Inlägg från: Anonym (Nätverka) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Hitta en bra man?

    Träffa mycket folk. Leta upp de mötesplatser som finns för människor med dina intressen. Var öppen för nya kontakter bland både kvinnor och män och utöka ditt sociala nätverk. Ju fler personer du lär känna desto större chans att du hittar någon att bli kär i. Släpp det där med att ditt vackra yttre skulle vara en nackdel och utnyttja istället fördelen med att ha ett utseende som gör att många vill prata med dig.

    Jag håller också med E type, klä och sminka dig så som du vill bli bemött. Min erfarenhet är att klär jag mig på ett sätt som utstrålar sexighet attraherar jag män som vill ha sex. Klär jag mig på ett sätt som visar att sex inte är prio ett just nu blir det mer riktiga samtal.

    Ett annat hett tips för att hitta någon som gillar en för personligheten är att ragga på ställen där alla är nyktra. Alkoholen gör att allas personligheter förfulas och förändras och omdömet blir ju också vad det blir...

  • Anonym (Kaffedraken)
    Steven01 skrev 2020-06-13 08:01:47 följande:

    Ett problem jag ser ofta är att kvinnor dissar män som på något sätt inte duger åt dem och sen ska dom slå på charmen när den rätta dyker upp. Grejen är att det där av o på charmen inte fungerar, män ser igenom det och det känns falskt. Börja med att behandla alla med respekt och va en bra och ordentlig människa.


    Just det där beteendet, som finns bland båda könen, är anledningen till att det är bra att jaga kärleken i sociala sammanhang istället för på nätet. I en grupp med människor ser man hur personen beter sig tillsammans med andra.
Svar på tråden Hitta en bra man?