• Anonym (TS)

    Hur många fritidsaktiviteter har era barn?

    Hur gamla är era barn och hur många fritidsaktiviteter har de? Hur många gånger i veckan är det per aktivitet?

  • Svar på tråden Hur många fritidsaktiviteter har era barn?
  • Anonym (Qwerty)

    13-åring, två sporter, vill ha en tredje. Sport 1 har två träningar /vecka och sport 2 en träning per vecka. Tävlingar /helger på lågfart pga Corona.

    10-åring, två sporter + scouter. Sport 1 två träningar, sport 2 en träning /vecka. Inga tävlingar.

    8-åring, en sport + scouter. Träning två dagar/vecka. Tävlingar /helger på lågfart pga coronan.

  • Anonym (Q)

    För tillfället har mina två söner (12 och 14) två aktiviteter var, en sport och ett instrument, 5-6 dagar i veckan.

    När de var yngre så fick de skriva in sig på så många aktiviteter de ville på fritidscentret nära oss, men bara två eftermiddagar i veckan. Simningen var den enda aktivitet jag insisterade på då, men de testade allt möjligt: matlagning, fotboll, golf, tennis, schack, baseball, körsång, dans, målning ... Jag kommer inte ihåg allt de gjorde. Det blev en bra balans med att ha två aktiva dagar i veckan och resten mer fritt och avslappnat.

  • Mrs Moneybags

    9 år och har 2 sporter, men han gör dem inte samtidigt - basket på vinterhalvåret och fotboll på sommarhalvåret.

    Utöver detta två instrument under skol- och fritidstid. 

  • Anonym (Lina)

    9 år, tre olika (sport)aktiviteter, en gång i veckan på alla. En kan ha lite tävlingar och kringgrejer ibland men inte så ofta, de andra två nästan aldrig.

  • Anonym (A)

    Ett barn. En aktivitet en gång i veckan. I perioder är hon sugen på en till men det är inte vi då det hon gör är nog kostsamt.

  • Anonym (Klara)

    Ts, det finns hundra miljoner trådar här på FL som handlar om fritidsaktiviteter, skriv bara in "fritidsaktiviteter" i sökrutan högst upp i forumet så har du hur mycket som helst att läsa om hur många fritidsaktiviteter och av vilket slag som barn i olika åldrar har. Bara ett litet tips.

  • Anonym (TS)
    Anonym (Klara) skrev 2020-08-13 17:35:22 följande:

    Ts, det finns hundra miljoner trådar här på FL som handlar om fritidsaktiviteter, skriv bara in "fritidsaktiviteter" i sökrutan högst upp i forumet så har du hur mycket som helst att läsa om hur många fritidsaktiviteter och av vilket slag som barn i olika åldrar har. Bara ett litet tips.


    Ingen har bett om dina ?tips?. Det finns trådar i varenda ämne här, men man kanske inte är intresserad av att läsa 10 år gamla trådar.
  • Anonym (K)

    7-åringen: 2-3 aktiviteter, 2-3 gånger i veckan. Fotboll/handboll en gång, friidrott en gång och simskola en gång (de gånger han får en plats i simskolan, den blir snabbt fullbokad). Nu kan han simma och ska bara få öva lite till för att få bättre teknik sen blir det bara två aktiviteter i veckan.

    4-åringen: En aktivitet en gång i veckan, Bamsegympa.

    1-åringen: Går på miniplask med en förälder en gång i veckan.

  • Anonym (32)

    Sonen 13 år. Fotboll tre träningar per vecka samt 1 match.

    Handboll två pass per vecka och 1 match. Under en kort period då träningarna krockar blir det två pass av vardera sport.

    Dotter 10 år. Ridning 1ggr/v. Handboll 2 gånger/v samt 1 match. Eventuellt balett nu om hon kommer in i gruppen. Dock väljer hon nog bort en av de andra sporterna då.

  • Anonym (noll)

    Inga organiserade fritidsaktiviteter för mina barn.

Svar på tråden Hur många fritidsaktiviteter har era barn?