Inlägg från: Anonym (förvirrad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (förvirrad)

    Orolig över vad som händer

    Hepp de blev inget ikväll...Mer tid för mig att tänka I guess..


    Fick precis ett meddelande att allting blev så sent idag jobbet med möten som drog ut + träning (det tror jag på) och frågade ifall det gick bra om han kunde komma till mig imorgon istället o så skicka han hearts emoji + blushy smiley.


    Har lust o skriva något att jag ändå inte var hemma nu..känner mig rätt så lågt prioriterad..träningen har dock alltid kommit först för honom...sedan första dejten.. så är ju ingen direkt nyhet.

  • Anonym (förvirrad)
    Anonym (Mhm) skrev 2020-08-04 20:46:57 följande:
    Ok, men skickar han filmer på när de lyfter vikter så verkar han ju tycka att det är "business as usual". Då verkar han ju inte vara på väg att lämna i alla fall. 

    Släpp FL nu och tänk lite på vad du vill ha ut av ert samtal istället. Det blir bra, ska du se. Jag är säker på att ni reder ut det hela på ett bra sätt. 
    Menar du inte påväg att lämna mig eller gymmet hehe...
  • Anonym (förvirrad)
    Anonym (My2cents) skrev 2020-08-04 22:11:06 följande:
    Skulle ni träffas och snacka ikväll och så satt du och väntade... Så stack han och tränade fast han hade blivit sen efter jobbet? Ja, då är du lågt prioriterad skulle jag säga. Hålla dig väntandes, så sjukt oskönt. Hade nog träffat honom igen, men dumpat honom på ett sätt som förhoppningsvis fick honom att känna sig ordentligt dumpad!

    Dessutom har du som flera andra sagt inte gjort något fel. Trist att han lyckats få dig att tro att din helt normala reaktion på din besvikelse (över 1) att ha blivit förd bakom ljuset och 2) utesluten ur något du först var inbjuden till, på grund av 3) att han inte ville såra sitt ex!!) gjorde dig "kontrollerande", när han i själva verket är den som är manipulativ.

    Till sist - "vi är ju inte ens ett par" för mina tankar till det jag själv sa till någon när vi precis börjat dejta och jag visste (men inte han) att jag hade legat med någon annan. Det KAN (behöver givetvis inte, men det reste varningsflagg för mig) betyda att han försöker förminska det ni har för att han själv har dåligt samvete...

    Det hade varit totalt hjärtkrossande för mig... Vi har ju pratat om sådant och han har försäkrat mig..om hur han är superkär i mig och han skulle inte va med någon annan att han är seriös med mig....plus att jag sagt hade du haft de hade jag kastat ut dig direkt lite skämtsamt..


    Men han ger mig så mixade signaler..när de va på resan och några av grabbarna skulle festa vidare så skrev han "De va bara singelmännen som stannade kvar. Vi andra är påväg hem nu." .......


    Vi har ju som sagt inte haft "The Talk" ...kom dock o tänka på att han för någon vecka sedan då vi pratade ut ordentligt sa han "..inledning av ett förhållande eller vad man skall kalla det" när han skulle beskriva en sak om oss..

  • Anonym (förvirrad)
    En liten uppdatering.. Jag berättade för honom via meddelande att "vi är inte ens ett par, vi har inte träffats länge, det är nytt" kommentaren var sårande och att jag vet att vi ej definierat något men att vi är exklusiva o de kändes förminskande.

    Han svarade iallafall att när han tänker efter så lät de väldigt illa..att han inte menade så utan mer att de "redan" nu hänt sådant här, vilket han verkligen inte hoppats på.

    Blir bara sur för han sistnämnda kommentar..vet precis vad han tänker..du var kontrollerande och det trodde jag aldrig om dig..han verkar inte alls se sin del i det..Men får ta de imorgon...jag har bara fokuserat på att be om ursäkt för min känslighet/pms och inte tänkt så mycket på vad jag faktiskt skrev och vad mina intentioner var... och varför...allt hur ju sin förklaring och eg. rätt så logiskt att man reagera som man gjorde i mina skor kanske...även om jag kunde formulerat mig annorlunda..och att textmeddelanden kan vara förödande... men de gör mig inte till en kontrollerande person.
  • Anonym (förvirrad)
    Anonym (Mhm) skrev 2020-08-05 01:24:15 följande:
    Ja som jag sa innan.. han tvivlar. Förmodligen för att niredan hamnat i en tråkig situation när ni egentligen borde vara glada och nykära. Oavsett vems fel det är.

