• Anonym (TS)

    Jag ska göra slut med världens finaste man på måndag!

    Anonym (suck) skrev 2020-04-01 10:33:34 följande:

    Ok, så sin fru och barn kan han bedra utan problem, men just dig skulle han aldrig göra så mot... hur kom du fram till den slutsatsen?


    Genom att lyssna på honom, genom att känna av honom, genom att vara nära...
  • Anonym (TS)
    Anonym (suck) skrev 2020-04-01 10:39:14 följande:

    Nja, du har ju varit inblandad i deras business och då blev det ju sitt business oxå. Men det är klart att enklast för dig att bara skaka av dig det med att det är deras business när det passar. Men hur du än vrider och vänder på det så har du möjligheten att låta frun få reda på sanningen och slippa bli bedragen år efter år, men du väljer medvetet att låta bli. Det är ditt val inte hans val.


    Absolut, jag köper det du skriver! Men huruvida hon ska få reda på det eller ej är upp till honom...
  • Anonym (TS)
    Anonym (suck) skrev 2020-04-01 10:44:44 följande:

    Mao det ni hade var så mycket bättre och speciellt än det han har med frun och därför skulle han aldrig göra så mot dig, för du är värd så mycket mer för honom än frun och barnen.....Men ändå valde han henne före dig?

    Hur får du ihop det där? Om han inte valde dig så var du kanske inte så speciell som du trodde och om du inte var så speciell som du trodde så skulle han förmodligen inte haft några som helst problem med att blåsa dig med, eller hur?


    Han väljer inte henne framför mig! Han väljer det livet han känner framför en oviss framtid med mig... Att vi skulle hålla ihop tvivlar jag inte på men det är mycket runtomkring.
  • Anonym (TS)
    Anonym (suck) skrev 2020-04-01 17:45:42 följande:

    Vadå så bara för att du lyssnat på honom och varit nära så blir du automatiskt mer värd än hans fru och barn? Hur kommer det sig att han valde dem före dig?


    Nej men jag svarade på din fråga, slutsatsen kom jag fram till på det sättet.

    Jag tror det handlar om trygghet. Det är mycket runtomkring oss som skulle bli väldigt tufft under en ganska lång period...
  • Anonym (TS)
    Anonym (suck) skrev 2020-04-01 17:50:36 följande:

    Du tvivlar inte på det, men du har som sagt egentligen ingenting att basera det på annat än tro. För om man ska utgå ifrån har han agerat så talar det för raka motsatsen till va du tror.

    Men visst, att ljuga för sig själv och tro på sagor är väl en nödvändighet för att vara älskarinna, annars hade du ju aldrig hamnat i den sitsen. Och nu när det sket sig så vill du gärna hänga kvar vid den tanken för att den är lättare att svälja än att du bara slösat bort tid på en skithög som bara använde dig som ett tidsfördriv.


    Nej jag tvivlar faktiskt inte på det men oavsett hans ärliga avsikter så har inte tiden varit bortslösad! Jag har haft världens bästa sex under 2 års tid och lärt mig exakt vad jag söker hos en man!!!
  • Anonym (TS)
    Anonym (suck) skrev 2020-04-01 18:09:44 följande:

    Jasså?

    Är en man som bedrar sin fru och barn i 2 år och som inte vill vara din man utan bara vill ha dig vid sidan av den enda du söker hos en man?

    Jag tycker du har väldigt låga krav i så fall.


    Vi tycker väldigt olika kring det här så varför ens diskutera det längre? Han har lärt mig massor om mig själv och visat mig sidor jag vill ha hos min partner! "otrohet" kommer du svara då och så snurrar hjulet men skit samma... Jag har känt honom länge och känner många av hans sidor.
  • Anonym (TS)
    Anonym (suck) skrev 2020-04-01 18:22:16 följande:

    Jo, jag förstår att du gärna vill tro så för det är som sagt enklast för dig att tro så men hans agerande stämmer som sagt inte in på det du beskriver.

    1) En man som i 2 års tid obekymrat kan gå bakom ryggen på sin fru och barn är inte en bra man oavsett vad du vill tro, han handlingar säger nåt annat. Han gör något en annan och bättre man aldrig hade gjort

    2) En man som i 2 års tid sätter sina barns trygghet på spel är inte en bra förälder för han sätter sig själv och sina egna "behov" före sina barns trygghet. En bättre förälder hade inte gjort så.

    3) Oavsett omständigheter så hade han kunna välja dig om han velat det men det gjorde han inte. Så hur du än försöker vrida och vända på det så valde han bort ett liv med dig

    Så visst fortsätt ljuga för dig själv om det får dig att må bättre, men jag tror få kommer hålla med dig om dina fantasier.


    Han är en bra och fin man. Jag ljuger inte för mig själv.
  • Anonym (TS)
    Anonym (Lillie) skrev 2020-04-02 07:50:51 följande:

    Men vad sa han när du gjorde slut? Vad hände?


    Han grät, jag grät! Han önskade att allt var annorlunda... Det vet han att jag också gör. Han ville inte att det skulle vara slut, han sa att han var feg. Typ!
  • Anonym (TS)
    molly50 skrev 2020-04-02 09:27:36 följande:

    Du vill kanske leva med honom. Men vill han leva med dig?

    Att han valde frun istället för dig visar väl med all önskvärd tydlighet att han inte menar det han säger till dig?

    Att han säger det för att få det han vill ha. Lite spännande sex vid sidan av.

    Hade han velat leva med dig så hade han lämnat sin fru för dig för längesen och inte låtit det gå två år och sen kräva att du ska ställa ultimatum när du vill avsluta er relation.

    Det är ju bara en dålig ursäkt för att han ska slippa ta det beslutet.

    Ju förr du inser det ju bättre för dig själv.


    Jag står fast vid att han inte väljer henne före mig utan han väljer det livet han har. Med familj, släkt och vänner...
  • Anonym (TS)
    molly50 skrev 2020-04-02 09:35:14 följande:

    En bra och fin man bedrar inte sin fru och sätter sina barns trygghet på spel när det krisar lite i förhållandet.


    Vill nog hävda att det inte är "kris lite" som det gör. Han har det bra men blev förälskad i en tjej till och spelade det kortet...
Svar på tråden Jag ska göra slut med världens finaste man på måndag!