• S23

    Relationsproblem och barn

    Hej! Kanske får du fler svar om d gör en ny tråd där man kan svara anonymt.

    Jag förstår inte riktigt varför din partner inte vill att hans föräldrar skall träffa exet och barnet? Visst, hon har kanske betett sig jävligt, men vem är det som straffas ut för detta? Jo barnet som inte får träffa sin farmor och farfar i den utsträckning som faktiskt är möjligt.

    Ur mitt perspektiv så skulle det vara positivt för din partner och hans barns relation att barnet träffar sin farmor och farfar. Troligtvis ger de en positiv bild av din partner, pratar om "pappan" och det kanske även är mer naturligt för barnet att prata med dem om sin pappa än vad det är med mamman?

    Jag har förståelse för att farmor och farfar går bakom ryggen för att få träffa sitt barnbarn. Skall de på samma sätt som din partner bli begränsade i sitt umgänge bara för att?

    Jag förstår att man kan tycka det är ruttet att flytta iväg 60 mil med barnet. Hade min partnet gjort så hade jag naturligtvis varit redigt förbannad. Samtidigt kan jag ju förstå att mamman vill bo närmare familjen ifall kopplingen till nya staden inte var stark. Men som sagt, fortfarande fel av henne att göra på detta sätt.

    Finns ingen möjlighet för er att flytta efter?

    Rent juridiskt så TROR jag tyvärr inte att pappan i detta fall har rätt till att mamman skall betala hela resekostnaderna. Trots att hon flyttat på det sätt hon gjort.

  • S23

    Vill också beklaga att ni fått uppleva tre missfall. Det måste vara otroligt jobbigt för er!

Svar på tråden Relationsproblem och barn