    Tråkigt såklart men vi får hoppas att ni reder ut det.
    Ja, det är tråkigt..
    Känns som det mest eg. blivit lite brister i kommunikationen oss emellan som byggt på känslorna som misstolkats. De går att reda ut de han påpekar på. Men vill han inte det ..så ville han nog aldrig ändå och försöker hitta en ursäkt.

    Hoppas på ett respektfullt samtal där man faktiskt vill lösa det.
    MEN visar han sin sida som under senaste samtalet - Då blir det ett avslut för min del.. då försvinner mitt förtroende helt.. för jag deltar inte i ett destruktivt förhållande igen..där någon talar om för mig hur jag är.

    Jag har ändå lagt 5 månader på den personen och vi har känt varandra lite ytligt sedan 1 år tillbaka... att bara be han dra åt helvete utan samtalet känns bara som jag bara slösat bort tiden..
  • Anonym (förvirrad)

    Hmm... Så sitter man här andra kvällen och har inte hört något..
    Senast aktiv för 30min sedan..kunde ju ha skrivit så jag har någon som helst aning..Känner mig återigen så dum.


    Hur kan en människa bara total förändras till så obrydd? Förstår om jag hade varit otrogen eller gjort något annat vidrigt..men va fan?

  • Anonym (förvirrad)
    Anonym (Själsdödande) skrev 2020-08-05 20:34:47 följande:

    Vet att du inte svarar oss som är kritiska till honom, men TS, låt honom inte behandla dig såhär. Stå upp för dig själv.


    Läser och tar in de mesta som skrivs här.. men de sista man vill tro är ju det värsta. Iallafall när ens känslor blivit så djupa och man trott på en ev framtid..

    Vet hur fel detta är.. Tänker inte låta mig behandlas på detta viset.. Och han har säkert en ursäkt.. han somnade eller något..han har inte varit aktiv på över 1h nu..

    Jag förstår verkligen ingenting.. men jag tacksam för allt som skrivs här. Har ett stort behov av lite stöttning och en verklighetscheck känner jag.. orkar inte prata om de med familjen eller vänner..
  • Anonym (förvirrad)
    Anonym (L) skrev 2020-08-05 20:43:23 följande:

    Ts accepterar tydligen att bli behandlad som en dörrmatta. Hon väntar på att han ska skriva så att han äntligen kan vilja prata och vilja lösa detta, men det kommer naturligtvis aldrig att ske.

    Du är inte högt upp på hans prioriteringslista, så varför skulle han, som dessutom är manipulativ, vilja det?

    Jag hade aldrig accepterat ett beteende som detta, men uppenbarligen gör du det, ts, så då kan du sluta gnälla här när du ändå kommer att förlåta honom trots att han har visat sitt sanna jag.


    Ja de är väl rätta ordet.. jag har blivit en dörrmatta som bara accepterar hans vilja.
  • Anonym (förvirrad)
    Anonym (Själsdödande) skrev 2020-08-05 21:00:39 följande:
    Jag fattar att du känner dig ledsen och besviken, men jag hoppas verkligen att du inte låter honom trampa mer på dig nu. Ibland måste man sätta värde på sig själv, för att andra ska göra det. Han har säkert märkt att du sitter där och väntar troget, och då blir det inte så viktigt. Han kan uppföra sig som han vill. Blir glad att du skriver att du inte tänker låta honom behandla dig såhär. Vet du vad du kommer att göra?

    Ja han han prioriterar inte mig längre av någon anledning..Han skickar liksom små snaps då å då "breadcrumbs" med hjärtan eller pussar..typ för att hålla kvar mitt hopp?

    Jag försöker bara pussla ihop hur en man som berättat om mig för verkligen alla och en mamma som sms:ar honom när han va på resan och firade ex:et om allt var bra med mig o att hon inte ville att jag skulle vara orolig.. Bara helt plötsligt är villig att förlora mig...försökt förstå om dödsfallet spelar in eller om det är hans jobbsituation som gjort allt skit utöver detta... men ändå är jag inte värd detta...


    Så vad skall jag göra... Vill fortfarande ha samtal 4 ögon emellan, kommer sätta tydliga gränser och får jag ingen förståelse vet jag att han inte är värd min tid mer.
    Vet att många skriver dumpa honom direkt...och jag hade säkert skrivit samma sak men 


     

  • Anonym (förvirrad)

    Igår kväll ringde han & jag sa hur besviken jag var på honom...han bad om ursäkt och sa att han förstod det.. Han ställde såklart in och beklagade sig över att klockan blev för mycket för han väntat på folk som var sena till träningen.. så han frågade mig vilken tid jag ville/kunde imorgon? Så skulle han träna själv istället dvs komma tidigare.


