• Anonym (Janet)

    IVF - Fick ni extra embryon till frys när ni plussade?

    Jag kan ju bara svara för mig själv nu men jag ser ingen koppling i de olika batcherna, hehe. Två gånger har jag blivit gravid efter Ivf, alltså vi har två barn, och båda dom omgångarna har det inte blivit något alls till frys. Två gånger har vi fått 2-3 till frysen men de har hittills inte fungerat när vi satt tillbaks dom. Jag har en vän dock som efter efter några försök med Ivf har fått både ett och två barn ifrån samma kull sen tillslut :) Jag tror mest på slumpen jag i alla fall

  • Anonym (Janet)

    Jag förstår din frustration och oro. Sjukt jobbig situation! Menar du att ni fick ett embryo av bra kvalitet och inga till frys?

    Man ska ha med i tankarna att det oftast krävs några försök, men ibland så klart bara ett :) Försök hålla hoppet uppe. Håller tummarna!

  • Anonym (Janet)

    Ah förlåt jag ser nu att du skrev att ni fick ut 8 ägg varav ett gick att använda!

    Det behöver inte betyda någonting, bara just DET embryot är livsdugligt. Nu för tiden gör de ofta så kallade ?mild stimulering? där man inte får ut lika många ägg men man hoppas då på bättre kvalitet på de som faktiskt överlever. Det finns att välja på vår klinik och är då inte riktigt lika dyr. Som sagt vi hoppas på guldägget ;)

Svar på tråden IVF - Fick ni extra embryon till frys när ni plussade?