• Fri 13 Mar 2020 09:05
    2190 visningar
    17 svar
    17
    2190

    Min man verkar inte särskilt sugen längre...

    Ok, dags för,ett snack. Lämpligtvis över ett glas vin eller en drink. Försök att inte låta anklagande utan mer som att du bjuder in till ert sexliv 2.0 och undrar vilka förutsättningar som han behöver för att vara pepp och med på tåget. Handlar det om logistik och lösningar i yrkesliv/familjelivet eller handlar det om att ge mer eld till sexlivet.


    Bör ni ligga på andra tider, innan han blir trött. Vi ligger oftast innan middag på vardagar då vi båda kan bli rätt sega efter maten och min fru blir trött mycket tidigare än mig på kvällen.

    Behöver han en tändning på andra plan? Vi testar mycket nytt för att hålla nyfikenhet och äventyr vid liv efter närmare 15 år ihop. Är du/ni inte bekväma att tala om kinks finns det online formulär man kan göra och jämföra.

    Vi planerar mycket ligg, undantaget spontant morgonsex. Vet att många tycker att det är tråkigt men för oss funkar det väldigt bra. Vi enas om 4-5 aktiviteter för veckan, så har man något att se fram emot och planera inför om man kommer att vara den drivande parten i aktiviteten.

Svar på tråden Min man verkar inte särskilt sugen längre...