    Och nu hör han av sig och skriver att det blir runt 21 istället....Vad det nu betyder, för han är en total tidsoptimist...Jag hade sagt runt 8 strax över..Och japp han är och tränar nu innan igen..


    Kanske skall starta en betting på om han ställer in igen?

  • Anonym (förvirrad)
    Annita skrev 2020-08-06 19:46:56 följande:

    Till och med hans mamma tyckte med andra ord att han betedde sig svinigt när han åkte hem och bodde hos exet?!

    Jag tror fortfarande att det rev upp saker och ting när han var där och att han inte är över henne. Men det spelar större roll att han beter sig så skumt och omoget nu.


    Ja jag vet inte..man kan ju bara spekulera.


    Jag har bara försökt vara förstående och stöttande till deras relation.. Även om jag varit frågvis..Men detta mest för att skydda mig själv innan jag fick djupare känslor. Han har ju varit väldigt mån att försäkra för mig att han aldrig skulle ta tillbaka henne och att de träffats flera gånger i kompisgänget efter de gjort slut på tillställningar och att de då aldrig skulle ha flörtat eller haft längre ögonkontakt etc.. Och att han ville att jag skulle vara bekväm för att jag kommer få träffa henne framöver då hon är med på tillställningar..


    Hon skall ju även enligt honom ha varit på dejt med en annan man medans de var tillsammans.

  • Anonym (förvirrad)
    Anonym (...) skrev 2020-08-06 18:30:29 följande:
    Han fintade dig om resan för att han ville träffa exet själv, han hade svårt att tala om för henne att han träffat någon (gjorde han ens det?) och sen kommer han hem och är kall och säger att ni är ju inget par. Och nu dissar han dig mer eller mindre. Är det inte rätt uppenbart?

    Han har sagt att han gjort det snabbt under resan + ett längre samtal med henne som han ringde å berättade om till mig där vi missförstod varandra för han sa något typ att hon kanske tog de som de "kändes som man gjorde slut igen" o ja haka upp mig på det..för jag fatta inte för han samtidigt sa hon var glad för hans skull och att de inte skulle vara något problem att fortsätta umgås i kompisgängen.


    Vi pratade aldrig mer om detta för jag pallade inte..antar jag missuppfattat o orkade inte diskutera tog de som allt va OK.

  • Anonym (förvirrad)

    Uppdatering:

    Han kom hit. Han hade eg. redan bestämt sig han ville sluta träffas.
    Trots vi pratade igenom de och jag tagit upp hans del i det som påverkade situationen och sa mitt tycke om hur han hanterat detta. Men det fanns ingen vilja att försöka mera nu. Han tyckte "de har blivit för mycket" och försäkrade mig om hur underbar jag är osv. hur mycket han tycker om mig, hur fantastisk jag är..
    Samtidigt som han inte verkar kunna släppa de här med hans känsla av att bli kontrollerad...Vilket jag inte fattade och blev irriterad över.


    Sedan började han gråta om hur han inte vet ens själv om han gör rätt nu. Men han kan inte ta förluster (dödsfallet), sedan orolig för jobb och att de känns som motgångar med mig. Och han beskrev det som att "det är inte rätt läge nu" dvs. när allt runt omkring han känns skit att hålla mig kvar.


    Han sa sedan typ ja hoppas allt detta är över snart så kanske det är mer rätt då..
    Att han nu skulle fokusera på att bara träna massa.


    När vi sa hej då så sa han men vi hörs va? vi skriver imorgon?
    Så sa jag direkt att jag kommer ta bort honom från snapchat nu..de tog han hårt på och blev nedstämd... Känns som han tänkte att jag kan fortsätta finnas där å vänta å skriva.. suck :/

    Känns skit att de blev såhär..

  • Anonym (förvirrad)
    Anonym (Mhm) skrev 2020-08-07 01:35:19 följande:

    Jag är själv man och kan relatera lite. 
    I höstas dejtade jag en tjej som jag tyckte var top notch. Hon hade humor, intelligens och var vacker. Jag kände på mig att detta skulle bli något bra, hon kände likadant och berättade alltid hur glad hon blev när hon såg mig på stan. 


    Jag har barn sen tidigare ( hon med) och min relation med mamman har varit lite ansträngd under de år vi varit separerade. Just den här hösten börjar vår relation förbättras och jag såg framför mig att vi kommer kunna reda ut allt så barnen får två glada föräldrar. 


