Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
 • Russin112

  Letrozol, PCO

  MiniNin skrev 2020-05-15 21:51:53 följande:

  Okej, då är du 4 dagar före mig och amandakollb. Så spännande att vi är nära varann i cykeln och kan följa, jämföra och peppa! :)

  Näe, jag bor i Malmö. Kön kanske ser annorlunda ut här i Skåne, jag har ingen aning. Bra att vara lite proaktiv så ska i alla fall lyfta frågan vid nästa besök.

  Barnlängtan växer sig stor snabbt så kan tänka mig att den här tiden har känts lång och jobbig för er. Men vi hoppas att det snart är dags :) Är detta ert femte försök då med ÄL kan man säga?

  Har skrivit en del tidigare i tråden (långa inlägg, läs gärna dem om du orkar) men kort och gott så slutade jag med p-piller i höstas och visste redan då efter utredning att vi skulle få hjälp direkt när vi önskade få barn så vi ställde oss i kö till hormonmottagningen och hade vårt första besök i slutet på februari i år. Min andra mens efter bekräftad ägglossning efter pillerstopp sammanföll med vårt besök och jag startade första enkla Letrozolkuren där. Reagerade inte alls på den och hade sen ett uppehåll efter en förkylning.

  Detta är alltså vårt andra försök, nu med dubbel dos Letrozol. Så vi har en väldigt kort resa bakom oss än så länge så vi är nog i "vi kör på, hoppas och längtar lagom"-stadiet.

  Jag har nära vänner som haft långa och kämpiga resor mot sina barn så tror jag har (eller försöker ha) en realistisk syn på min egen process och är tacksam för den hjälp vi får och bara hoppas på att vi får uppleva lyckan så snart förutsättningarna är rätt. Men visst, jag är redan i "bebisbubblan" på många sätt redan, hur kan man undvika det liksom?


  Verkligen! Då kan vi följas åt och vara otåliga tillsammans ;)

  Okej okej. Ja men de är ju lika bra. Så man inte står där sen och har 1-2 år kö...

  Jag har inte fastslagit en enda ägglossning så det kan vara så att jag aldrig har ögglossat men jag tror att jag har gjort det 2 gånger.

  Juste ja, de var ju du som fick ta uppehåll där. Måste kännas så surt att få vänta ?i onödan? men kredd till er som tar ett ansvar i dessa tider! :)

  På ett sätt älskar jag bebisbubblam, jag planerar, fantiserar och ja föreställer mig om hur det kommer bli men en annan sida hatar de för tänk om de aldrig blir verklighet... jag arbetar som förskolelärare så varje dag får jag träffa underbara små barn och bli ?sucktad? ...
 • Russin112
  MiniNin skrev 2020-05-16 12:12:51 följande:

  Det är klart att det blir av! Fortsätt planera, drömma och längta! Du är ju bara 26 år, har en jäkla massa ägg som bara ligger och väntar och nu får du fin hjälp från vården. Vi följs åt här och är som du sa otåliga tillsammans, men också hoppfulla <3

  Jag arbetar också som förskollärare så jag vet vad du menar med dem där underbara barnen på jobbet :)


  Jag hoppas verkligen att du har rätt och mitt förnuft säger ju att du har det men ibland tar negativiteten över tyvärr. Men tillslut så ska vi alla lyckas! Det är jag egentligen övertygad om!

  Vad härligt. : D
 • Russin112

  Imorgon skall jag på vul cd 13. Tog ett digitalt äl-test idag som var negativt, (Gjorde mig glad då alla test alltid har visat positivt för mig oavsett cd så nu verkar äl test fungera även på mig)

  vilken dag brukar ni få positivt på äl-test efter letrozol?

  Är så nervös och förväntansfull inför morgondagen :D

 • Russin112

  JAG HADE EN ÄGGBLÅSA PÅ 19,93 OCH PERFEKT SLEMHINNA!

  Nu ska jag ta Otriville ikväll. Så hur har ni gjort med sex efter otriville? Direkt efter? Läkaren rekommenderade ikväll, i morgon bitti och imorgon em. Dock har vi inte möjlighet att ha sex imorgon em då jag jobbar från 15 och sedan natt medans mannen jobbar till 16....

 • Russin112
  amandakollb skrev 2020-05-21 16:02:35 följande:

  Åh wow så kul!! :D måste kännas sjukt bra!! Vi hade sex dagen innan ovitrelle, samma dag och varje dag tre dagar efter också. Men borde absolut räcka med ikväll och imorgon, kör på :D


  Känns helt underbart!

  Okej men dåså, vi hade sex igår också så de borde ju vara lugnt :D
 • Russin112
  amandakollb skrev 2020-05-21 17:33:13 följande:

  Förstår det!! Så kul :D och det blir nog helt perfekt! När beräknar du bim?

  Tempar du fortfarande förresten?


  Jag har slutat med det, kändes mest stressande :/

  Tänker att om jag borde ha min bim 5/6 men inte helt säker :D
 • Russin112
  amandakollb skrev 2020-05-21 17:59:32 följande:

  Det gör du nog rätt i, haha jag borde också sluta tempa för mitt eget bästa, var så sjukt orolig hela tiden för att tempen inte gick upp som den skulle förra cykeln. Men har sånt kontrollbehov så skulle nog va jobbigt att inte tempa heller


  Ja förstår dig, man vill ju ha så bra koll som möjligt på sin kropp och på vad de är som händer men egentligen är de bara att vänta och se vilket är så jäkla jobbigt, evig väntan...
 • Russin112
  MiniNin skrev 2020-05-21 20:09:43 följande:

  Russin112, ska du fortsätta med ägglossningstest för att "bekräfta" ägglossning?


  Ja så skönt!

  3 skiktad och 8,5 mm tydligen :D

  Nej för sprutan ger utslag för ÄL sa min läkare så de var bara onödigt
 • Russin112
  MiniNin skrev 2020-05-21 21:11:32 följande:

  Okej, då är det en sån vi andra ska sikta på! ;) Hoppas att alla förutsättningar är kanon nu för dig, håller tummarna!

  Aha, då vet jag det. Har själv haft problem med svårtydda ägglossningstest så därför jag undrade eftersom du verkade fått kläm på det i dagarna.


  Ja men visst! Tack :)

  Tycker ägglossningstest är riktigt knepiga jag med. Man kan ju stirra sig blind på strecken....
 • Russin112
  Längtar efter en bebis skrev 2020-05-22 01:23:40 följande:

  Same here, vi hade samlag bara den dagen jag tog sprutan och jag ska ha bim 4 juni så de bara vänta och se haha..


  Vad spännande då är vi precis efter varandra också! :D
Svar på tråden Letrozol, PCO