Inlägg från: Anonym (Tuppis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tuppis)

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 10:39:42 följande:

    Ja är det bättre tycker du att man riktar pistolen mot oskyldiga människor i Sverige vänd på den frågan....


    Fortfarande inget svar på min fråga, men jag kan svara på din. Oavsett så räddar jag den oskyldige och straffar den skyldige och skiljer inte på ursprung, religion hudfärg eller något annat.
  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 11:09:03 följande:

    Så korkat resonerat du kan acceptera våldet som blir av invandringen i Sverige men inte att det är brott utomlands ja vad ska man säga....Tror inte ens din farmor håller med dig om hon nu fortfarande lever. 


    Fortfarande inget svar på min fråga. Men du missförstår nog mig. Jag accepterar inget våld någonstans och särskilt inte mot oskyldiga kvinnor, män och barn.
  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 11:46:59 följande:

    Du accepterar våldet i Sverige inget snack om saken du vill ju inte göra något åt det så varför slingrar du dig från detta....


    Fortfarande så svarar du inte på min fråga så ser ingen anledning till att fortsätta diskutera med dig. Fast förstår väl det för ditt svar skulle tala emot det du skriver här och vad du tycker. Ha en bra dag!
  • Anonym (Tuppis)

    Jag tycker varenda en som har köpt droger någon gång skulle ta sig en funderare på om det verkligen var så smart att göda kriminella gäng....

  • Anonym (Tuppis)

    Hur gör vi med rattfyllerister/drogpåverkade som kör ihjäl folk..... "Dessa" på individnivå utan att klanka ner på en grupp människor, var ska vi utvisa dem?

    Jag tar ingen brottsling i försvar men skyldiga ska straffas. Sedan är stopp för flyktingar ingen förebyggande brottslighet men att inte köpa droger är väl bland det enklaste Svensson kan göra för att inte ge lön till kriminella.

  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 18:01:00 följande:

    Bra du tog upp det för det drullar omkring många drogpåverkade och som ej har innehav av körkort idag på vägarna , ja just det dom kommer ofta från nya länder som på senaste tiden blivit representerade i Sverige....så självklart ut med dom till sina ursprungsländer bra idé Tuppis du börjar ju fatta Vilka du ska rösta på nästa gång för en tryggare framtid 


    Men du är ju för rolig. Jag tog upp det för att jag jobbar i närheten av ett systembolag och du anar inte hur många som till utseendet ser ut att vara uppfödd på falukorv och Kalles kaviar som sätter sig i bilen och korkar upp och kör iväg. Och du anar inte hur många gånger jag ringt efter eskort till dem.

    Men du har fortfarande inte svarat på min fråga...
  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 18:40:51 följande:

    Aha du kom förbi vägspärren det var väl bra vi hade saknat dina kommentarer annars dom är så sakliga och grundar sig hela tiden på vad som sker i omvärlden 


    Fortfarande inget svar på min fråga....
  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-25 19:12:13 följande:

    Nähe nu lämnar jag denna tråd ingen idé jag blir bara så arg att personer kan försvara våldet och inte förstår allvaret det är just denna typ av människor som sitter vid rodret idag och inte gjort något på ett decennium.

    Hoppas att det är deras närmaste nästa gång som blir drabbade då kanske polletten ramlar ner till slut.

    Själv är jag medansvarig till denna utveckling och hade inte bättre förstånd vid valen förut, men jag har vaknat upp och kommer att överge mina vänsterideal och nästa val kommer att bli en given röst för SD partiet som tidigt varnade för denna utveckling och hade vi andra bara lyssnat så kunde situationen varit annorlunda idag gällande flyktingpolitiken.

    ?Många säger att det är det enda SD har att erbjuda men fråga dig då vad har vi för alternativ ? Fråga dom två tonåringarna som blev brutalt misshandlade och våldtagna av två män i natt på kyrkogården...hur tror ni deras liv kommer att se ut fortsättningsvis ? Vem försvarar deras liv likt vad någon försvarar flyktingpolitiken med ökande osäkerhet i samhället på alla nivåer.

    Jag tror ni vet svaret om ni har någon sorts medkänsla för människorna som lever i Sverige idag

    SD, KD och Moderaterna är alternativet för en framtid som den vi önskar ett tryggare Sverige 


    Det är ändå ganska intressant att läsa beteendevetenskap och se hur bra det stämmer med hur vi reagerar mot människor som är främlingar för oss. Samma med att läsa om flyktbeteende och se hur vi reagerar när någon säger att något farligt. Det stämmer tyvärr så bra med hur vi resonerar och ser det här också. Även om det händer tusen bra saker så lystrar vi till att något är negativt och kanske farligt. Du är en av dem som jag ser som att du blivit "lurad" till att mycket är farligt och påväg att gå åt fanders trots att de flesta dagarna går rätt bra ändå. Vad det beror på har jag ingen aning om men hoppas du också inser att om man ser på nyheter och media så kan man ju tro att världen håller på att gå under.
  • Anonym (Tuppis)
    storpappan skrev 2020-08-25 19:56:36 följande:

    Ordet "Rasist" är så missbrukat och uttjatat när godhetsmaffian får slut på argumenten! Alla ser vilka i den här tråden!


    Vad är motsatsen till godhetsmaffian....
  • Anonym (Tuppis)
    Anonym ((R)ealist) skrev 2020-08-25 19:27:44 följande:

    T och R sitter hemma i köket hos T. Plötsligt börjar det lukta bränd isolering, och det börjar ryka om diskmaskinen.

    (R): "Diskmaskinen brinner, vi stänger av elen och släcker elden."

    (T): "Nej, det är inte bra att det brinner. Men el är bra, så den ska vi inte stänga av. Men det är inte bra att det brinner."

    (R): "Elden kommer bara bli värre om vi inte slår av huvudströmbrytaren."

    Nu börjar det slå upp lågor från diskmaskinen. T sitter fortfarande på sin stol.

    (T): "Det är bra med el, den ska vi inte stänga av."

    (R): "Det är elfel. Det kommer bara bli värre om vi inte gör något."

    (T): "Det är inte bra att det brinner. Men el är bra."

    Vid det här laget har elden spridit sig till köksskåpen och det brinner friskt i köket.


    Eller så rycker man ut sladden till maskinen det är fel på och släcker inte hela huset....
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?