• Anonym (TS)

    Jag ska göra slut med världens finaste man på måndag!

    Anonym (K.) skrev 2020-03-22 16:20:22 följande:

    Du skrev att ni båda satt i "coronakarantän". Det ska vara 2 veckor, inte 2 dagar. Om du har anledning att tro att du kan vara smittad så ska du inte gå och gå. Är du så korkad så du inte fattar att det är så smittan sprids?


    Inte ens promenera i min ensamhet? Är det så? Kanske fel ordval med coronakarantän då, vi fick inte gå till jobbet innan vi varit sympromfria i 48 h. Jag vet inte hur han mår just nu, om vi ses imorgon eller inte.
  • Anonym (TS)
    Barricade skrev 2020-03-22 16:46:15 följande:

    Du är 2nd hand gumman fattar du inte det?


    Nej inte riktigt faktiskt... Eller jag förstår det ju, jag känner det på kvällar och helger men utöver det känner jag mig inte som andrahandsmaterial! Han får mig att känna annorlunda men genom tråden har jag ju förstått att det är så de allra flesta älskare gör...
  • Anonym (TS)
    Pierott skrev 2020-03-22 16:48:38 följande:

    SE! Där kom det! Plötsligt är det inte lika självklart att ni träffas imorgon. Åh lille vän, va genomskinlig du är.


    Vi har sagt att vi ska ses imorgon men är han sjuk så är han... Visserligen har han redan smittat mig i så fall men han har svårt att i hemlighet ta sig hit om han inte kan åka till jobbet.
  • Anonym (TS)
    Anonym (suck) skrev 2020-03-22 17:57:11 följande:

    ehm, det är väl snarare AVSAKNAD av moral som gör att ni träffas och att du hoppas på atg träffa honom?


    Säkert sant, men nu ska jag ju avsluta det här!
  • Anonym (TS)
    Anonym (suck) skrev 2020-03-22 17:59:16 följande:

    Du fattar det rent logiskt men dina känslor tar över, dvs du saknar förmåga att kontrollera dina känslor, är det bra?


    Nej, det är svindåligt!!! Kan bara hålla med dig...
  • Anonym (TS)
    Anonym (suck) skrev 2020-03-22 18:05:30 följande:

    Fast du fattar väl att det aldrig kommer bli på hans initiativ för det enda han velat ha från dig är att ha dig vid sidan av något annat har ju aldrig någonsin existerat annat än i din fantasi.

    Utöver det är är det ju intressant i sig hur du öht kan vilja ha en skithög som utan skruppler bedrar både friu och barn, hade du haft förmåga att tänka logiskt hade du fattat att en man som kan göra så mot människor som betyder fan så mycket mer för honom än ett tidsfördriv / knull självklart kan och kommer förmodligen göra precis likadant mot dig med? Är det något att dörma om? Att ha en man som bedrar dig på samma sätt som han bedrar sin fru och barn nu? Är det allt du tycker du är värd?


    Nej jag fattar inte riktigt det men det lär tiden utvisa!

    Jag har läst det flera gånger, en gång otrogen alltid otrogen, men jag tror nog inte på det. Därmed inte sagt att han alltid skulle vara mig trogen om vi mot förmodan skulle komma dit men jag tror han skulle det! Oavsett hur har betett sig tidigare!
  • Anonym (TS)
    Anonym (suck) skrev 2020-03-22 18:08:44 följande:

    Fast det har ju aldrig varit "so far so good", dina fantasier om ett liv med honom har aldrig existerat annat än ditt huvud.

    Nej det kommer absolut inte ta slut nu, det är bara toma ord, du sitter ju själv och skirver att du hoppas på att träffas snart. 


    Jag hoppas ju kunna träffa honom och genomföra det jag inte kunde förra veckan, ett avslut!

    Med so far so good menade jag att vi lyckats undanhålla det för alla så länge som vi gjort... Jag älskar den här mannen, det gör jag, men jag måste avsluta med hänsyn av respekt till mig själv. Den går att återbygga, hans frus respekt skulle jag aldrig få!
  • Anonym (TS)
    Pierott skrev 2020-03-22 19:06:23 följande:

    Hänsyn ocj respekt till dig själv? Nä alltså, fy va tacky du är! Du tänker inte en halv sekund på hans fru och barn utan på dig själv. Jag är så otroligt tacksam att du inte är min vän iaf o kladdar på min man!


    Alltså, skulle det här komma fram så skulle respekten hos hans fru vara noll, hur mycket jag än kämpade för det. Respekten för mig själv borde jag kunna bygga upp igen... Det var så jag menade. Men självklart är min respekt för hans familj alldeles för låg eftersom jag gör det jag gör!

    Tänk om jag är din vän?!!
  • Anonym (TS)
    Anonym (gift) skrev 2020-03-22 19:09:21 följande:

    Men TS visst kan det vara så att en upptagen man (eller kvinna)

    träffar någon och inleder ett förhållande för att man blir kär och då är otrogen ett par gånger men är det då kärlek avslutar man sitt äktenskap eller sambo förhållande eller vad det nu är för den nya kärleken, man går inte och är otrogen i 2 år och hemlighåller förhållandet.

    När det gått så lång tid som 2 år är det inte hans plan att avsluta sitt äktenskap, han vill inte lämna sin fru utan han vill ha dig på sidan av, annars hade nu skilt sig och varit ihop med dig.

    Om du vore hans stora kärlek skulle han ha avslutat med sin fru.

    Varför tror du att han inte redan skulle ha lämnat sin fru om det var dig han ville leva med?

    Han kommer till dig när han vill och har tid och du skriver själv att du bara väntar på att han ska få tid för dig och väntar på att han ska höra av sig, låter det vettigt?

    Det hela är ju bara på hans villkor, vill du ha det så?

    Han verkar tycka det men tycker du det?

    Du är mer värd än så, du är värd att ha en man på lika villkor och som inte vill smussla med dig utan visa att du är den han älskar.


    Tack för ditt inlägg! Till en början var det inte kärlek. Vi låg med varandra för att det var spännande, vi var nyfikna på varandra! Vi började träffas mer och mer och hörs nu dagligen, förutom ibland på helgen och vi träffas flera gånger i veckan. Detta ledde såklart till känslor, hos oss båda tror ju jag...

    Men tack, jag ska avsluta detta och hitta en singel! Eller leva ensam...
  • Anonym (TS)
    Pierott skrev 2020-03-22 19:19:01 följande:

    Jag har inga kvinnliga vänner så det oroar jag mig knappast för.

    Du har NOLL, ZERO, NADA respekt för hans familj. Känner du dig inte jävligt billig? Du låter en man begagna dig när de behaga honom o inte ens har du vett o ta betalt för liggen.


    Hahaha, vad fan vet du om det?
Svar på tråden Jag ska göra slut med världens finaste man på måndag!