• Sussna85

    IVF hösten/vintern 2020

    Dhalia skrev 2021-01-22 10:22:57 följande:

    Va jobbigt, när fick du tid då? Hoppas snart så du inte ska oroa dig för länge.

    Åh, värsta känslan den där mensvärken asså.


    Kl 14,så snart får jag veta domen,håhå.

    Jaaaa...och det är vanlig mensvärk,inte växtvärk ifrån livmodern så :(
  • Sussna85
    Clemmentina skrev 2021-01-22 12:28:54 följande:

    Håller tummarna för bra besked angående provet!

    Jag kände verkligen ingen skillnad på växtvärk och mensvärk när jag blev gravid så helt säker kan man väl kanske inte vara. Håller tummarna när det gäller det också!


    Ja hon borde ringa när som helst...

    Ok! Ja lite hopp tänds nu ändå av de du skriver:) tack <3

    Jag hade en molande värk med dottern,några dagar före jag plussa. Och jag kommer så väl ihåg den känslan,och det är inte så nu. Men visst det är nästan 9 år sen det,minnet kan svikta..
  • Sussna85
    Clemmentina skrev 2021-01-22 13:44:53 följande:

    Uppdatera hur det går. <3


    <3 Hon ringde nu först,var samma gyn läkare jag går privat till annars,och allt såg bra ut!

    Vilken lättnad alltså,puh. Hon mena på att det inte ska finnas myom eller polyper heller,för det skulle man ha sett förut vid min spolning då för ganska länge sen. Men iallafall, cellprovet visa ingen inflammation,och inte cancer som jag stressa upp mig för imorse,inte lätt att vara en aning hypokondrisk,hehe.
  • Sussna85
    Clemmentina skrev 2021-01-22 15:44:45 följande:

    Härligt att höra! Nu hoppas vi bara att mensen håller sig borta också.


    Ja <3 hoppas kan man alltid! :) Äter ju Zumenon aka Progynon,mensen ska väl inte kunna komma då eller?

    men känns precis som det är på gång nått..
    Lunaymar skrev 2021-01-22 16:01:22 följande:

    Vad skönt att höra det!!

    Vet precis hur det känns, jag är själv hypokondriker och tänker alltid på det värsta haha.

    Hoppas din mens håller sig undan!!


    Ja det är jobbigt att alltid tänka det värsta faktiskt,haha. Tack,vi får se :)
    Dhalia skrev 2021-01-22 17:38:58 följande:

    Asså den skillnaden kan va lite svår tycker ja för första gången hade ja så och trodde mensen skulle komma vilken dag som helst men så kom den aldrig :D De va tider innan vi visste de skulle bli svårt...

    Hoppas fortfarande för er <3


    Ja tänk när man inte visste om vad som komma skulle och den resa som man nu har fått påbörja,de var tider de jo :) Men jag har alltid haft en oro och tanke över att jag inte kommer att kunna bli gravid naturligt igen,den har lixom legat och gnagt i tankarna ända sen jag lämnade barnens far för dryga 5 år sen.

    Men jo,det var goda nyheter på livmoderprovet iallafall,alltid nått! Nu väntar jag bara på papa resultatet till,som inte hade kommit än.

    Men som jag funderar,kan man få mens innan man slutar med östrogenet? Nån som vet? Hmm....
  • Sussna85


    Titta! Jag vet inte vad jag ska tro...vågar inte tro nått. Blev först att storlipa av lycka, tills jag insåg att kanske Gonapeptylen jag tog i tisdags påverkar till positivt. Att det är som Ovitrellen? Hmm...Vet inte om denna innehåller hcg :( det är väl lite väl stark och fint för att vara på riktigt,är bara på rd 8 med ett 2 dagars embryo så.
  • Sussna85


    Sorry nu bombar jag er med bilder! Så här starkt är det när jag har rivit upp det,för starkt för att vara sant? Haha. Har fått så mycket info från Google att Gonapeptyl är en GNRH antagonist,samma som fyremadel, att det ska håll tillbaka ägglossning vid stimuleringen. Antar att gravtest kan tro att det är hcg hormon? JAG BLUR SLUT! Haha.
  • Sussna85
    Dhalia skrev 2021-01-23 09:25:10 följande:

    Kom på gonapeptyl har väl inte hcg? För de fick ja istället för Ovitrelle när ja riskerade att bli överstimulerad, skulle ja blivit gravid då hade ja mått väldigt dåligt. För du tog de inte nu i tisdags utan innan insättning eller hur?


    Nu i tisdags denna vecka tog jag det,så jag vet inte,är stor chans att det är just den som ger resultat,om det är en sån spruta vilket innehållet kan påverka på graviditetstest:( man skulle ta det dag 6 efter ET.
  • Sussna85

    Ojoj,tack för att ni engagerar er! Ni är bäst! :) Tänk om det verkligen är på riktigt,herregud.

    Har just tagit en lång promenad med tårarna rinnandes av en blandning av frustration,lycka, ovetenskap,och jag vet inte vad. Har barnen hemma och visste inte vart jag skulle vända mig.

    Jag ska försöka vänta och ta ett till måndag morgon,om det är starkare då så kommer jag att tillåta mig själv att tro detta!

    Tog ju ett glas vin igår jag...dumt jo,man ska ju inte dricka alkohol efter ET. Och drack massa kaffe... Men var så säker på att det var kört. Vet att det inte är nån fara,men känns ändå onödigt nu när det KANSKE är på riktigt.

  • Sussna85
    Dhalia skrev 2021-01-22 18:40:24 följande:

    Sussna85..Ja hoppas verkligen att det ordnar sig på något sätt för er. Ge inte upp bara :) men de va tider de haha.

    Ja tror inte heller de som Clemmentina säger. När ja åt progynon så fick ja ingen mens. Tog 6 veckor i sträck, sen hade dem glömt att säga till mig att ta provera också dem sista 10 dagarna så när ja väl sluta med progynon så gick de ju ytterligare 1 vecka innan ja reagera och märkte något var på tok för mensen kom inte haha.


    AndraSladdis skrev 2021-01-23 00:26:50 följande:

    Jag fick mens trots Progynon, exakt när skulle komma efter ÄL. Det var tänkt att mensen inte skulle komma, inför min hysteroskopi. Tog ingen progesteron då. Lutinus skjuter upp mensen för mig, däremot.


    Ja intressant ändå,jag skulle ha fått mens igår eller idag. Inga hormoner hittills ha kunnat stoppa min mens,den kommer t.om tidigare med t.ex progesteron :)
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020