Inlägg från: Anonym (Fundersam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fundersam)

    Sambo som plötsligt börjar med snapchat

    Anonym (Eh) skrev 2020-03-31 09:36:28 följande:
    Eh.. hur kan det handla om vad som helst? Är du blind? Dom har 100% säkert sex. Jag vet inte riktigt vad mer du tror att du kommer hitta, man skriver väl sällan ut ?ja vi hade ju sex igår? i klartext, det där är så tydligt det kan bli.
    Jag vet inte vad jag ska tro men han skrev det i söndags och jag vet ju nu att dom iallafall tränade i lördags. Om det hände nåt mer och vad som hänt med (med benen) och när vet jag inte.

    jag kollade hans mail, han registrerade sig på snapchat i början på januari. hela januari och februari var han bort på jobb 2-3 dagar i veckan...kul han måste haft med snapchat då. Det var också i januari som dom slutade sms enligt hans inkorg, då började dom med snap istället.
  • Anonym (Fundersam)
    Anonym (Tolkningar) skrev 2020-03-31 09:55:28 följande:
    Blå på benen går väl bara att tolka på ett sätt ?
    Jag har aldrig blivit bli på benen av varken sex eller träning... men ja, man gillar ju olika.
  • Anonym (Fundersam)
    Anonym (Tolkningar) skrev 2020-03-31 10:03:18 följande:
    Tänker bara hur han kan ha orsakat blå ben på ett oskyldigt sätt .....
    Tror inte att han hjälpt henne att flytta en tung byrå ?
    Nej det känns som att det krävs lite närmre kroppskontakt än så tyvärr...
  • Anonym (Fundersam)

    Jag försöker ändå tänka logiskt och hitta förklaringar. Det faller väl sig naturligt att agera så.

    Dom tränade i söndags, så "BP i lördags är något hon har gjort själv, alltså är hon "blå på sina ben pga honom" för det (träningen?) dom gjorde i söndags..

    Okej jag ska sluta nu, ska prata med honom ikväll.

  • Anonym (Fundersam)
    Anonym (Fundersam) skrev 2020-03-31 10:10:37 följande:

    Jag försöker ändå tänka logiskt och hitta förklaringar. Det faller väl sig naturligt att agera så.

    Dom tränade i söndags, så "BP i lördags är något hon har gjort själv, alltså är hon "blå på sina ben pga honom" för det (träningen?) dom gjorde i söndags..

    Okej jag ska sluta nu, ska prata med honom ikväll.


    Hon gör även en stark arm-emoji efter sitt "både och" svar vilket ju tyder på träning. Men hur som helst, har han inget att dölja kan han skriva sms till henne eller skiva på messenger som han gör med mig och andra vänner. använder man snapchat med en enda person vill man dölja det som skrivs.
  • Anonym (Fundersam)
    Anonym (Tolkningar) skrev 2020-03-31 10:18:33 följande:
    Jag är man och har varit i en liknande situation - blev vansinnigt förälskad i en kvinna på jobbet. Kvinnan var flörtig med mig, men var i slutet inte intresserad av mig. Vi hade aldrig sex med varandra, men det resulterade i att både hon och jag separerade från våra respektive. Hon gick vidare med en annan. För henne var jag bara någon som bekräftade henne och gav henne styrka att gå vidare från ett dåligt förhållande. För mig blev det en ögonöppnare att jag levde i ett dött förhållande.

    Det kan vara så att det aldrig har hänt något intimt mellan dem, men om jag relaterar till mig själv så tror jag att din man har fått upp ögonen att det finns annat i världen - kanske är det inte för sent att rädda situationen, men du behöver agera nu. 
    Tack för att du delar med dig! Jag vi har inte haft det på topp som sagt. Känner dock att jag hellre ger upp förhållandet då än att jag ska oroa mig för att han börjar flörta med andra så fort vi har det lite "tråkigt". Känner man att man börjar vandra ut på djupt vatten har man alltid valet att stoppa det och prata med sin partner. Kan han inte ge mig den respekten efter 14 år så vettefan...

    En vän till mig blev förtjust i en kollega också. Hon var ärlig mot sin man och sa hur hon kände, att inget hade hänt och att det inte var för sent att stoppa om dom ville sats på sitt ganska döda förhållande. Dom kom fram till att det var bättre att avsluta. Man önskar ju att alla kunde agera så
  • Anonym (Fundersam)

    Känner mig knappt arg längre. Bara irriterad och en känsla av uppgivenhet. Vi närmar oss 40, vill man söka spänning kan man klättra i berg inte flörta med småtjejer. Isåfall ser man till att bli singel så man kan härja fritt. Även om det bara är en oskyldig flört är det mycket han sätter på spel. Även om han väljer att avbryta flörten är mitt förtroende för honom väldigt lågt. Jag tar upp det med honom ikväll..

  • Anonym (Fundersam)

    Skriver av mig lite...

    Jag gick på ganska hårt. Sa allt jag visste, att jag inte är dum, att jag fattar vad som pågår. Han erkände. Sa att jo visst är det en flört som passerat gränsen. Han påstod att dom inte varit fysiska, jag vet inte vad jag ska tro. Jag behöver inte veta mer. Han sa först också att två andra (killar) varit med och tränat i helgen. Jag vägrade tro på det. Sa att då kan du smsa dom nu och fråga om ni ska köra en repris till helgen, kommer dom fatta vad du menar då? "Nej...". Dom hade varit och tränat han iad. Jag vet att han hade träningsmatta med sig, dom körde ute. Jag vet inte om det är sant och jag skiter i vilket nu. Vårt förhållande har varit rätt dött senaste 2 åren men han har svikit mig och gått bakom ryggen.

    Vi har inte fattat nåt beslut. Pratat om att separera, om att fortsätta kämpa, börja om..men jag tror det blir svårt. Vi vill båda det bästa för barnen.

  • Anonym (Fundersam)

    Och nu ska jag då och lägga mig i sängen bredvid honom...

  • Anonym (Fundersam)

    Passerat gränsen på så sätt att det liksom inte är lite vänskapligt roligt flört. Jag vet inte riktigt. Men underhåller man att man ska iväg och träna med en tjej man skriver puss och har flörtar med i över 2 månader så ja... han kunde inte riktigt redogör för om och vilken typ av känslor om fanns inblandade. Jag ifrågasatte varför han skickat bilder på barnen, vad har dom med henne att göra? "Dom är ju en del av mitt liv som jag delar med mig av" svarade han. Men han skickar ju inte bilder till andr kollegor. Känns så jävla kränkande att han flörtar med nån nån tjej och dessutom skickar bilder på våra barn för att det "är en del av hans liv?" Dom ska väl för fan inte vara en del av det livet?

    Jag kan inte sova. Kommer inte kunna fortsätta ett liv med honom. Men jag är livrädd för vad som kommer hända nu. Jag pluggar och tar inget studielån för vi klarar oss ändå. Hur fan ska jag kunna försörja mig och två barn även om jag tar lån? Och vem vill köpa hus i dessa tider? Så många praktiska funderingar som dyker upp...

Svar på tråden Sambo som plötsligt börjar med snapchat