• KillBill

    Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!

    Anonym (SD) skrev 2020-03-05 08:33:09 följande:

    Är Jimmie Åkesson Sveriges bästa partiledare någonsin?? Han är nu störst i många mätningar, ändå tar han tag i problem och åker själv till Grekland och informerar flyktingar att inte komma hit.

    Övriga partiledare snackar bara skit och gör sina väljare besvikna gång på gång.

    Vem minns inte när S och M tävlade om att välkomna flyktingar till Sverige 2015 genom "Vi bygger inga murar" eller "öppna era hjärtan". Ja det är lätt att vara god med andras pengar. Men när verkligheten kommer ikapp är det inte lika kul. Endast SD var nyktra nog att se verkligheten även då..

    M och KD verkar ändå ha vaknat lite. Även S, men där går det fortfarande ganska sakta fram.

    Sverigedemokraterna har verkligen gjort nytta i Svens politik, fortsätter de med sitt goda arbete skulle det inte förvåna mig om det blir det största partiet nästa val.

    Kommer ni rösta på SD nästa val?:)


    Jimmie Åkesson har skitit i det blå skåpet och till och med personer som brukar försvara Åkesson tycker att han är patetisk. Lotta Gröning som normalt sett är mycket SD vänlig skriver exempelvis att Greta Thunberg uppträdde betydligt mer vuxet som 15-åring än vad Jimmie Åkesson gör vid 40..


    https://www.expressen.se/kronikorer/lotta-groning/patetiskt-av-jimmie-akesson-vid-gransen/
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (SD) skrev 2020-03-06 07:26:58 följande:
    Haha Expressen blir arg på JÅ, det har ju aldrig hänt förut.

    Seriöst hur hjärntvättad är du?

    Jag förstår att det sårar dig men jag tycker att det är intressant att den normalt så SD vänliga Lotta Gröning kallar Jimmie Åkesson för patetisk och att man hör mängder av M och KD supporters (som brukar vara SD vänliga) som undrar vad det är för trams som Åkesson håller på med. 



    Åkessons uppträdande är inte värdigt en riksdagsledamot. 


     


     




    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Vilket rikspucko Jimmie Åkesson visat sig vara. Jimmy delade han ut broschyrer vid turk-Grekiska gränsen utan tillåtelse vilket resulterade i att han greps av polis och blev utvisad ur landet.


    Åkesson brukar hävda att man ska ta seden dit man kommer men det gäller tydligen inte Sverigedemokrater i Turkiet..

    Kräks


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (BD) skrev 2020-03-06 15:45:21 följande:
    Att följa lagarna i det land man kommer till verkar inte vara SD:s grej märkligt nog.

    Än pinsammare blir det när han anklagar regeringen för att förhandla med denna skurkstat utan att fatta att om man inte gör det strömmar flyktingarna in i Europa vilket han vill stoppa. Dubbla självmål.

    Ja Åkesson har verkligen skitit i det blå skåpet. Efter det som har hänt borde den logiska hållningen från SD borde vara att Europa ska välkomna de flyktingar som flyr från "diktaturen" Turkiet. Men logik och SD verkar inte vara kompatibelt.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Ace) skrev 2020-03-06 16:05:23 följande:

    Kan någon förklara för mig vad det är som gör SD rasistiskt/fascistiskt? I min värld är det stora ord som det inte finns mycket belägg för.

    För er som undrar hur JÅ hjälpte flyktingarna i Turkiet så bidrog han förhoppningsvis till att inte ge dem några falska förhoppningar. Det är inte krig i Turkiet heller så i den meningen flyr de inte från krig och deras liv hotas inte. Ur det perspektivet är många helt enkelt ekonomiska flyktingar... och väldigt många från Iran, Aghanistan och Pakistan.. därtill även Somalia och andra delar av Afrika. Inte världens trevligaste eller rikaste länder atr bo i, men i de flesta fall utan omedelbart hot mot flyktingarnas liv... och åter igen så är orsaken att de vill ha ett bättre liv och med tanke på Sveriges fenomenala prestationer när det gäller att få invandrare i arbete kommer deras bättre liv att finansieras genom högre skatter, längre vårdköer, större barngrupper och andra välfärdsförsämringar.


