Inlägg från: Anonym (Mjao) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mjao)

    Bf April 2021

    Ngn som gjort kub och fått mindre bra resultat?

  • Anonym (Mjao)

    Hej,

    Jag är i v 15 (14+1), tycker det rullar på nu, tränar lite igen och så. Lite trött men inte så galet så man somnar stående.

    Känner ff inget i magen, hade hoppas på lite fladder snart iaf! Blir lite mer verkligt då. Inga direkta symptoms så annars. Svullnar lätt om fötter och anklar och så klart brösten är större.

    Har sett bebis 2 ggr nu men har inte fått tid till rum än. Vet inte när det blir faktiskt, tycker allt är lite senare än vad jag tänkt mig. Kub var förra veckan, så räknar nog inte m rum förre. Typ v 20 el så.

  • Anonym (Mjao)

    Hej,

    Lite uppdatering här oxå. Fick svaret efter Nipt och allt såg bra ut även här. Tror mig känna lite fladder nu oxå.. iiii

    Trevlig helg.

  • Anonym (Mjao)
    Fruffe skrev 2020-10-10 08:20:47 följande:

    Hallo!

    Jag gjorde nipt i onsdags, har någon här gjort? Hur lång tid tog det att få svaret? Jag har fått så jag kan ligga in på en portal med bank id.

    Ni som gjort, har ni tagit reda på kön?


    Hej, jag har gått igenom den väntan precis. Fick tillbaks svaret igår och det såg bra ut. Exakt 10 dagar efter runt lunch igår fanns det ett svar i portalen. Lycka till - det va en jobbig väntan! Men nu så skönt! I portalen finns det en knapp ?se kön? - jag och mannen tryckte på den tillsammans igår så vi vet nu :)
  • Anonym (Mjao)
    Tissel91 skrev 2020-10-13 17:13:57 följande:

    Hej igen, nu kommer min uppdatering!

    Kom precis hem från UL, wow vad häftigt det var :) <3

    Hamnade däremot lite i chock då det visade sig vara två små där inne och inte en. Båda mår jättebra, så det känns skönt att kunna andas ut. Jag har inte haft så mycket gravidsymptom alls och därför inte reflekterat över att det skulle kunna vara tvillingar. Känslomässigt är jag nog i en blandning av överlycklig och livrädd, haha!


    Vilken överraskning!Grattis!
  • Anonym (Mjao)

    Hej

    Idag fick jag bokning till rul, i v 20 få jag göra det. Alltså om 4 veckor. Min första grav va detta första gången man fick se att ngt ens levde där. Nu tredje graviditeten blir det 3:dje gången gången jag få se bebis!

    Berättade för chefen idag. Phu! Väntade mig större reaktioner så det gick bra (finns ingen naturlig ersättare). Fick ändå kommentaren att ?måste vara sista rycket nu? med tanke på min ålder. Är 37 år.

    Häls Kajsa

  • Anonym (Mjao)
    S9191 skrev 2020-10-16 11:29:15 följande:

    Hej,

    Hur har ni berättat för er arbetsgivare? Vad säger man? Jag har jobbat på mitt jobb i lite mer än 6 månader, och kommer ha jobbat ganska exakt ett år när jag tänkt gå på föräldraledighet. Känns som det är ett svek? Som jag går av för tidigt? Orolig för att man ska få massa skit eller att folk ska bli irriterade....


    Hej, med mitt först barn va jag gravid dagen efter provanställningen gått över till en tillsvidare typ! :) men lika glad va arbetsgivare för det.
  • Anonym (Mjao)
    brallison skrev 2020-10-19 13:22:36 följande:

    Haha, jag tror mer och mer på tankeöverföring Som det syns ovan så velade jag mellan att ringa idag eller imorgon, men nyss kom samtalet från BM som berättade att allt såg bra ut, låga risker på allt vi valt att kolla, samt att det blir sannolikt en pojke (vi har en tjej som fyller 10 i november)

    BM har nu även mejlat provresultat, så ikväll ska jag berätta allt för min man - man kanske vågar börja planera nu, haha


    Grattis!! Då man går med lite pausad låga i väntan på besked så får man ju verkligen mer energi efter ett sådant besked. Man börja våga googla mammakläder, barnvagn, fundera på namn etc.så kul!

    Jag ligger en stund varje kväll nu och försöker känna lite rörelse. Sjukt spännande! Jag känner men det är inte så att ngn annan kan känna utanpå. Gud vad jag längtar till att barnen ska få känna alltså!
  • Anonym (Mjao)

    Hej!

    Någon mer som känner bebis och gör ni då det varje dag?

    Igår kunde mannen känna en buff, det va mysigt. Men jag känner inte själv varje dag ens ????????

Svar på tråden Bf April 2021