Inlägg från: lazlo09 |Visa alla inlägg
  • lazlo09

    Saknar mitt ex och kan inte gå vidare

    Fjäril kär skrev 2020-05-07 14:30:32 följande:

    Först och främst måste du klippa allt som har med honom att göra och som därmed hela tiden gör dig påmind om honom. Bort med honom från sociala medier. Bort med bilder och meddelade nånstans (usb-sticka tex) så du inte lockas av att ständigt läsa sms och se bilder.

    Allt du gör som kopplas till honom kommer bara öka saknaden och förhoppningen.

    Samma sak med minnesprylar, presenter etc i ditt hem. Plocka undan och rensa.

    Du har dina minnen ändå utan att behöva förvandla honom till nån husgud på altare.

    Eftersom du själv ändå börjar tröttna på att må så här så kommer du snart att gå vidare ändå men hjälp dig själv genom att sparka dig själv i arslet och konkret rensa ut honom. Du kommer må så mycket bättre.


    Så här gjorde jag. Fick rensa bort allt som påminde om tjejen och nu har det snart gått ett år sedan vi bröt upp. Jag tänker fortfarande på henne i princip dagligen då hon var the love of my life men det gör inte lika ont längre. Att vara i ett nytt förhållande hjälper men är också jobbigt i sig då jag länge var kär i exet samtidigt som i nya tjejen vilket fick mig att känna mig dålig.

    Sist hon kontaktade mig var när hon skicka ett mess och önskade god jul, och mitt hjärta höll på att gå i bitar. Usch detta är det värsta jag gått igenom...
Svar på tråden Saknar mitt ex och kan inte gå vidare