• Mikkans

  It start with the egg - Protokoll

  Hej! Någon här qom gällt de olika protokollen i boken ovan? Har pcos och tänker nog börja med tillskotten snart.. har det funkat för er? Berätta!

 • Svar på tråden It start with the egg - Protokoll
 • Mikkans
  Clemmentina skrev 2020-08-17 09:59:10 följande:

  Nyfiken på boken och protokollen! Vad innebär de? Jag har läst en del på hemsidan och förstått att q10 är ett av de tillskott som rekommenderas vid sämre äggkvalitet. Jag äter q10, omega3, magnesium, d-vitamin, multivitaminer och zink.

  Vi har gjort två ivf-behandlingar och fick betydligt fler ägg vid andra uttaget. Förutom att börja med fler (och bättre) tillskott så höjde läkaren dosen på sprutorna. Jag kan med andra ord inte veta vilket det var som gav resultat eller om det var en mix. Men jag fortsätter äta tillskotten. Tycker dessutom att jag är piggare när jag äter q10.

  Vad äter du för tillskott?


  Ah, så häftigt att du kanske märkte skillnad!

  Jag äter så mkt just nu. Q10, magnesium, d-vkt, NAC, r-Ala, melatonin(men inte börjat med det än) inositol, fiskleverolja... haha. Massa massa!
 • Mikkans
  Tessaloniki skrev 2020-08-17 18:40:31 följande:

  Toppen, tack för info! Jag kör på tills jag plussar helt enkelt! Hittade någonstans på nätet där det också stod att q10 kunde minska risken för havandeskapsförgiftning så det skadar väl inte att äta det även under graviditeten :)


  Jag instämmer med Clemmentina. Fortsätt ät till du plusar. Har läst att det kan ta 3 månader innan q10 ger effekt så de är bara att stå ut och kämpa på. Hur mycket äter du om dagen?:)
 • Mikkans
  Tessaloniki skrev 2020-08-18 13:07:05 följande:

  Det varierar, men oftast 200 mg (en tablett förmiddag, en tablett kväll). Det finns ju liksom ingen rekommenderad dos att gå efter, och det är ett ganska dyrt tillskott..   Så mycket som man äter så blir det ju en ganska stor kostnad i slutändan! Ja men precis, men man kanske inte behöver riktigt samma doser som när man försöker förbättra äggkvaliteten! 


  Jaa, alla tillskott är ju svindyra! Jag har ätit 300mg/dag men funterar på 600mg. Får se vart jag landar, har så småningom ägglossning och då försvinner fokuset på det och läggs på annat... haha!
 • Mikkans
  Tessaloniki skrev 2020-08-19 07:19:00 följande:

  Haha, ja precis! Jag sitter just nu och funderar på hur man ska förhålla sig om man blir gravid igen. Så mycket sängvila som möjligt eller vara 'normalt' aktiv? Är lite orolig för det där med tunga lyft, är medryttare så det finns ju en del stallsysslor som ska utföras liksom... tog ovitrelle i förrgår eftermiddag så äl borde hänt, eller komma inom väldigt kort.


  Oj så spännande! Har ni fått till liggandet så du kan spänna av kring det sen? Asså de där med hur man ska bete sig mellan ÄL och BIM är inte lätt. Jag försöker att hålla igång måttligt. Lite blodcirkulation ska ju också vara gynnsamt!:)
 • Mikkans

  Hundra år senare vill jag meddela att två-tre månader med tillskott enligt boken nämnd ovanför plussade jag och fick en så fin dotter. Övertygad om att tillskotten hjälpte mig <3

Svar på tråden It start with the egg - Protokoll