Inlägg från: Gameofthrones |Visa alla inlägg
  • Gameofthrones

    Inga fosterrörelser längre??

    Kan det vara att barnet har hittat en bra plats i magen.? Jag var då också med andra barnet. Men inte missfall. Imellan.

    Har du provat på buffa och flytta barnet peta på magen.? Gör ett vid olika tillfällen på dygnet. Prova äta nått som du vet att det sätter igång barnet med rörelser?

  • Gameofthrones

    Det är inte alls för tidigt. Jag kände redan i tidig tidig vecka hur det kittlades simmandes runt i min mage inte min tredje tror jag. Första definitivt. Andra kände jag också i tidig vecka mkt mindre än 19.

    Så det är inget fel och känna tidigare eller senare.

  • Gameofthrones
    Februari16 skrev 2020-05-10 21:01:53 följande:

    Tack för alla svar!!

    Jag ringde 1177 som sa det jag redan visste, att det är "för tidigt" för att man ska kunna förvänta sig att känna regelbundet. Fick ändå lite panik och tänkte att jag måste åka in och titta till bebisen men precis då gav den mig världens puff och höll igång en liten stund där inne! Så mycket kärlek och så mycket oro för en sån liten plutt.. Känns skönt att läsa att fler har gått igenom samma sak!


    Vad skönt =)

    jag vet att det kan vara lite läskigt. Vet du vad jag tror? Du skulle ha känt på dig tror jag... Jag tror stenhårt på det att man känner rån själen att det är ngt fel?

    Är kanske fel ute,

    Sen är man i fullt med hormoner man är inte sig lik när man är gravid?! Skrattande
Svar på tråden Inga fosterrörelser längre??