    Detta tog mycket av mitt fokus och jag kände mer och mer att jag inte kunde ge allt för att komma vidare med den nya kvinnan. Hon kände förstås av att jag inte var 100% och avslutade. Hon behövde i sin tur en man som kunde ge allt och uppmärksamma henne då hon själv haft en tung period. Jag köpte det och vi sa hej då. 


    Två månader senare hör hon av sig igen och säger att hon inte kan släppa oss utan vill försöka igen. 
    Jag själv är på för jag tycker verkligen att hon är hur bra som helst. Dock känner jag ju att detta kommer lite för tidigt, jag hade behövt ett halvår till att fixa mitt bagage. Men ibland tänker man fel utan att vilja såra någon. Vi kör ett par månader igen men jag känner att det inte funkar, trots att hon är helt suverän. Jag har helt enkelt inte tid och plats i själen för henne just nu. Så jag förbereder mig för att avsluta det. Vilket aldrig är lätt. Jag vet inte vilken egenskap man har eller saknar när man hatar att behöva göra någon ledsen. Jag drog några dagar på det och innan jag kom till skott så förekom hon mig och ville avsluta av samma anledning som sist. 
    Det var fruktansvärt ledsamt. Men det var rätt, det var inte rätt tid för oss. 
    Efter det så har jag inte dejtat eller ens intresserat mig för det. Jag lever själv, relationen med barnens mamma är så bra den kan bli.

    Det blir fel ibland. Man menar inte alltid att göra någon ledsen, det händer ändå. Man gör sig själv ledsen på kuppen. Det betyder inte att man är en elak person. Jag vet vad jag skulle gjort annorlunda om det hände igen.

    Det är lätt att sitta på FL och läsa andras historier och direkt veta vad som är fel och att människorna som gör felen är idioter och dårar. 
    Det är inte alltid så enkelt. 

    Jag tror inte att killen sitter och förväntar sig att du ska finnas kvar och vara redo för honom när han är klar med sitt. Möjligtvis en förhoppning.  

      


    Tack för att du delar din erfarenhet.. Beklagar att tiden inte var rätt för er två..

    Förstår vad du menar angående FL. Det är ju såklart mer därtill till varje berättelse..


    Jag hade bara hoppats att dessa 5 månader av fina upplevelser, möten och resor hade kunnat resultera i att vi faktiskt försökte kämpa...  speciellt då han inte själv ens visste om detta var rätt val..


    Och sedan vet jag ej hur jag skall hantera att har han skickat flera meddelanden sedan han kom hem ..där han skriver att det känns riktigt illa och senare skicka att han att han inte kommer kunna sova en jävla sekund.. Vet inte vad han vill mig..

  • Anonym (förvirrad)
    Anonym (My2cents) skrev 2020-08-07 17:07:04 följande:
    Jag hoppas du inte svarar på dessa meddelanden. Han vill ha kvar dig som beundrande fan, kanske var det därför han drog ut på tiden innan han gjorde slut.

    Ta bort honom helt; ångrar han sig på riktigt får han väl anstränga sig för att bevisa att han verkligen vill ha ett förhållande med dig, dvs att han ger också, inte bara tar för sig av din uppmärksamhet. Stor kram till dig, jag hoppas du tar hand om dig och blir lycklig på annat håll snart <3
    Tack du. Jag hade antagligen bara fortsatt varit olycklig och letat bekräftelse från honom..

    Ångrar att jag svarade på hans meddelande från inatt imorse skrev bara att jag var alldeles tom. Men det kanske kändes bra för han att höra?

    För att det är det ju en kontrast från inatt och idag.. Har ju inte tagit bort honom på snapchat ännu som jag ska. Men trodde inte heller jag skulle få snaps från honom idag eftersom jag sa till honom.

    Men han har alltså skickat gruppsnaps där han inkluderat mig under hela dagen.
    Det har liksom gått från hans "inte en jävla blund o hur illa det känns" till verkar ha en super nice dag där allt är som vanligt. Så himla förvirrande.. varför skall han visa de för mig ens?

    Och nej jag har inte svarat.. Har även slutat öppna dom..osmakligt..Och japp skall ta bort honom nu.
  • Anonym (förvirrad)
    Anonym (Mhm) skrev 2020-08-08 00:35:45 följande:
    Ja, han tänker väl att ni ska fortsätta vara vänner. Men det är ju upp till dig om du vill fortsätta eller orkar vara det.
    Vet ärligt inte riktigt vad han vill. Och det vet inte han heller ännu hehe. Att vara vänner är aldrig en bra idé så länge känslor ej svalnat.. det funkar ju om man kommit över varandra dock. :)
Svar på tråden Orolig över vad som händer