Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
 • Russin112

  Letrozol, PCO

  Obalem skrev 2020-03-14 22:12:04 följande:

  Ja så är de! Nu är de bara att hoppas på detta. Och invänta två låååånga veckor


  Väntan är det värsta, men oj så värt det när vi väl lyckas :)
 • Russin112
  Obalem skrev 2020-03-18 08:30:41 följande:

  Hur går det här? :D

  Lite uppdatering: idag är jag på ovitrelle+4 och jag har testat sen första dagen för att kunna se när hcg nivåerna går ner för att då veta när jag kan lita på ett positivt test. De har gått neråt första 3 dagarna för att idag gå plötsligt uppåt :o ganska starkt uppåt. Ökningen är markant. Men hur kan de komma sig? Ägget kan ju inte ha fäst redan och ovitrellen ska minska i styrka. Hmm, förvirrande...


  Jag var hos gyn idag, en ny läkare... tydligen visar mina blodprover på att jag inte har pco (?!) han sa även att mina ägg är många men placerade jämt och vid pco ligger dem endast längst kanterna... antar att det här var positiva besked men är mycket skeptisk. jag har ju ingen egen ägglossning och tidigare blodprover har ju visat att jag har det...(fick veta att jag har pco för ca 10 år sedan)  men men fick iaf veta att letrozolen inte hade gjort ett smack för mig. Jag ska dubbla dosen. Så nu ska jag vänta i tre veckor och om mensen inte kommer så ska jag börja med provera för att sedan börja med letrozol... vilken jäkla väntan... är ju hundra på att min mens inte kommer komma för jag har ju inte ägglossat så vill ju börja med proveran direkt. 


  Nog om mig! Vad spännande!!!! nu är det inte lång tid kvar tills du får testa dig :D när det kommer till hcg nivåerna är jag inte als påläst, det bästa är ju att vänta till BIM + 1 innan du testar för att få ett pålitligt resultat.  

 • Russin112
  Obalem skrev 2020-03-18 15:18:25 följande:
  Men oj vilket chock de måste ha varit :o bra iallafall att du får fortsätta med letrozol och att du fått provera! 3 veckor... varför? Om du nu inte har haft ägglossning är de väl bara att ta den nu? Den rekommendationen fick jag när jag inte trodde mig få ägglossning (den kom 2 dagar senare). Och dubbel dos, va bra! Då är de större chans :D

  En halv evighet om du frågar mig ;) men ja nu är det ca 1 vecka tills jag kan få ett riktigt positivt svar. Sååå spännande!!!

  ja men verkligen! 


  han sa att det kan ju vara så att min ägglossning är sen och att den kommer komma men att det var väldigt osannolikt. Jag tror jag väntar max 2 veckor och sen påbörjar provera :D (Alla verkar göra såååå olika)


  Haha jag förstår att det är segt men du är iaf långt före mig i processen :D en vecka är ingenting :D 


   

 • Russin112
  Obalem skrev 2020-03-18 16:59:06 följande:
  Låter vettigt :D heja äggen!

  Sant, de klarar jag. Är bara så nyfiken!!

  haha heja heja!


  Ja men förstår det, håller alla tummar och tår för er! 

 • Russin112
  Obalem skrev 2020-03-23 15:20:47 följande:

  Hej! Hur går de?

  Jag är idag 9 dagar efter ovitrelle och ägglossning (förmodligen). Igår var mina test negativa, även så idag. Men så tog jag ett early som visade positivt :D sprutan kan ju ge positivt i upp till 10 dagar så de kan fortfarande vara den men jag hoppas såklart att det inte är den! Sååå spännande!!


  Men åh så spännande!! Hoppas hoppas!!! Har du några symtom än?

  För mig händer absolut ingenting, väntar på att eventuell mens ska komma för att kunna påbörja dubbla dos :D
 • Russin112
  Obalem skrev 2020-03-23 16:46:35 följande:
  Tunga och stora bröst som jag brukar kunna ha mellan äl och mens, annars lite smått illamående eller snarare väldigt hungrig på morgon och Lite huvudvärk är de enda :)

  Hur länge ska du vänta nu då? Får du inte ta provera? :(

  Låter ju ändå lovande :)


  Han sa att min livmoderslemhinna var 8 mm så möjligheten att jag får egen mens trots att jag inte har haft någon ägglossning finns ju :) (därför väntar jag lite) tänker kanske börja med provera runt den 5/4 om jag inte fått egen mens :)

 • Russin112
  HanNa0315 skrev 2020-03-23 20:55:43 följande:

  Hej tjejer! Har läst er tråd. Jag ska påbörja Letrozol behandlingar och få en spruta precis innan ägglossning för att få fart på allt. Är lite nervös för detta! Hur mår man av Letrozol respektive sprutan? Vilken dag i cykeln får ni ägglossning av letrozolen?


  Hej! Vad kul att du också ska börja!

  Otriville (sprutan) har jag inte tagit så det kan jag inte svara på men letrozol får jag humörsvängningar deluxe och dålig hy av :/

  Ägglossning har jag inte fått än utan ska dubbla min dos nu nästa månad :)
 • Russin112
  Obalem skrev 2020-03-23 21:36:10 följande:

  Jaha men de är ju bra! Hoppas den kommer igång så du får börja om snart :D heja heja!


  Hur har det gått för dig? Har du testat än? :D
 • Russin112
  Obalem skrev 2020-03-25 22:26:10 följande:

  Ja, svaaagt streck i morse! Vågar inte ropa hej än men försiktigt hoppfull :)


  Okej okej :D vilket datum har du bim ? :D
 • Russin112
  Russin112 skrev 2020-03-26 07:43:01 följande:

  Okej okej :D vilket datum har du bim ? :D


  Obalem skrev 2020-03-26 08:16:46 följande:

  Svagt streck idag igen! Är på äl+11, eftersom att jag inte riktigt vet hur ovitrelle påverkar cykeln så vet jag inte men kanske 3 dagar innan. Nu är jag verkligen försiktigt hoppfull!!


  Okej, så långsamt tiden går ???? går in varje morgon här i hopp om att du ska ha skrivit att du är gravid.
Svar på tråden Letrozol, PCO