Inlägg från: Anonym (Halleluja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Halleluja)

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym (Tuppis) skrev 2020-08-23 17:57:08 följande:
    Jo det kan vi säga nu i efterhand men så lät det sannerligen inte då. Som jag skrev tidigare om min mormor som kom hit som krigsflykting så sågs de som typ andra klassens medborgare då. Samma på 60 och 70 talet så var det de som kom hit och söp och slogs och i vissa fall kanske det var så också men som vanligt så var det den lilla klicken som förstörde för de andra. Andra exempel på det är när vi åker till mallis och härjar så är det den lilla klicken igen, vissa idrotter är ju precis samma.

    Jag tycker, eftersom vi har ett rättssamhälle, att man sätter dit de som inte sköter sig och då får man vara kort eller lång, vilken färg på huden kvittar och man får tro på vilken gud man vill (eller veta för den som inte tror) eller gilla vem man vill oavsett kön. Sedan tycker jag man har förverkat sin rätt att stanna kvar i landet eller på gatan om man har bevisat att man inte klarar av att gå lös och särskilt vid upprepad brottslighet.

    Att kollektivt bestraffa någon tex. för sitt ursprung är bara så fel.
    Men snälla Tuppis du lirar in dig i test som ingen påstår men det är väl ändå allmänt känt att brott idag i Sverige begås av nysvenska   ....vem har pratat om färg på huden mer än du....Vem har pratat om kollektiv bestraffning mer än du ....
    ?Kan du inte bara erkänna att det är fel politik idag som framförs och att invandringen måste stoppa vi kan inte hantera detta längre ...
  • Anonym (Halleluja)

    Sen som svar på hur finnar har som status Tuppis så kan du säkert ha rätt men jag har så många goa finländare så i mina ögon är dom inga lågstatus personer som jag skrev förut dom var med och byggde upp landet och förtjänar respekt

  • Anonym (Halleluja)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-08-23 18:36:19 följande:
    Haha ja du skriver ju själv nysvenskar, kallar du inte det kollektiv? Vad jag menar är att det finns de som gör rätt och de som gör fel. Det är mitt sätt att se ett kollektiv och där spelar det jag nämnde ingen roll. Vad jag tycker vi tillsammans med andra länder ska stoppa är varför folk måste fly och det är det svåraste.

    Och på frågan om den lilla klicken som förstör så är det väl bara räkna ut själv. Nu har jag inga siffror på hur många som FLYTT hit men säg 25000 per år? 20 % av dem är väl en stor klick? Tror ni på allvar att så många kriminella går lös på gatan? Alltså 25000 bara de sista åren....

    Jag vet att det här inte är någon idé att diskutera här och med er då ni redan bestämt er för vad ni tänker rösta på. Men om ni vill påverka politiken i ett parti ni finner ideologiskt rätt förutom flyktingpolitiken så tycker jag ni går med i det partiet och påverkar på det sättet istället för något som ni egentligen inte tror på.

    Nysvenskar är väl ingen direkt utpekad nationalitet svårt det här för dig när argumenten försvinner ...nej det är ingen idé att prata med någon som lever i en Matrix där tydligen allt är bra . På tv just nu så hycklar sossarna med Löwen  om att nu får det vara nog med åldringsvården vi skjuter till resurser ...börjar lukta valfläsk för vi vet ju vad han gjort dom sista åren med pensionärerna som han lovade guld och mer därtill vid förra valet blev inte mycket av detta....finns inga pengar att ta av helt enkelt vi får hela tiden skjuta till pengar för ett nytt problem...Skillnaden är bara att denna gången är folket så trötta på lögnerna och man gör icke på denna nit igen.


     

  • Anonym (Halleluja)
    nihka skrev 2020-08-23 21:24:15 följande:
    Det finns statistik på en överrepresentation gällande invandrare och kriminalitet, men den säger inget generellt om att personer från Mellanösten "beter sig illa".

    Myntet som behöver trilla ner är att det är rasistiskt att klandra hela grupper för vad delar av en grupp gör. R A S I T I S K T.  Jag hoppas att alla rasister som förnekar och försvarar sin rasism ställs tills svars för den.  

