Inlägg från: Anonym (äöålpkojiöugkj) |Visa alla inlägg
  • Anonym (äöålpkojiöugkj)

    Mitt bonusbarn tvättar inte händerna efter toabesök och jag får panik

    Anonym skrev 2020-05-24 09:45:06 följande:
    Vi är många som har problem med uttorkning och inte klarar att tvätta hela tiden, det finns inga krämer som fungerar gott nog.
    För att inte tala om all handsprit som folk använder...

    Det är inte så farligt, lite "skit" rensar magen sa man alltid förr, och jag lovar. Du blir inte sjuk av att vissa av oss inte tvättar händerna hela, hela tiden.
    Då köper man tvättkräm och använder handkräm. Det är rent äckligt att inte tvätta händerna efter toalettbesök. SÅ ofta går man inte på toa, inte ens jag som äter vätskedrivande tabletter pga sjukdom och därför går lite oftare än andra. 

    Nu dock, i coronatider är mina händer jättetorra och dana efter allt tvättande. Jag jobbar med en riskgrupp och vi måste tvätta händerna jätteofta. Vår arbetsgivare skaffade tvättkräm och en bra handkräm och det hjälper väldigt bra. Jag har dock egen handkräm eftersom jag tycker min är bättre. Nattetid använder jag då och då kokosolja och tar på plasthandskar och det är också väldigt bra. 
  • Anonym (äöålpkojiöugkj)

    Jag jobbar på en särskola och alla våra elever tvättar händerna efter toalettbesök. Vissa behöver lite hjälp då de inte alltid vet vad som är lagom mängd tvål etc. Vi har siffror på flaskorna för att hjälpa dem med om det ska vara ett eller två tryck, men en del, som går i träningsskola, kan inte siffrorna än. 

    Men ALLA utan undantag går direkt till tvättstället efter toalettbesöket. Ville bara påpeka det då många frågar om styvsonen har en intellektuell funktionsvariation  

    Tror det är långt fler normalbegåvade som helt enkelt inte ids som struntar i det än barn/ungdomar med en intellektuell funktionsvariation. 

Svar på tråden Mitt bonusbarn tvättar inte händerna efter toabesök och jag får panik