Inlägg från: Anonym (Ensam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ensam)

    Ni som slutat ha sex med er partner

    Anonym (Kvinna 36) skrev 2020-04-15 11:02:53 följande:

    Men på vems bekostnad?

    Självklart ska livet beaktas. Det är kort. Men livet är inte bara en fest, det finns ansvar och förpliktelser. Och ofta har man ansvar för fler än sig själv.

    Jag vill till viss del lämna min man. Jag är besviken på hur livet blev för oss när barnen kom in i bilden. På hur han inte levde upp avseende sin del. Sexlivet är typ noll. Jag hade kunnat få en eldig älskare utan problem. Men att bara följa sin egen ingivelse funkar inte när man har familj. Jag måste överväga, vad är bäst för barnen och familjen i det längre perspektivet? Vad för sår kan skapas om jag enbart utgår ifrån mina egna behov?

    Väga detta emot att splittra en familj och en trygg punkt.

    Vette katten alltså. I slutändan är barnens välbefinnande och trygghet många gånger mer tillfredställande än fysiska orgasmer och bekräftelse..


    Superklokt. Älskare finns lätt att hitta för oss gifta kvinnor som håller oss i form, men det skapar säkert ångest omedvetet.

    Tissla och tassla bakom ryggen med risk för sin hälsa m m. Vem vet vilka andra kvinnor de älskare har varit med...
  • Anonym (Ensam)
    Anonym (Falsksomvatten) skrev 2020-04-15 13:48:11 följande:

    Du vet att även romarna pratade om att nya generationer gör si eller så - och att det är inte bra. Att det var något fel med ungdomen etc. Jag har förutom juridisk även läst latinsk kärlekspoesi på universitetet. Det du skriver är inte sant. Nya generationer har mindre sex. Och DET skrämmer mig. Utan lust, kåthet, kärlek, åtrå, begär etc vad är livet. En enda lång mödosam väg till graven. Ska det bli som i Japan. Det gör ont i mig när jag tänker på det. Testa att vara jurist och jobba minst 50-timmarsveckor (vilket många av oss gör). Inte sjutton skulle jag välja bort sex. Det är en ventil en avslappning. Att älska med sin man. Hade han inte velat ha mig hade jag sökt det vid sidan av. Livet för för kort - anser jag med. Men har man familj har man vissa förpliktelser. Inte skiljas.


    Men att tissla och trassla bakom ryggen med älskare skapar väll bara ångest?
  • Anonym (Ensam)
    Anonym (mm) skrev 2020-04-15 14:12:41 följande:

    Man blir ju inte mindre kåt eller svältfödd på mänsklig kontakt för att man är intelligent.


    Men spärrar borde finnas?
  • Anonym (Ensam)
    Anonym (Kvinna 36) skrev 2020-04-15 18:45:18 följande:

    Fast det du skriver är jag inte emot. Att hitta lösningar. Komma överens om det Sins emellanåt Men att äta kakan och har den kvar (dvs smussel bakom ryggen och svek) det vänder jag mig emot för det kan slå kopiöst mot barn och anhöriga runt om om det kommer fram i ljuset.


    Ja och lätt att bli kär i älskaren dessutom.
  • Anonym (Ensam)
    Anonym (Begriper inte.) skrev 2020-04-16 10:18:54 följande:

    Att gå ligga i Sverige måste vara lika lätt som att fara till ICA och handla.

    Kraftigt överskott av män.


    Men är rädd om min kropp. Kan hända att sex med en älskare är blaha.
  • Anonym (Ensam)
    Anonym (vidrigt) skrev 2020-05-18 19:40:37 följande:

    Fy fan vad vidrigt rent ut sagt...

    Du ljuger och luras alltså, för att mannen ska investera i dig, och sen när det är för sent för honom att dra sig ur, så visar du vem du egentligen är?

    Jag hoppas verkligen att du inte är SÅ dum, att du skulle misstycka den dagen din man är otrogen. Snacka om att du har grävt den gropen för dig själv.

    Jag föraktar verkligen allt du står för.


    Märks att du är man med hat mot kvinnor som ej gillar sex.
  • Anonym (Ensam)
    Anonym (Också kvinna) skrev 2020-05-18 22:55:06 följande:

    Jag är kvinna och tycker också det är vidrigt att lura någon att man uppskattar sex enbart för att kunna få man och barn. Lev själv om du är asexuell


    Det kan vara så att att en i relationen gillar sex mer än den andre eller att behovet ökar/minskar.

    Att partnerna är i obalans. Vanligt.
  • Anonym (Ensam)

    Vad gör man som fru om sin man har kronisk urinvägsinfektion och provat medicin mot att få tillbaka sexlust men ej lyckas?

  • Anonym (Ensam)
    Anonym (Meh) skrev 2020-05-20 18:09:03 följande:

    Då har man inte sex. Om din man kan leva utan sex så stannar han kvar.


    Det är min man som ej kan ha sex. Han som har urinvägsinfektion m m
  • Anonym (Ensam)
    Tunnis skrev 2020-05-20 19:05:10 följande:

    Misstolkade dig.