    Naturligtvis förstod du inte. Byt ut tax mot invandrare så kanske det klarnar: Bara för att dina invandrarvänner/bekanta är kriminella betyder det inte alla alla invandrare är kriminella. Dina observationer kanske säger mer om dig än den grupp du uttalar dig om.
    Som jag skrev godnatt detta gav inget heller 
  • Anonym (Halleluja)

    Sådär ja just nu på nyheterna nu är man trött på socialdemokraterna i dom utsatta områdena som ej vågar agera säger väl allt vilket misslyckande detta parti fixat

  • Anonym (Halleluja)
    nihka skrev 2020-08-23 22:20:10 följande:
    Det är inte mitt problem att du har svårt för att ta till dig innehållet i text och tror det är sovdags varje gång något flyger över ditt huvud.
    Godnatt?-
  • Anonym (Halleluja)
    Anonym (för att alla har rätt att leva) skrev 2020-08-23 22:07:17 följande:

    Varför man fortfarande röstar för invandring och asylrätt är pga mänskliga rättigheter om fredliga livsvillkor, och för att så stora delar av mänskligheten far illa, dödas och torteras i sina egna länder, ofta när de demonstrerar för bättre villkor. Det verkar vara de demokratiska ländernas ansvar numera att försörja och skydda all världens medborgare istället för att ställa krav på deras egna ledare, vilket kunde gjorts i form av olika sanktioner tex men i slutändan handlar allt om pengar och makt som styr och står över allt humanitärt kapital.

    Hur illa jag än tycker om invandringen, och hur länders kultur och samhällsklimat förändras i grunden och klart försämras på de flesta sätt, så måste ju människor få skydd. Man måste sätta sig själv och sina närmsta i samma kontext så har man svaret på invandringen. Inte hade du väl accepterat att torteras och bli skjuten i ditt eget land för att några envåldshärskare inte vill ge med sig av makten eller enas för fred?

    Vi kan inte stoppa denna utveckling eftersom världen och mänskligheten spårat ur. Vi kan däremot förbättra integreringen och fördelningen och tänka mer på människorna i vårt eget land och deras säkerhet. Allt annat är en form av tortyr och respektlöshet för människors liv.


    Vackra ord men sanningen är ju en annan när det gäller dom som kommer hit och nu måste vi faktiskt fundera på hur vi ska vända denna negativa spiral och då hjälper inte vackra ord, regeringem, kommuner,domstolar, poliser,socialtjänst,kuratorhjälp eller bidrag förmår inte heller minska problemet. Vi måste helt enkelt stoppa flyktinginvandringen och börja skicka tillbaka dom som begår brott ändra lagarna så det verkligen går att göra det enkelt att skicka hem dom. Kommer man hit utan papper så förstår ju alla att dom kommer inte genom Europa utan giltiga papper ändå accepteras detta och ska utredas dom borde stoppats direkt vid gränsen. Finns så mycket och det hjälper inte med att öppna sitt hjärta som en politiker sa för några år sen....då resultatet slutar med ett brustet hjärta 
  • Anonym (Halleluja)
    nihka skrev 2020-08-24 09:02:17 följande:
    Och exakt vilka "vi" tänkte du skulle "minska problemet" och "börja skicka tillbaka dom" om inte regeringen, kommunerna, domstolarna och polisen mfl skulle vara inblandade?
    Jag skrev ju lösningen men du har lite problem med förståelse och därför valde jag att säga godnatt tidigare när du skrev vill man inte förstå utan bara kör tåget i ett spår så fastnar man....du är där.
  • Anonym (Halleluja)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-08-24 21:06:04 följande:

    En människa från ett typiskt flyktingland står med en pistol riktad mot sitt huvud. Du har möjlighet att rädda dennes liv genom att ta människan till Sverige. Din tro om dennes ursprungsland/område säger (som skrivs här) att denne kommer bli en kriminell i Sverige. Räddar du eller inte människan?


    Oj har du vaknat igen med samma upprepande haha man slutar aldrig förundras.
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?