Inlägg från: Anonym (Naughty40) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Naughty40)

    Skulle ni förlåta er partner för detta

    Din sambo har helt klart passerat en gräns som är i stort sett oacceptabel i de flestas ögon. Förstår att du tvekar på honom och är grymt besviken. Jag hade känt precis som du. Att ingen kom till skada ska han vara oerhört tacksam över. Nu gick det ju bra denna gång, men vem vet nästa gång? Tycker du ska lyssna på vad han har att säga till sitt försvar (även om det inte på något rimligt vis går att förklara). Om han visar riktig ånger över det som skett och lovar och bedyrar att det aldrig kommer ske igen, så kommer du ändå alltid vara orolig och ha tanken i bakhuvudet att det kan ske igen. Gränsen har en gång passerats och din sambos omdöme och konsekvenstänkande vid intag av alkohol är farlig. Han har inga spärrar och jag hade ställt ett ultimatum - ingen mer alkohol eller separation.

  • Anonym (Naughty40)
    Anonym (.) skrev 2020-08-10 19:36:35 följande:

    Det är dock inte sant att alla blir skadade, långt ifrån alla tom. På det hela taget blir de flesta barn inte skadade alls av att leva med en missbrukande förälder.

    Det finns helt enkelt mycket värre saker.


    Låter som du har missbruksproblem själv som du försöker förminska allvaret med... Du ljuger så du tror dig själv.
  • Anonym (Naughty40)
    Drottningen1970 skrev 2020-08-10 20:37:58 följande:

    Detta handlar inte om ämnet utan om att vederbörande har ett horn i sidan till mig, och alltid måste tycka tvärtom oavsett


    Du har nog rätt. Så korkad kan ingen vara...
Svar på tråden Skulle ni förlåta er partner för detta