Inlägg från: Anonym (Mjao) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mjao)

    Bf April 2021

    Producenten skrev 2020-11-15 19:24:23 följande:

    Jadå, jag kan jobba :) Jag jobbar hemifrån framför en datorskärm. Hur mår du?


    Hehe det gör jag oxå. Har jobbat hemifrån sen februari. Så mjukisbyxor funkar som väl är!

    Jag mår bra annars, är min tredje grav och samtliga har gått rätt smärtfritt och jag ha varit rätt rörligt. Försöker hålla igång och kan fortfarande träna så som ut och springa. Kissar lätt på mig är väl mitt största beskymmer :) och att jag gärna gå och lägger mig m barnen.
  • Anonym (Mjao)
    brallison skrev 2020-11-17 11:14:04 följande:

    Nu har vi också klarat av RUL och allt såg bra ut där med. Och der blir en lillebror till vår dotter


    Härligt och vad mysigt!!! :)
  • Anonym (Mjao)

    Hej,

    Jag har fått det noterat att jag har avvikande antikroppar i blodet, har lämnat extra blodprov pga det. Idag ringde de och sa att jag förutom lämna mer blodprov ska göra ett till UL för flödesmätningar, av ngn specialistläkare, nu på torsdag. Ngt som varit m om detta? Enl min BM är det väldigt låga risker, men de göra det utifall att typ.

  • Anonym (Mjao)

    [quote=80775926][quote-nick]Linkaa skrev 2020-11-19 11:51:07 följande:[/quote-nick]Nu har jag också fått vara på rul och allt som de kunde se såg bra ut, vi väntar en liten pojke, en livlig liten där inne! Men han vägrade vända på sig så de kunde inte riktigt se allt så jag ska tillbaka på tisdag, men de försäkrade mig om att de inte va oroliga att nått va fel utan att han helt enkelt inte låg så att de kunde se allt, sen hade jag mk i framvägg som de också sa påverkade :) men det va helt underbart att få se små händer och fötter som sprattlade <3[/

    Mysigt och grattis! Trumpinneben är för gulligt! Och så få de se bebis igen!

    Jag sitter i väntrummet nu i väntan på UL nr 4. Ska göra vad de kallar flödesmätning.

  • Anonym (Mjao)
    Linkaa skrev 2020-11-19 18:34:15 följande:

    Tack så mycket! Jo det känns härligt att få se honom igen, och håller tummarna att allt ser lika bra ut den gången :) hur gick det för dig? Och vad är flödesmätning? :)


    Jag har antikroppar i blodet vars utveckling de vill följa, lite som om mamman är Rhd neg och barnet är positivt. Flödemätning innebär att de kollar barnets blodflöde i huvudet för att på så sätt se ev blodbrist. Riskerna ska vara låga säger de och i värsta fall måste man göra blodtransfusion på barnet. Jag försöker inte tänka på det utan mer att jag får ytterligare ul. Har nästa Ul om 2 veckor igen. Och idag fick jag med mig 3D bilder på bebisen:)
  • Anonym (Mjao)
    Linkaa skrev 2020-11-21 12:04:35 följande:

    Okej skönt att riskerna är låga iallafall, jag håller tummarna för dig att de fortsätter se bra ut, och det är ju tur de är så duktiga på allt sånt där och håller koll:) så roligt med 3D bild :)


    Tack, ja men man få tänka positivt, i fredags såg allt bra ut och de dubbelkolla ju verkligen.

    Så vad gör ni i coronatiderna? Jag tycker det är rätt skönt m mera hemmahäng iallafall. Passar mig nu. Mer fokus på familjen. Tror inte jag kommer tillbaka på plats på jobbet innan det är dags att gå hem i slutet av mars, jag tänker mig väl 1-2 v innan BF sålänge man mår bra. Vad är era planer?
  • Anonym (Mjao)
    Producenten skrev 2020-11-21 18:33:08 följande:

    Vi gör typ ingenting. Hänger hemma, går en skogspromenad eller hänger i lekparken. Vi är beordrade att jobba hemifrån till åtminstone årsskiftet, men det lär ju bli förlängt så jag tror inte heller att jag kommer att vara tillbaks på kontoret innan f-ledigheten. Jag tänker gå i mitten av mars, 3 veckor innan BF. Förra gången gick jag hem 5 veckor innan, men det var lite väl tidigt.


    Lite som oss då!

    Jag har gått två veckor innan bf tidigare. Men med förra barnet gick jag över 2 veckor och det va inte kul. Rastlös av mig och va pigg i övrigt (jobbar på kontor).
  • Anonym (Mjao)
    Fia92 skrev 2020-11-23 19:15:54 följande:

    Grattis, vad fantastiskt! Jag var också äntligen på RUL idag. Allt såg bra ut och blev flyttad till 14/4 istället för 22/4 som var beräknat utifrån senaste mens. Så skönt!

    Har ni andra börjat känna något än? Jag tror mig börja känns små buffar men är väldigt osäker.

    Jag mår bra förutom att jag har i princip konstanta sammandragningar som gör ont hela dagarna på jobbet... har en läkartid bokad om två veckor. Hur mår ni?


    Att BF blir tidigare är ju alltid trevligt! Stort grattis till underverket!

    Idag har jag flängt och storhandlat, så när jag slängde mig i soffan hade jag växtverk och sammandragningar. Men nu efter lite vila känns det bra igen!

    Jag känner bebis nu varje kväll iaf (sen typ 2 veckor tillbaka), när allt stök är klart och jag lägger mig i soffan. Då kommer buffarna :)
  • Anonym (Mjao)
    Tissel91 skrev 2020-11-23 18:03:34 följande:

    Hej på er! Hur mår ni allihopa? :)

    Idag var jag på mitt efterlängtade RUL! Jag väntar en kille och en tjej, båda mådde bra där inne. Det var väldigt mysigt att få se dem igen!


    Grattis - så häftigt m tvillingar!! Gör du ngt mer UL kanske el hur funkar det för dig?
  • Anonym (Mjao)
    hallonoj skrev 2020-11-26 11:24:00 följande:

    Nu har vi varit på vårt "extra ultraljud" där hon sa att det mest troligtvis var en flicka. Vågar ju knappt ta in det dock, tänker att de får dubbelkoll även vid RUL och även att den lilla mår helt som den ska såklart, så nu sniglar sig dagarna även dit haha! All denna eviga väntan haha   Kände även första buffen igår (vecka 18, första barnet och moderkaka i bakvägg) blev lite rädd och det kändes INTE som vanliga tarmrörelser så måste varit den lilla. Så mysigt


    Åh vad kul! Grattis! Den där första buffen är alltid ngt speciellt oxå!

    Toklandade i soffan nu, rätt slut om kvällarna alltså!
Svar på tråden Bf April 2021