Inlägg från: Ebo88 |Visa alla inlägg
  • Ebo88

    Missfall v.15, hjärtat slog, uvi

    Vill skicka en stor kram till dig. Beklagar er lilla ängel.

    Jag har vart med om liknande.

    Dylan föddes i v.25 2017. Anledningen var försvagad livmoderhals men jag hade även GBS (uvi) och jag är bombsäker på att den var en bidragande faktor till att jag även födde för tidigt. Jag hade sådan sammandragningar så jag tror att min svaga livmoderhals inte klarade av trycket från GBS. Eftersom Dylan levde i 10?dagar och dog av en infektion i tarmen så valde vi att inte obducera honom eftersom vi viste anledningen till hans bortgång.

    2018 blev vi gravida igen. Blödde av och till, testade mig varje månad och hade GBS. Fick antibiotika vid behov. V.15 fick jag cerklage (man syr ihop Livmodertappen för att inte döda för tidigt). Men hade fortfarande problem pga GBS. Fick en blödning i v.21 och ansvarig läkare på plats vägrade ge mig antibiotika. V.25 födde jag Ellen stilla då hennes hjärta slutat slå pga GBS. Vi fick reda på att det var GBS då Ellen obducerades. Hon hade det bland annat i lungorna.

    2019 mars blev vi gravida igen. Lite blödningar men inte lika mycket som med Ellen. Opererade in cerklage och blev sängliggandes. Rörde mig i hemmet och till mamma som bor granne. I v.34+1 född jag Stella med k.snitt efter vattenavgång.

    Jag åt antibiotika regelbundet från v.12.

Svar på tråden Missfall v.15, hjärtat slog, uvi