• Jemp

    Potträna 2-åring, behöver tips och råd!

    Ärligt talat hade jag nog satt på blöja och skjutit på det lite ts. Jag tänker att så mycket utanför+frustrerad mamma+barn som "håller emot" är som dömt att skapa mer problem än nytta.

    Sitter hon nåt på pottan innan ni tog av blöjan? Säger hon till när det kommer kiss eller bajs? (Oavsett blöja, potta eller nån annanstans). Har ni testat bara potta eller även toalett?

  • Jemp
    Tinala skrev 2020-07-29 14:49:12 följande:

    Hela förmiddagen gick fruktansvärt dåligt och det kändes som att hon blev mer rädd och arg på pottan ju längre dagen gick. Efter vilan på nästan två timmar var blöjan torr så jag försökte få henne att gå och kissa. Hon sprang dit flera gånger utan att det hände något så jag väntade bara på en olycka. Men helt plötsligt sprang hon dit och kissade! Sen (efter massa firande) sprang hon dit två gånger vilket jag tyckte var lite konstigt men helt plötsligt hade hon bajsat i pottan!

    Hon sa ?usch? direkt när hon hade bajsat så jag tror lite att det är det hon tyckt varit läskigt under dagen. Så jag hoppas att det lossnar även med kissandet lite nu.


    Läste det här nu, vad bra! Det är såklart inte hopplöst men även en fråga om hur mkt tålamod man har.
Svar på tråden Potträna 2-åring, behöver tips och råd!