Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
 • Russin112

  Letrozol, PCO

  amandakollb skrev 2020-06-10 17:26:04 följande:

  Om tempen är hög imorgon och på fredag så tar jag nog ett test på fredag:D men åh vågar inte hoppas:( kommer bli så ledsen om det inte blev något


  Åh så spännande! Hoppas hoppas!!
 • Russin112
  MiniNin skrev 2020-06-10 18:22:03 följande:

  Det är verkligen en djungel! Men visst är det bra att veta att jag reagerar på nåt, absolut. Får se hur det blir med Menopur om det ev. blir det. Kanske kan läkarna veta hur man ska dosera den utifrån hur jag reagerat på Bemfola.

  Tack för pepp och hållna tummar! Hur mår du? Har ni hunnit smälta beskedet, du och sambon? Har ni berättat för någon eller väntar ni ett tag?


  Ja men hoppas att de har gett dem något att gå på :D Tänker att även fast resan känns lång så ha i åtanke att jag endast fått en enda ägglossning och blev gravid så de är de enda som krävs :)

  Jag mår bra, jag har berättat för min familj men han vill vänta några veckor så missfallsrisken sjunker. Förstår honom men jag tänker samtidigt att ?nu är vi gravida, nu är vi glada och delar med oss? sen om de går åt skogen så får man ta det då.

  Oron för missfall är fanimej ännu värre än längtan efter graviditeten...
 • Russin112
  amandakollb skrev 2020-06-11 06:51:06 följande:

  Bim idag, hade fortsatt hög temp och ingen antydan till mens så blev faktiskt lite hoppfull och tog ett test idag, men såklart negativt :( nu är de ba o invänta mensen då, suck :(


  Åh nej vad trist :/ förstår att de måste kännas skit

  Men när ni väl får ert barn kommer en månad hit eller dit inte spela någon roll Så nu är de bara lägga allt hopp på nästa gång!
 • Russin112
  MiniNin skrev 2020-06-10 22:06:04 följande:

  Jamen, just det! En ägglossning så blev du gravid! I WISH! Haha ;) Men det är ju verkligen det man vill nu, precis som akalei skrev, ha en ägglossning och en ärlig chans.

  Jag förstår båda sidor av det där myntet. På rtt sätt är det så skönt att få stödet och förståelsen om det skulle bli en dålig utgång. Jag kommer berätta för mina vänner för att få stöd och pepp (mina närmsta vänner har båda barn varav en har gått igenom flera missfall) och min mamma men sen vänta lite grann med resten av familjen och allra längst med jobb och så.

  Usch ja, kan inte tänka mig det där...nu bara längtar man efter plus. Men ja, risken finns ju, inte konstigt att tänka på det och oroa sig. Men viktigt att balansera det med glädje och njutning också!

  Se nu till att dokumentera så mycket du kan om din graviditet - det är guld värt sen att se tillbaka på :)


  Ja men visst. Få den årliga chansen som alla andra utan pco får varje månad.

  Ja lite så jag tänker, stöd är ju verkligen något man kommer behöva ifall de slutat illa. Och ens närmaste kommer ju undra varför man mår så dåligt isf.

  Ja du har rätt. Jag måste försöka ha lite glädje och inte bara oro. I värsta fall har ju bara varit glad i onödan ;)
 • Russin112
  amandakollb skrev 2020-06-11 07:37:06 följande:

  Ja fyfan va deppigt :((( så är det ju, men hade varit så mkt enklare om man visste att det skulle hända snart liksom:(


  Jag förstår dig till 100 %. Men man får inte ge upp! Plötsligt händer de, man måste bara tro på sin kropp. Om de mot all förmodan inte skulle ta sig så vet vi ju att ivf näst intill alltid levererar. :D
 • Russin112
  amandakollb skrev 2020-06-11 09:25:49 följande:

  Ja jag vet.. du har helt rätt! Detta var ju faktiskt bara 5e försöket, varav 2a med ägglossningsstimulerande, så får försöka tänka att de är normalt att det tar några gånger.. men så deppigt, hade börjat tänka på hur jag ska berätta för föräldrarna och vänner osv osv, jaja får hoppas mensen kommer typ idag så jag kan börja om snart.

  Hur mår du?:) vad har du för symtom nu?


  De är ju trots allt helt normalt att de tar ett år för människor med ägglossning varje månad, man måste försöka tänka så men tålamodet är ju inte de starkaste när man inte kan tänka på annat än barn!

  Er tid kommer att komma. Det är jag övertygad om <3

  Jag mår bra, mår lite illa och har ont i bröstvårtorna/brösten samt mensvärk. Känner mig väldigt nervös inför 18e vul, rädd att de inte ska se ett foster.
 • Russin112
  amandakollb skrev 2020-06-11 15:08:15 följande:

  ja får försöka tänka positivt! har fortf inte sett skymten av mens, kan det bli sen måntro även fast man bekräftad ägglossning?! har börjat få lite mer vita flytningar än vanligt?

  såg att du bokat om så du är i v.8, då lär man garanterat se ett foster! gud vad spännande!! :D


  Hmmm... låter ju ändå lovande, flygningar är något som har flödat under min graviditet iaf :D

  Du kanske inte ska ge upp riktigt ännu om denna månad!

  Ja men lite så jag tänkte. Slippa gå hem med ännu mer oro just för att de är för tidigt för att se.
 • Russin112
  amandakollb skrev 2020-06-11 16:02:24 följande:

  vill inte hoppas något för kommer ba bli ännu mer besviken, känns väldigt ovanligt att plussa efter bim om man fått negativt på bim? :(

  jaaa exakt, superbra ju!! det kommer jag också göra när jag väl bli gravid, boka i/efter v 8 :) 


  Säkert ovanligt men inte omöjligt :)
 • Russin112
  amandakollb skrev 2020-06-11 16:02:24 följande:

  vill inte hoppas något för kommer ba bli ännu mer besviken, känns väldigt ovanligt att plussa efter bim om man fått negativt på bim? :(

  jaaa exakt, superbra ju!! det kommer jag också göra när jag väl bli gravid, boka i/efter v 8 :) 


  Hur har det gått? Har du testat idag?
Svar på tråden Letrozol, PCO