Inlägg från: nnnnnnnn |Visa alla inlägg
  • nnnnnnnn

    Vi satt på café och pratade om vigsel/förlovning och ritade lite på en servett, sen tog vi med den till n guldsmed som gjorde efter den ritningen.
    Lite kul att inte ha som alla andra!

  • nnnnnnnn
    Lilla Luna skrev 2020-06-10 13:44:27 följande:
    Jag får kika vad som finns i butik imorgon. Men tänker mig en lite plattare just för att det är praktiskt.

    När vi gjorde våra ringar så var det inte dyrare att låta guldsmeden göra efter egen design (vår design eller guldsmedens design om man inte visste exakt vad man ville göra själva) än att köpa färdiga ringar från hyllan.


    Det är mycket mer personligt att själva diskutera fram något med en erfaren och duktig guldsmed, än att "titta o peka" på en hylla, enligt mej.

    Så fundera på om ni ska gå till en riktig gammaldags guldsmed och få ett hantverk, kanske inte ens dyrare än att köpa något som masstillverkats.

  • nnnnnnnn
    Lilla Luna skrev 2020-06-10 14:52:19 följande:
    Vi har faktiskt funderat i de banorna men vi vill ändå gå i butik och klämma och känna lite så vi får inspiration och kan känna efter lite vad vi vill ha på ett ungefär. Men känner jag mig själv rätt så skulle jag få större beslutsångest om jag ska designa en egen.

    Designa och designa... Oftast blir det ju mer: lite som den där, fast med den stenen istället och kanske lite mer åt sidan än i mitten...
    Värt att kolla upp iallafall! KÄnns kul när någon kommenterar ringen/ringarna att kunna säga att vi själva bestämt designen istället för att säga att vi köpt på nätet/guldaffären och att andra kan köpa exakt samma.

Svar på tråden Förlovningsringar