• Undrandee

    Bim Maj 2020

    BIM 6/5

    beräknad ÄL 24/4

    Försök nr 5 sedan MA med tvillingar i november.

    För varje månad som går känner jag mer hopplöshet och mer "orkar inte bry mig om att ligga runt ÄL"

  • Undrandee
    AngelaS skrev 2020-04-14 14:57:11 följande:

    Hej! 

    Hoppas det är OK att jag hoppar in här. Helt ny på detta forum och första inlägget. Har dock läst och följt länge. Jag och min man försöker bli gravida. Jag är 28 år och han är 33 år. Vi har försökt aktivt sedan november 2019, alltså drygt 6 månader, men inget har hänt än. Vet att det inte är så lång tid men man blir lätt orolig. Får superbra respons på ägglossningstesterna varje månad och har en cykel på 29 dagar med något kort lutealfas på 10-11 dagar.

    Har BIM imorgon men känner redan nu att det är kört denna gång också... Blir så less. 

    Nästa BIM är 13 maj.

    Vi hoppas på positivt besked i maj! Håller tummarna för er alla andra också. Kul att kunna följas åt dessutom då mannen inte alltid är pratglad heh!


    Hej!

    Jag är också 28 år och har cykler på 29 dagar med 10-11 dagars lutealfaser. 5e försöket, har ett barn sedan innan född 2014 och två missfall under 2019 med 6 månaders mellanrum. Känner mig nervös att något är galet med min kropp och därmed inte kan bli/kan behålla en graviditet.

    Beräknas ha ägglossning runt 24 april och BIM 6/5
  • Undrandee

    Det jobbiga är att jag har så lång tid mellan mens och ägglossning! Enligt ÄL-tester släpper ägget på mig på cykeldag 21 , sen kommer mensen på dag 29-32

    Fler som har det så?

  • Undrandee
    Supertrio skrev 2020-04-14 18:55:46 följande:

    Samma här! Jag brukar ha ÄL på cykeldag 20-22, och sen kommer mensen på dag 35-37:( Så himla långa cykler! Så frustrerande.


    Undrar varför det är så? Har aldrig tänkt på min menscykel innan förrns nu när man försöker bli med barn så har inte tänkt på hur det varit innan. Det borde väl inte påverka chanserna att bli gravid, eller?
  • Undrandee

    Blir inte klok på min ägglossning!

    Förra månaden på CD 12 och 13 fick jag "glad gubbe"

    fick sen "glad gubbe" igen en vecka senare, alltså CD 19-21.

    Idag på CD 12 är det "glad gubbe" igen på samma dag som förra månaden?!

    Vad händer?? :O

  • Undrandee

    Positivt ÄLtest idag med på CD 13. Dock tror jag det blir som föregående månader, att inget ägg kommer lossa förrns nästa positiva omgång som kommer om en vecka igen.. kroppen verkar konstig! Verkar väl mer "normalt" att ett ägg lossnar nu än om en vecka? Försöker kroppen ägglossa som den "ska" men inte lyckas eftersom jag jämt får 2 positiva omgångar varje månad? Kan jag ha brist på något ägglossningshormon?

    Så många frågor... vill bara ha en normal ägglossning!

  • Undrandee
    Majja92 skrev 2020-04-17 14:56:28 följande:

    Så himla märkligt! Försök att få till det bägge gångerna så ni inte missar någon chans <3 Hur många månader har du haft det så? Dom kan ju bli starkare, nästintill positiva, närmare mensen också.


    Får aldrig positivt nära mensen dock. Har haft det såhär 3e månaden i rad nu (så länge jag har ÄL-testat).

    Ja vi försöker tajma in bägge gåger som jag får positiva utslag för säkerhetsskull. Dock tror jag inte jag ägglossar 1a gången, utan 2a gången. Vi Skulle dock aldrig palla ha sex varannan dag i 2 veckors tid.
  • Undrandee

    Hur ofta har ni sex när ÄL närmar sig? Min ÄL förväntas ske nästa helg. Är det optimala att ha sex varannan/var tredje dag fram tills nästa helg nu?

    Vi har vanligtvis sex 2 ggr/veckan. Jag tycker det känns lite lite, min partner tycker det räcker för att vi ska ha en chans till bebis...

  • Undrandee
    JARB skrev 2020-04-19 15:09:23 följande:

    Denna månaden lyckades jag och killen få till det varanan dag, så hoppas det tar sig denna gången :)


    Genom hela cykeln från mens eller vid ÄL? :)
  • Undrandee
    JARB skrev 2020-04-19 15:54:57 följande:

    Från mensens slut fram till ÄL i fredags har vi fått till det varana dag :)


    Men åh, drömmen ju! Ni känner lika stor lust/ork bägge två? Nu såhär 5e försöket, har det börjat kännas mindre kul med sex. Sambon får prestationsångest och känner sig trött oftast, och jag blir sur ovh grinig innerst inne om han inte kan genomföra sex. =(
Svar på tråden Bim Maj 2020