M)
  Tor 25 feb 2021 21:02

  Update:

  Pratet gick typ aa jag vet inte. Han la de på mig att jag borde märkt att något var knas eftersom han inte fick upp den.

  Svarade att jaa jag frågade ju innan allt om du inte ville. Han tyckte att jag borde förstått att han var stressad. Sa de att ja men lägger man sig som en säl på någon och garvar så är de klart ingen av oss blir särskilt kåt. Han tyckte att eftersom jag yttrade mig om att jag var stressad i måndags så var de minsann hans tur nu att känna stress.

  Jag sa också igår att han till viss del bidragit till endel press då han innan/under utredning tjatat om vart min mens är. Att den måste komma igång så sonen kan få ett syskon. Han höll inte med och tyckte inte alls det har varit att pressa mig utan att han sa så för att visa intresse. Vi kom inte längre än så sen ville han inte prata mer!

  Han somnade för 30 min sen och har varken sagt förlåt eller tagit initativ till sex. Så detta får bli min sista kur. Jag vill ha ett syskon till min son men inte på de här sättet. Det är inte menat helt enkelt!

  Jag vill skaffa barn med någon som vill de lika mycket som mig!

  Vill tacka ER ALLA! Vilka jävla fina människor ni är! Who runs the world?

  Så härligt att haft ert stöd under alla toppar och dalar. Ni har varit min livboj som ingen annan kunnat vara! Jag kommer nog inte riktigt lämna tråden ännu! Vill fortsätta hejja på er även om jag inte längre försöker få barn. Ni är bäst jag önskar er alla härliga plus och söta små bebisar under 2021! Detta hoppas jag blir ert år ni är så värda de <3

 • Anonym (M)
  Lör 27 feb 2021 12:54
  Anonym (Syskonförsök) skrev 2021-02-26 10:55:38 följande:

  Hunnit läsa ikapp nu, fick en dipp när mensen kom och gömde mig för världen några dagar.

  Så tråkigt att det blivit så här! Hoppas han kommer till insikt. Du är stark och fantastisk, jättebra att du lyssnar på dina känslor <3

  Stanna gärna kvar! Oavsett vad så finns vi här för dig!


  Åh jag förstår! Ibland måste man bara få ta en paus från omvärlden och sörja lite. Det blir ju liksom en sorge varje gång mensen kommer.

  Jaa vi har pratat lite till och han bad äntligen om ursäkt! Så de känns iaf lite bättre!

  Jaa klart jag är kvar jag hejjar ju på er<3
 • Anonym (M)
  Lör 27 feb 2021 13:00
  Russin112 skrev 2021-02-26 09:26:49 följande:

  Så otroligt tråkigt att höra att han fortsätter på samma spår, jag förstår att du vill ha barn med någon som vill det lika mycket och jag tycker det är väldigt moget och starkt av dig att stå upp för dig själv och inte vika dig i denna situation bara för att få till det under äl. 

  Jag hoppas att ni kan lösa det här på något sätt och att han kommer till insikt i hur hans beteende påverkar ditt mående. Vi finns alltid här oavsett om det är relationsproblem eller fertilitetsproblem :) 

  Tack själv, du har funnits för mig minst lika mycket som vi har funnits för dig <3 Stanna gärna kvar med oss!  


  Jaa jag kände bara vad är de för idiot är tillsammans med!!! Ja jag är så satans envis så där kunde jag verkligen inte ge vika där de hade bara fått mig själv att må dåligt. Hade säkert blivit lite sur om han tog initativ men de hade känts bättre på något sätt ändå,

  Jaa tack <3

  Tack så mycket kan bara säga detsamma om dig/er<3

  En OT fråga brukar ni få äl-flytningar av letrozol/ovitrelle? Tycker de var så konstigt jag har faktiskt inte fått de tidigare kurer men denna kuren fick jag de blev jätteförvånad.

  Blir en spännande vecka för er och för mig nästa vecka! Håller mina tummar, tår pch allt man kan hålla för att du och vicki får ett plus<3
 • Anonym (M)
  Lör 27 feb 2021 13:06
  Vicki89 skrev 2021-02-25 22:19:55 följande:

  Åh jag känner mig så ledsen för din skull. Man går ju bara och väntar på den där jäkla ägglossningen, och vill inget hellre än bli gravid, och att då inte få chansen måste ju kännas hemskt. Och på det sättet det hände dessutom.

