• StevenDiese

    Igår hände det.

    Anonym (Ts) skrev 2020-06-05 22:38:39 följande:

    Så jag valde att polisanmäla. Nu är det gjort och det känns riktigt tungt. Jag är rädd att han ska så fort han får veta det göra något emot mig. Polisen sa att försöker han något ska jag ringa 112. Men det kommer ta en vecka innan han vet nog. Jag känner mig på stressad och rädd. Hur går man ens vidare efter detta och orkar ens leva. Jag vet att jag hade tur eftersom det inte blev värre. Men jag hör hans röst i mitt huvud hela tiden som säger ''du kommer inte härifrån''. Jag har gråtit större delen av dagen och mår riktigt dåligt


    Bra! Starkt jobbat. Såna där människor som han måste ruskas om tidigt.

    Har du ingen som kan vara hos dig eller som du kan vara hos?

    Bara för att du ska få känna dig trygg?

    Jag förstår att det blir ett trauma att vara med om nåt sånt. Jag föreslår att du börjar på krav Maga bara för att öka din självkänsla och grundtrygghet. Där tränar man bland annat tekniker för att freda sig från övergrepp och angrepp. Man nöter in det i muskelminnet så kroppen agerar på reflex, det är ju lätt att stelna annars. Alla tjejer borde göra det egentligen.

    Och tills dess: slå mot pungen, det får angriparen att tappa fattningen. Ett annat trick är att fingra ögonen, hårt. Det gör riktigt ont.
  • StevenDiese
    Lena08 skrev 2020-06-06 15:54:56 följande:

    Det kan också vara så att hon väcker björnen som sover. Killen får kanske ett ryck och hittar på något mer skit. Sen kan han uppfatta det som att ts vill ha kontakt.


    Då är han väl jävligt korkad om han hittar på nåt nu när polisen har hans namn.

    Värre om han visste att han va safe.
Svar på tråden Igår hände det.