Inlägg från: elalaroné |Visa alla inlägg
  • elalaroné

    Hitta en bra man?

    Enkelt, "fuckboys" drags till dig för du utstrålar något som visar att du vill hellre ha dem. Man får vad man visar ungefär. Men det går att förändra! Vi tänder på vissa saker medvetet och andra saker omedvetet och därmed dras till olika saker men man kan ofta få till ett mönster på något man tänder till på tex. hårfärger, längd, utstrålning och gissar att du tänder till på något "typiskt" fuckboyigt som gör att de märker att det finns något hos dem som får dig lockad- och vips så är flörtande igång!

    Tänker också ge DIG EN STOR APPLÅD som satsat på dig själv först. Mycket kul att se att en kvinna gör det INNAN relationen- i en relationen kommer du ha en stor fördel att du lärt känna dig själv bättre! 

    Så hur träffar man en bra man?
    Börja med att definiera vad en bra man är i konkreta egenskaper? Och NÄR det är viktigast att han har egenskaperna. Tex. du vill ha barn? Okej, då kanske ansvarstagande är viktigt? MEN varje egenskap har två sidor så det kan med anses "tråkig och ospontan".
    Skriv ner 10 egenskaper som du vill ha och sedan väljer du 4 som är viktigaste! Utifrån att du vill ha en familj och från det perspektivet.
    Det kommer förenkla direkt för dig.
    Och man vill ha olika saker i olika delar av livet, just nu kanske du vill ha något men inte härligt om man skaffar familj?

    Någonstans måste du förstå att du kommer få acceptera vissa saker i förmån till andra saker. Vad är viktigast för dig?
    Kan du tänka dig en kortare kille än dig själv i förmån till en topp 4 egenskap? Exempelvis så.
    Go hard!

Svar på tråden Hitta en bra man?