• Anonym (avvis­ad)
    Thu 12 Mar 2020 11:31
    2188 visningar
    17 svar
    17
    2188

    Min man verkar inte särskilt sugen längre...

    Är 28 år och gift sedan 6 år och har 3 barn. Har en jätte bra och trygg relation med min man.

    Sexlivet har varit bra, mannen har ofta varit den som velat ha sex mest tidigare, fram tills nu.

    Han uttrycker han ofta är trött efter jobbet. Oftast jag som tar initiativ till sex men känner mig avvisad oftast...

    ibland kan han smekas på dagarna och retas lite sexigt, men sen vill han ändå inte ha sex.

    Jag blir ledsen och känns som det är mig det är fel på, inte tillräckligt attraktiv osv.

    Han märker jag blir ledsen och säger bara det inte är mitt fel utan han är trött bara...

    Vad ska jag göra? Vill inte ha sex enbart 1 gång i veckan känner jag :(

  • Svar på tråden Min man verkar inte särskilt sugen längre...
  • Anonym (avvis­ad) Trådstartaren
    Thu 12 Mar 2020 16:09
    #4
    Kråkungen skrev 2020-03-12 15:46:33 följande:

    Men har du frågat honom varför han är så trött helt plötsligt? Har det skett en förändring på hans jobb, så att han har fått mycket mer krävande arbetsuppgifter t ex? Eller har det bara kommit utan någon synbar anledning? Men lediga dagar funkar det, eller? Du skriver ju att ni trots allt har sex en gång i veckan, och även om det kan kännas som väldigt lite, så är det - precis som redan påpekats - ändå ganska normalt. Med tanke på att ni dessutom är småbarnsföräldrar (antar jag?) är det nog faktiskt snarare mer än vanligt. Sen är det ju även hela den här grejen med att förhållandet stagnerar och att det ofta blir lite mindre sex med åren, jämfört med hur det var när man precis hade träffats, och hade sex typ jämt.


    Nej han är bara trött efter jobba helt enkelt. Han går upp 05.00 och kommer hem 16.00 och jag försöker underlätta med att ha maten serverad när han kommer hem, ta barnen osv. Det jag blir irriterad på är att han ger signaler på att han vill ligga. Han kan som sagt smekas, ta på en osv som gör mig mer intresserad men sen när jag bjuder till så nekar han oftast. Det gör mig frustrerad och förvirrad över vad han vill igentligen. Det gör att jag tappar lusten till slut att försöka förföra.
  • Anonym (avvis­ad) Trådstartaren
    Thu 12 Mar 2020 18:06
    #6
    Kråkungen skrev 2020-03-12 16:53:44 följande:

    Ok, det låter ju faktiskt rätt tufft... så det kan nog ändå stämma att det faktiskt bara ÄR trötthet... samtidigt kan jag inte låta bli att undra vad det är som gör att han blir trött nu, när han inte har blivit det tidigare? Om arbetstiderna varit de samma hela tiden, menar jag.Fast kan det inte vara så att han egentligen vill, men att han faktiskt ÄR för trött? Att han är lite småkåt, men att han sen inte orkar fullfölja? Jag fattar hur sinnessjukt frustrerande det måste kännas, men samtidigt är det ju positivt att hans lust för dig ändå inte har förändrats, eller hur? Det hade ju varit betydligt värre om han bara var helt avvisande och kall... kanske inte lika frustrerande just, men betydligt värre. Är du med på hur jag tänker? Kanske ska du bara satsa på att hångla lite emellanåt, och liksom inte förvänta dig nåt mer, utan bara låta det hända NÄR han faktiskt vill? För som sagt, han vill ibland (en gång i veckan) i alla fall? 


    Absolut, är med på ditt tänk.

    Kan vara sä men undrar oxå vrf lusten vart sä förändrad nu. Kanske är vinter halvåret, vet ej. Sen ska jag nog ta upp att jag iså fall inte vill han ger dom där signalerna och sen inte tänkt sig kunna ha sex i alla fall.

    Känns som om jag istället ska vänta in hans initiativ just nu och backa och se vad som händer.
  • Anonym (avvis­ad) Trådstartaren
    Fri 13 Mar 2020 12:08
    #11
    Kråkungen skrev 2020-03-13 11:08:54 följande:

    Ja, precis - det är ju lite det som är lite konstigt; att lusten plötsligt bara ändrats, utan nån synbar anledning. Men det kan ju bero på i princip vad som helst... har han inga tankar själv om varför han är tröttare nu än tidigare? Jag tycker att det låter bra att backa lite och låta honom ta initiativet, men jag tycker inte att du ska be honom sluta "flirta" med dig... det blir ju som att säga till honom att du är helt ointresserad av honom för allmän fysisk kontakt och lek, och att det bara är regelrätt knull som gäller... det kommer nog inte att öka på hans sexlust... självklart ska du göra det som känns bäst för dig, och känner du att det blir för frustrerande med förspel utan fullbordan, så att säga, så ska du så klart inte tvinga dig till det, men jag tänker att det är viktigt att du ändå betänker vilka signaler det sänder till honom.


    Han säger han inte vet själv mer än att jobbet i sig är krävande. Och visst, hans arbete är tungt fysiskt och han jobbar utomhus. Men det har det alltid varit som sagt, inget nytt.

    På helgerna kan han ta initiativ till tex. morgonsex, vilket är väldigt hett tycker jag, men det är just på kvällarna han inte orkar. Svårt att hitta annan tid till sex med 3 barn också.

    Grejen är att vi har pratat lite smått om ett 4e och sista barn, men vet inte hur vi ska få till det när han är för trött för sex?
  • Anonym (avvis­ad) Trådstartaren
    Fri 13 Mar 2020 22:18
    #15
    Anonym (Ugglan) skrev 2020-03-13 21:21:46 följande:

    Om det kom plötsligt kanske han har något annat på gång och sparar sig till dess?. Har han några andra nya vanor eller annat som förändrats?

    En plötslig förändring i beteende är tyvärr ofta en röd flagga...


    Nej han är en riktig familjefar. Han umgås inte med nå andra än sin familj (mamma, pappa, syskon) och sina barn och mig. Han jobbar och går på gymmet. That's it. Har alltid varit så.
Svar på tråden Min man verkar inte särskilt sugen längre...