    Angrepp på människor med en annan hudfärg
    Angrepp på judar och samer
    Angrepp på homosexuella
    Angrepp på fri media
    Angrepp på fackligt ansluten personal 
    Angrepp på personal i kommuner 
    Hot mot museum
    o.s.v.

    https://omni.se/horby-kommun-jo-anmals-for-brott-mot-grundlagen/a/vQKm0V
    https://lararnastidning.se/sju-fack-protesterar-i-horby-kommunledningen-anklagad-for-krankningar/
    https://www.unt.se/ledare/fri-press-oviktig-for-sd-3898370.aspx
    https://www.dn.se/nyheter/sverige/niklas-orrenius-mina-ogonbryn-hojs-nar-sd-skyller-sin-homofobstampel-pa-fordomar/
    https://www.etc.se/kultur-noje/hot-mot-museum-efter-sds-polisanmalan-tvingades-halla-stangt
    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/politiker-i-natbrak-om-minoriteters-svenskhet
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    storpappan skrev 2020-03-06 16:20:35 följande:

    Enligt SVT är Jimmie nu gripen av turkisk polis och sitter på ett flyg hem till Sverige igen. Och den skurkstaten har som ambition att komma med i EU skrämmande!


    Ja Jimmie Åkesson har brutit mot turkisk lag genom att dela ut flygblad utan att ha tillstånd för detta.

    Jimmie Åkesson och SD brukar propagera för att man ska ta seden dit man kommer och det är patetisk att läsa inlägg från sverigedemokrater Som nu strömmar till Åkessons försvar att bryta mot ett annat lands lagstiftning. Kan hyckleriet bli större?
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Crash Man skrev 2020-03-06 16:55:00 följande:

    Så Jimmie Åkesson har alltså gjort sig skyldig till det brottet att... dela ut flygblad utan tillstånd. Jag tycker han förtjänar livstids fängelse - minst. Kanske till och med dödsstraff för det avskyvärda brott han begått. Hur fungerar egentligen en människa som anser att det är ok att dela ut flygblad? Det är nog en fråga för gudarna.

    BTW det är inte första gången en paryiledar gripits utomlands.

    www.expressen.se/nyheter/gustav-fridolin-anhallen-i-israel/

    Ja, jag vet att Gurra inte var partiledare när det hände. Men det är minst sagt anmärkningsvärt att miljöpartiet väljer in person som försvarat en terrorstat som partiledare.


    Nu kommer det fram att SDs pressavdelning hittat på uppgiften om att Jimmie Åkesson blev gripen (han gick bara svara på frågor efter att ha delat ut flygblad utan tillstånd). Fy fan vilket pajasparti SD är.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Ace) skrev 2020-03-06 18:50:30 följande:

    Enstaka händelser utan systematik...

    Ingen av alla SD-are jag känner har problem med fack... Jo de kan inte berätta att de röstar SD för då kan de uteslutas. Facken är mao inte så hyvens att ha att göra med. Att de flesta fackledare går Socialdemokraternas ärenden är inte heller någon hemlighet med högste LO-ledaren med i S VU. Klart att de har ett intresse av att svartmåla SD för att inte tappa ännu mer makt.

    Objektiv press är viktigt för SD. Är den inte objektiv som i dagsläget (trots att många medier gör anspråk på att vara det) men istället klart vänster/grönfokuserad blir det reaktioner som ibland tar sig uttryck på klumpiga sätt.

    Att svartmåla andra och kalla det för konst är varken konst eller roligt. Det är oförskämt och allmänt respektlöst.

    Skulle kunna bemöta övriga synpunkter också men har varken tid eller ork nu. Kan bara konstatera att det du beskriver inte är något som den stora majoriteten av SD-are sympatiserar med. De flesta av oss är faktiskt f.d. sossar och moderater.. Själv röstsde faktiskt en gång på MP... när jag var ung, idealistik och naiv och seriöst trodde på allt till alla utan motprestation


    Jag gav dig sex stycken färska exempel och du svamlar om enstaka händelser. SD är alltså ett parti som i slutet av 80-talet bildades av veteraner inom nazism och fascism och än idag ser vi nästan dagligen exempel som bevisar att ränderna aldrig går ur..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Överste Senap skrev 2020-03-06 18:43:14 följande:

    Patetiskt är bara förnamnet. Men vad förväntar man sig av Sveriges Fake News parti nr 1?


    Man får hoppas att svenska folket en dag inser vilket pajasparti SD är..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Jimmy) skrev 2020-03-06 20:48:28 följande:

    Jodå svenska folket har sett vilka partier som har en åsikt som finns där vi får välfärd och det är i SD alla övriga har status zero


    SD är ett pajasparti som lovar runt men håller tunt..

    SD:s budget går inte ihop på flera viktiga punkter, visar SvD:s granskning av partiets ekonomiska politik. Blandningen av höjda bidrag och sänkt skatt ger hål på över 30 miljarder kronor.

    www.svd.se/flera-miljardhal-i-sds-politik--klarar-inte-pensionarslofte
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!