  Jag hoppas att din kille ändå kommer till insikt och att ni kan hitta tillbaka till att vilja försöka och att han kan stötta dig mer än du fått stöttning nu. Och att du och er relation kan repa sig efter detta. Ändå bra att ni pratade om det som hände. Även om det gick sådär så var det ändå en början.

  Vi finns ju här om du behöver prata eller ventilera. <3


  Ja man gör ju de! Jag tror inte de riktigt de hade gått in hos honom hur mycket väntande de är!

  Vi pratade mer igår! Och jag sa det att för dig så är de så att jag går till gyn och kollar blåsor ibland flera ggr för att få veta när/om de blir äl. Sen får du info om vilka dagar vi ska ligga och sen släpper du de. Medan jag går och väntar återigen på antingen mens eller testdag och så börjar de om igen. Han svarade faktiskt men gud vad stressigt och gå och vänta och känna efter varför gör du de? Jag svarade att de är typ omöjligt att inte känna efter och omöjligt att inte räkna ner dagarna till testdag osv.

  Hur mår du?
 • Anonym (M)
  Lör 27 feb 2021 19:22
  Russin112 skrev 2021-02-27 15:21:14 följande:

  Har faktiskt aldrig fått det med Ovitrelle, också reflekterar över det..

  Ja men verkligen! Fick ni till något samlag eller är det bara spännande i väntan på mens för dig?


  Nej så konstigt jag har tidigare kurer haft minimalt med flytningar men inte denna gång. Kanske beror på att äl blev så sen (cd 22).

  Haha nejnej de blev inget sex! Känns som att detta är första mensen på länge man inte behöver fundera något på bara invänta liksom.

  Är spänd åt era vägnar och på era resultat <3

  .
 • Anonym (M)
  Lör 27 feb 2021 19:30
  Vicki89 skrev 2021-02-27 14:08:25 följande:

  Vad skönt att ni ha kunnat prata och reda ut saker lite mer! Hoppas att ni kommer på rätt kurs igen nu.

  angående din fråga innan så brukar jag få äl-flytningar med Letrozol, men det varierar lite hur mycket från cykel till cykel.

  Jag mår bra, har lite symtom som både kan vara PMS och graviditet så håller tummarna för det senare! Har haft lite lätt till tårarna, lite ömma bröst och lite spänningar i ljumskarna.


  Jaa! Idag sa han faktiskt jo ag vill ha barn nu och jag vill/kommer engagera mig (så nu är de ombytta roller haha) Men sa det att jag vet inte om jag orkar just nu. Vem vet man kanske får en knäpp när mensen kommer och vill påt igen. Men som de känns nu så avvaktar jag.

  Hm kanske är ovitrellen som gör att man inte får så mycket äl flytningar då? Fast å andra sidan fick jag ju de denna gången men väldigt märkligt ändå då russin inte fått de av ovitrelle heller och inte jag heller förrän denna gång då.

  Åh det är så jobbigt det där! Har sagt de förr men tyckter de är så orättvist att symtomen är så lika varandra liksom.

  Jaa men de är klart vi hoppas på de sistnämnda hejjahejja <3
 • Anonym (M)
  Sön 28 feb 2021 08:37
  Anonym (Syskonförsök) skrev 2021-02-27 20:49:22 följande:

  Nej, jag brukar aldrig få ÄL-flytningar.


  Ja det var skönt faktiskt!

  Väldigt intressant de där. De måste jag fråga gyn om varför/varför inte man får de.
 • Anonym (M)
  Sön 28 feb 2021 08:39
  Russin112 skrev 2021-02-27 22:11:20 följande:

  Överlag tycker jag letrozol har en väldigt oregelbunden effekt på mig iaf, alla mina biverkningar och längden på mina faser varierar varje månad så kanske är lite så med flytningar med :p

  Jaha du menar så :) ja det är riktigt spänt, tror jag börjar tjuvtesta snart


  Jaa den verkar ha väldigt oregelbunden effekt på mig med! Det måste ju va något sådant iaf men måste fråga gyn nästa gång jag träffar henne hon kanske vet :P

  Åh vad spännande! Jaa de är så satans svårt att inte testa! Håller tummarna för ett plus!
Svar på tråden Letrozol, PCO
Logga in
Bli medlem