Inlägg från: Anonym (Aj) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Aj)

    Era impopulära åsikter?

    Jag tycker inte det är våldtäkt eller katastrof om killen försöker övertala en att fortsätta ha sex om man drar sig ur mitt i, och om han försöker fortsätta trots att man säger nja det kändes sådär. Så länge han slutar om man säger till på skarpen, och han fattar att man verkligen inte vill, och inte bara att man är lite tveksam till att köra på och det går att försöka övertala en att fortsätta. Den åsikten blir man nedskjuten för, klart det ska va våldtäkt om han inte genast slutar hoppas på fortsättning. Refererar till ett inlägg nyligen på FL.

    Sen hatar jag att folk säger ?vi ska få ett friskt barn!!? bara för att man inte hittar avvikelser på RUL ultraljudet. Det kan de ju verkligen inte veta, man ser bara vissa specifika saker på UL, ingen kan veta om barnet är friskt för det. Men så får man ju inte säga då någon påstår att de nu vet att deras barn är FRISKT!

  • Anonym (Aj)

    Tror det finns många kvinnor som tappar intresset för sex med sin man/sambo men fortsätter av gammal vana och för familjefridens skull. Säger man sånt högt ska man genast skiljas. Jag tror många kvinnor tappar gnistan för en bekant bekväm man med ölmage, men kunde hitta den med nya heta bekantskaper, fast värderar man familjelivet framför den sexuella gnistan så fortsätter man utan att sexet är någon jättehöjdare. Män verkar i större utsträckning kunna tända bara på sex och tanken på sex även med gammal bekant partner.

  • Anonym (Aj)
    Anonym (Löä) skrev 2020-07-07 13:11:15 följande:

    [quote=80507452][quote-nick]Anonym (Tyckaren) skrev 2020-07-06 19:15:15 följande:[/quote-nick]1) Jag anser att hjälp för missbrukare och ekonomiskt stöd ska vara tidsbegränsat och att man har x antal tjänster på sig att fixa sitt liv. Dessutom ska man återbetala det kommunen betalat för din räkning vid möjlighet. Inte rimligt att man ska leva på bidrag långa perioder och att skattepengar ska gå till personer som (många gånger) medvetet gjort felaktiga val som förstört deras liv.

    Förstår dina tankegångar i viss mån, men är nyfiken på vad som ska hända när de förbrukat sina chanser?


    Exakt, bra poäng. Håller också med att man inte borde kunna slappa sig igenom och få en massa stöd över lag. Men vad ska man göra med dem som misslyckas med sina försök att bli nyktra osv? Få de gå tillbaka till att leva på T centralen och köpa droger där och antasta folk, i lugn och ro för e har ju förbrukat sina chanser till ett hederligt liv som skattebetalare....
Svar på tråden Era impopulära åsikter?