• Undrandee

    Bim Maj 2020

    Sararebecca skrev 2020-04-30 18:27:35 följande:

    Jag hade positivt dagen innan dig och har också 10-11 dagar lutealfas :D

    Men ja, du är för ivrig. Om de va en nidis igår har hormonerna omöjligt blivit tillräcklig höga idag. Håll ut lite till ;)


    Tack! Trodde först min lutealfas är för kort för att kunna bli gravid. När ska jag testa om tycker ni om jag har BIM på söndag??
  • Undrandee
    Sararebecca skrev 2020-04-30 19:51:16 följande:

    Om de fäste igår kan de ev synas lite på lördag, tycker inte du ska testa tidigare än så även om det är svårt att vänta :)


    Hmm okej. Ska nog hålla mig till söndag i alla fall. :)
  • Undrandee

    Grattis till alla plus! Känner mig riktigt avis. Själv tror jag mensen kommer komma även denna månad.

    Är det fler som är inne på 5-6 försök här? :(

  • Undrandee
    Mamma9501 skrev 2020-05-01 23:10:15 följande:

    Idag är jag på bim -3, har mensvärk i 3 dagar redan, idag började halsbränna och huvudvärk. Kommer testa på bim dagen.någon mer som har några symtom?


    Har oxå haft mensvärk i ca 3 dsgar och trådiga, litr bruna slemliknande flytningar som kom igår kväll. Hoppet tändes, men nu ikväll kom mer flytningar åt det bruna hållet, så jag gissar på början till mens :(

    BIM på söndag...
  • Undrandee

    BIM idag om jag utgår från 29 dagars cykeln som jag haft senaste 2 månaderna, innan var den på 32 dagar. Rätt säker på att mensen kommer dock, haft den där berömda "dålig-i-magen-innan-mens" nu i natt.

    Har beställt hem bidrottninggele och tänkte testa nästa månad. Vart dock fundersam nu då jag läste att kvinnors menscykel rubbats istället för gjort den bättre. Någon som testat?

  • Undrandee
    Jojjo87 skrev 2020-05-03 10:21:04 följande:

    Jag köpte hem det, sen läste jag samma som dig och har inte ens öppnat burken. Jag har väldigt regelbunden menscykel så ville inte riskera något. Däremot om man har oregelbunden eller väldigt lång cykel har jag läst att det ska vara kanon. Men är väldigt individuellt likaså som med bisolvon, rosenrot och allt annat man kan ta.


    Okej. Ja min cykel ligger på mellan 29-32 dagar, är det regelbundet? Annars får jag positiva ÄL-tester 3 ggr i månaden med typ 2 veckors mellanrum och något kort lutealfas på mallan 9-11 dagar.

    Kan det vara bra för ägglossningsproblem tro??
  • Undrandee
    Nykär15 skrev 2020-05-03 17:16:32 följande:

    Det låter som du har lite kort lutealfas, då hinner inte alltid ägget fästa in före mensen sker = svårare bli gravid.

    Tror absolut det kunde hjälpa dig, man får tydligare och starkare äl


    Ja jag har funderat mycket på det också. Vet inte om lutealfasen kan ändras efter graviditet? Var ju gravid 2 ggr förra året.

    Tänkte ge bidrottninggelen en chans och se.
  • Undrandee

    Ingen mens ännu, CD 31. Kommer den inte imorgon så är det min längsta cykel på väldigt länge... vet inte vad jag ska tro? Testade positivt igår kväll med ÄL test igen för 4e gången denna månad!! Har varken symtom för mens eller ÄL. känner ingenting!

    Vad händer?? Tempade för första gången imorse (36,67) har beställt några "testa tidigt Babyplan" som kommer imorgon. Visar dom negativt så ger jag upp denna månad!

Svar på tråden Bim Maj 2020