    Om den ene inte kan eller vill måste man kommunicera om det, det är inte elakt att fortfarande ha ett behov trots en partner som inte kan eller vara den som inte kan eller vill, men den som blir utan behöver ju ta ställning till hur viktigt det är och om det går att leva utan eller inte. Den som inte kan behöver kanske också vara öppen för andra alternativ som att öppna upp förhållandet för att det ska fungera.

    Finns ju inga facit liksom men man måste kommunicera kring det och det styrs lite av hur starka behov man har och vad som är viktigt för en.


    Samtidigt, att öppna upp och ha älskare är svårt för mig eftersom sex innebär att jag går inför det helhjärtat och blir kär. Vill ha sex med älskaren varje kväll vilket är otänkbart om jag då är fast med min man utan närhet hemma.

    Då bör det plågsamt att se älskaren så lite....
  • Anonym (Ensam)
    Tunnis skrev 2020-05-20 19:29:04 följande:

    Oralasex, leksaker tillsammans osv? Har ni pratat om eller testat om såna saker vore ett fungerande alternativ?

    Nu är inte jag någon medicinsk expert men urinvägsinfektion går inte det att bota?


    Gnistan har slocknat efter det där.
  • Anonym (Ensam)
    Anonym (Po) skrev 2020-05-20 22:01:18 följande:

    Sexet med min tjej upphörde helt när vi fick vårt första och enda barn. Hon verkade inte intresserad alls längre. Jag tänkte att det kan ta tid efter en förlossning och det kan jag förstå och acceptera. Det det kom aldrig tillbaka. Efter ca ett år så hon att hon var helt ointresserad av sex och inte kände någon njutning alls. Sex var bara en del av en ekvation för att kunna få en man och få barn. Efter det kände jag mig fullständigt ointresserad av att ha sex med henne. Hon ville dock ha sex för att kunna få ett syskon till vårt barn. Där och då upphörde min attraktion till henne och jag insåg att sex i förhållandet var ett avslutat kapitel. Jag njuter otroligt mycket av sex själv men kunde bara inte känna någon lust att ha sex med henne igen. Det är inte lätt som man att hitta en kk när man lever i en relation så jag började betala för sex. Åkte ofta till Danmark på helger för att kunna betala för sex utan att begå brott. Reser ofta i jobbet med så jag passade alltid på att besöka bordeller när jag var utomlands. Här hemma gick jag ofta på thai massage. Jag har all förståelse för att prostitution är så vanligt eftersom det är så många kvinnor som inte vill ha sex och tror aldrig man kan stoppa den verksamheten.

    Nu har jag separerat och det var till stor del pga sexbrist. Som singel kunde jag njuta av livet igen och har haft fantastiskt mycket underbar sex med kvinnor jag träffat via dejtingappar. Jag skulle aldrig acceptera ett sexlöst förhållande igen utan skulle dra direkt istället för att leva ett miserabelt liv.


    Bra då vet vi kvinnor sanningen vad gäller karriärsmän som är registrerade på dejtingapoar. De är här en weekend för att finna en sällskaps dam på hotell för att på måndagen bege sig till sin hemstad i Europa.

    Ingen av dessa dejter på aplarna har någon snobb ifall de talar sanning för de kan aldrig vara ned de. Kallar de för hala ormar. Män som tutar u sina dejter att de i princip vill gifta sig med de.
  • Anonym (Ensam)
    Anonym (Po) skrev 2020-05-20 23:10:05 följande:

    Det finns nog alla varianter. Jag använde inte dejtingappar när jag levde i en relation eftersom jag ansåg det vara lönlöst och för komplicerat. Jag betalade för mig istället.

    Som singel däremot hittar jag gratisdamer via appar och det är kvinnor som älskar sex och som själva lämnat relationer med obefintligt eller dåligt sex


    Du kan ju råka ut för HIV och annat farligt.
  • Anonym (Ensam)
    Speeddevil skrev 2020-08-23 13:05:38 följande:

    Jag vet knappt själv, man fantiserar ju galet mycket, tittat på olika tjejer o tänker. Jag försöker väl göra mycket saker, det är ju inte att man inte försöker få närhet, men att bli nekad gör ju otroligt ont. Man har väl försökt hitta nån brevid, men det är svårt. Få som vill va älskarinna.

    Så man lever så gott man kan. Hur gör du själv?


    Det finns väll massor med sajter inriktade för män att hitta just älskarinnor. Eller?
  • Anonym (Ensam)

    Men att söka vid sidan av. Klarar man det emotionellt för den som ger det sex man saknar i sin relation lär ju ha andra än en själv resterande tid.

    Hur mycket positivt kommer av att söka en man vid sidan av egentligen som inte heller älskar en utan bara ser en som ett onanihål i princip?

  • Anonym (Ensam)
    Anonym (mia) skrev 2020-08-25 08:24:02 följande:

    Nio år utan sex(av hälsoskäl). Vi lever i celibat, men kelar mycket ändå. Självklart är vi varandra trogna. 


    Vad menar du att ni inte har sex av hälsosjäl? Har ni råkat ut för något obehagligt i samband med sex?
Svar på tråden Ni som slutat ha sex med er partner