• Sussna85

    IVF hösten/vintern 2020

    Ölandstoka skrev 2021-01-16 19:49:00 följande:

    Hoppas att det blir massor till frysen också. Du ska ju bli gravid nu men till syskon menar jag ;)

    Det är bra med mig, är i vecka 15 nu :) Är orolig i perioder men börjar tjocka på mig lite smått och det känns betryggande :)


    Det hoppas jag med,vill så gärna ha syskon oxå jo. Men jag ska ju bli gravid med ett först förstås,men har alltid drömt om måååånga barn. Naturen ville annat tydligen..

    Härligt att höra! <3

    Antar att du har varit på några UL och att allt ser bra ut då :)
  • Sussna85
    Enkeli skrev 2021-01-18 11:26:01 följande:

    Blir helt förvirrad här, idag på Ruvardag 6 fick jag svag skugga på testet. Mådde illa igår så jag behövde spy(igår kväll)..må man ha hopp iaf?


    Låter mycket lovande tycker jag! <3
  • Sussna85

    Har ni nånsin den känslan att de bara sprutat in lite luft vid ET,och visat glatt upp en luftbubblor bara? Haha.

    Jag har så svårt att tro att det verkligen ligger ett litet frö därinne nu,om det nu fortfarande lever vill säga...jag skulle vilja känna på nått sätt att de verkligen har satt in ett embryo. Denna ovisshet är så jäkla jobbig.

  • Sussna85
    Dhalia skrev 2021-01-18 13:23:42 följande:

    Hahaha hoppas ju inte de bara luft ;) hur känns de nu kan du va mer avslappnad nu när det är ED ? är det RD 3 nu med 2 dagars?


    Nä,hehe förhoppningsvis inte. Jag låter fantasin skena och tänker stora konspirationsteorier här ;)

    Ååå jag vet inte riktigt,egentligen inte,nu tänker jag på om kroppen stöter bort detta ägg för att det inte har mitt dna i sig...att kroppen tycker att det är nått skräp :( Men jo RD 3 idag med 2 dagars. Imorgon ska jag ta en spruta för att förhoppningsvis hjälpa ägget att fästa,vilket det borde göra imorgon eller på onsdag då.
  • Sussna85

    Idag har tårarna runnit hela dagen,vi har samma problem denna gång. Läkaren maila imorse och inget av de 6 embryona som odlades över helgen klarade sig,det blev hög fragmenteringsgrad på alla igen. Alltså va? På riktigt,vi tog beslutet med ÄD för att detta inte skulle hända.

    Vi har gjort en dyr DNA fragmentering på sambons spermier för att se att det skulle gå att använda hans egna,och de var ett fint DNA resultat för hans del.

    Detta resultat kom som en kall dusch,vad gör vi nu...

    Och mina förhoppningar om det lilla fröet i magen och våra 3 snöflingor är i botten,de har antagligen oxå fragmentering i sig. Jag blir så ledsen på detta.

  • Sussna85
    Enkeli skrev 2021-01-19 13:46:49 följande:
    Men vännen!! Åhh vad jag lider med er.. fyy så hemskt!! Hat donatorn själv barn sedan tidigare? Helt sjukt ju! Vad kan detta bero på? Äggen eller spermierna?

    Stor stor kram..
    Tack fina {#emotions_dlg.flower} Vi får inte veta nått om donatorn, inte ens om det är en som har gett äggceller förut eller om det är en helt ny. Men när allt har tydit på att felet är hos mig, när mitt amh värde är så lågt och när de har kollat sambons spermier mer inåtgående och allt ser bra ut,utom hans spermiekoncentration som går upp och ner i mängd. Men kanske inte tillräckligt under lupp så att säga, vet att det finns ytterligare tester att göra på spermierna. Men då måste vi söka oss utomlands...Min sambo har inte barn nej.

    Och jag håller tummarna för plus för dig ännu! Men förstår att du blir ledsen över det blanka strecket,men ännu finns det chans att det ändrasHjärta
  • Sussna85
    Clemmentina skrev 2021-01-19 19:29:53 följande:
    Nej men vad otroligt ledsamt att höra! :( Förstår att detta kom som en kalldusch. Hoppas så att ni kan få någon teori från läkaren eller förslag på hur ni kan gå vidare. Styrkekramar till dig!
    Ja jag vet inte vart jag ska vända mig för tillfället...men tack Hjärta Jag ska försöka få bättre svar ifrån läkaren,eller en plan inom kort. Genom mail idag så skrev hon att alla mina frågor hade inte svar. Lite märkligt svar från henne tycker jag,det enda hon skrev var att det kunde ju vara mannens spermier iallafall. Fast vi kolla upp det före donationen. Kramar tillbaka, alla är så fina här inne som orkar stötta fast alla kämpar så med sitt.
  • Sussna85
    Dhalia skrev 2021-01-19 17:25:30 följande:
    Ååh blir också så ledsen för er skull :( vet inte vad man ska säga :( Kanske va problemet tvärtom då? Så himla svårt när man inte vet exakt varför de blir så.
    Det börjar sjunka in att det kanske är så ändå,att sambons spermier är på sämre sidan,mer än bara mindre spermakoncentrationen. Vilket denna gång inte var problemet, då hade han tydligen nästan normal sådan, konstigt!
    Men jag kan ändå inte släppa det,när vi har gjort den där DNA fragmenteringen på hans simmare inför ÄD så var det jätte bra resultat.
    Men det kanske behövs ytterligare ännu mera prover,andra dna prover,som jag vet vissa kliniker kan göra utomlands.

    Nä detta med ivf och ÄD är verkligen förbryllande många gånger....håhå
  • Sussna85
    Grustradgarden skrev 2021-01-19 19:20:23 följande:
    Så ledsamt! Känner så med er. Kan det bara ha varit otur med hans spermier den här gången? Hoppas att de kan ta reda på vad som gått snett.. kram
    HjärtaHjärtaDenna gång var hans spermierprov de bästa på länge sa de,hans prover har gått lite upp och ner,men då mest i koncentration. Men nu var de nästan på normal nivå.

    Fick inget vettigt svar från läkaren idag egentligen,jag kommer att få göra ett FET i nästa cykel igen med nån av de 3 st 2 dagars vi har i frysen om detta försök inte lyckas. Men det känns ändå inte så hoppfullt att våra 3+den i magen klarar sig utan den här jäkla fragmenteringen.
  • Sussna85
    GlitterLina skrev 2021-01-18 22:55:43 följande:

    Känns som det va litet tag sedan jag skrev. Idag kom äntligen mensen igen efter förra gångens misslyckande . Så tog första tabletten Progynon idag. Vi har endast 1 embryo / blastocyst kvar i frysen :(

    Vi ska testa Embryo Glue med denna sista


    Åh så härligt att höra,då lägger jag all min tummhållning för er lilla blastis i frysen! Jag fick embryoglue denna gång, tydligen har denna klinik det med i alla behandlingar. Hoppas att det ger resultat för erHjärta
    GlitterLina skrev 2021-01-19 20:01:46 följande:
    Men nää :( :( förstår att du är ledsen & allt känns hopplöst!

    Kram på dig

    Tack snälla {#emotions_dlg.flower} Kramar tillbaka till dig!
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020