Inlägg från: Sandrasöt88 |Visa alla inlägg
  • Sandrasöt88

    Återuppbygga förhållande efter otrohet

    Människor som förlåter otrohet och fortsätter leva med avskummet älskar inte sig själva. De tror på riktigt att kräket de är tillsammans med är det bästa de kan hitta. Det är riktigt jävla tragiskt att läsa inlägg som försöker påskina att förhållandet blev bättre efter otroheten. Självförnekelse deluxe säger jag!

  • Sandrasöt88
    Anonym (Kämpar) skrev 2020-04-08 10:49:21 följande:

    Människor som inte är läskunniga kan fara åt skogen!

    Det vill säga du.


    Du har signaturen "kämpar"....I rest my case. Du kommer kämpa tills den dagen du inte orkar längre. Du kommer aldrig glömma att din partner, den du trodde var din bättre hälft, valde att pissa på allt du och hen hade och I stället knulla en helt random idiot på stan... Men för all del, fortsätt "kämpa" du...
  • Sandrasöt88
    Anonym (jaha) skrev 2020-04-08 15:28:09 följande:

    Ok så att inte hålla med dig och ställa frågor är detsamma som att nedvärdera dig menar du?

    Ingen har påstått att du försvarar otrohet, det som ifrågasätts är om kärleken verklig är så äkta som man tror om den ene medvetet väljer att kasta bort den så lättvindigt och sen vägrar att stå för det. Och du har ju hittills valt att inte svara på det utan känt dig kränkt och gått till personangrepp istället,


    Ja, och det talar sitt tydliga språk tycker jag!
  • Sandrasöt88
    Anonym (Från katastrof till fantastiskt) skrev 2020-04-09 12:12:56 följande:

    Jag hade gärna fört en saklig diskussion med dig.

    Men om du läser dina egna inlägg i allmänhet och särskilt de som du riktat till mig så borde det vara uppenbart även för dig att du inte bjuder in mig till en saklig diskussion.

    Jag försökte att efter bästa förmåga och utifrån min egen utgångspunkt besvara TS och trådstarten. Jag gjorde det direkt riktat till TS och jag gjorde det dessutom utförligt och med omsorg.

    Du valde att svara på mitt inlägg. Läs gärna dina egna svar och inlägg.

    Du har inte förmedlat till mig att du önskar en saklig diskussion med mig, jag har inte fått intryck av att du skulle vara intresserad att förstå och lära dig mera om mitt sätt som är annorlunda ditt.

    Du ger mig ingen känsla av att du ärligt söker och är öppen för mina svar på dina frågor.

    Det du skriver, ditt sätt att uttrycka dig i allmänhet och uttrycka dig mot mig, ger mig intrycket att ditt syfte är ett annat än att seriöst försöka få ta del min åsikt.

    Jag ber om överseende om jag skulle ha missuppfattat dig, men allt bygger på det intryck du har förmedlat till mig.

    Du har givetvis rätt att framföra dina åsikter men för min del tycker jag inte att det kan tillföra något för mig och inte till någon, att du och jag fortsätter diskutera. Låt oss i stället återgår till trådens ämne.

    Förlåt TS och alla ni andra i tråden, för att jag och denne (jaha) har tagit allt för mycket utrymme i tråden med något som kanske mest kan liknas vid bara dravel?

    Jag är öppen för fortsatt diskussion med TS och andra i tråden, om någon önskar.


    Hur mår du _egentligen_? För utifrån det du skriver så är det uppenbart även för en blind att det är en tillrättalagd sanning och berättelse. Inövat och falskt.
Svar på tråden Återuppbygga förhållande efter otrohet