Inlägg från: Anonym (Halleluja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Halleluja)

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    nihka skrev 2020-08-24 23:03:33 följande:
    Skulle du kunna göra ett nytt försök på mer idiomatisk svenska? Jag vet inte vilket modermål du har, men det bryter igenom så orden är svenska men syntaxen är det inte. Fråga din sfi-lärare om du inte förstår vad jag menar,

    Som sagt var du kör fortfarande på ett spår utan att vilja förstå eller är det kanske så att du har begränsningar och därmed oförmågan att kunna förstå !


    Sen skickar du ett påhopp om SFI och att det då skulle kopplas till att jag var invandrare och därmed hade dåliga kunskaper i svenskan . Är inte detta ett påhopp på invandrare du gör nu, som är ett rejält övertramp då du förminskar inte tror på nysvenskars kunskaper . Konstigt du som nu är så duktig på att försvara just denna grupp och samtidigt trycker du ner dom med tolkningen att dom då skulle vara lågutbildade, skärpning tjejen inte ens oss som du kallar rasister sjunker så lågt 
    Godnatt raring du har problem stora problem tyvärr

  • Anonym (Halleluja)
    nihka skrev 2020-08-24 22:57:15 följande:
    Problemet är inte invandrare utan den lilla grupp invandrare och icke-invandrare som inte sköter sig.
    Så det är alltså invandrare som är problemet varför vill du inte göra något åt det , hur många oskyldiga människors liv i Sverige ska offras tycker du....

    ??Sen tycker jag att du är en stor rasist som säger att invandrare är har låg intelligenskvot då dom ej är så duktiga på svenska pga SFI utbildning. Sådana påståenden bevisar vilken nivå du ligger på och du verkar inte så smart helt enkelt som du försöker ge sken av...
  • Anonym (Halleluja)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-08-25 10:21:22 följande:
    Anonym (Halleluja) skrev 2020-08-24 21:41:20 följande:

    Oj har du vaknat igen med samma upprepande haha man slutar aldrig förundras.


    Var det de bästa svaret du kunde komma med på min fråga?
    Ja är det bättre tycker du att man riktar pistolen mot oskyldiga människor i Sverige vänd på den frågan....
  • Anonym (Halleluja)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-08-25 10:52:01 följande:
    Fortfarande inget svar på min fråga, men jag kan svara på din. Oavsett så räddar jag den oskyldige och straffar den skyldige och skiljer inte på ursprung, religion hudfärg eller något annat.
    Så korkat resonerat du kan acceptera våldet som blir av invandringen i Sverige men inte att det är brott utomlands ja vad ska man säga....Tror inte ens din farmor håller med dig om hon nu fortfarande lever. 
  • Anonym (Halleluja)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-08-25 11:21:34 följande:
    Fortfarande inget svar på min fråga. Men du missförstår nog mig. Jag accepterar inget våld någonstans och särskilt inte mot oskyldiga kvinnor, män och barn.
    Du accepterar våldet i Sverige inget snack om saken du vill ju inte göra något åt det så varför slingrar du dig från detta....
  • Anonym (Halleluja)
    Anonym ((R)ealist) skrev 2020-08-25 11:33:37 följande:
    Men ändå vill du inte inse att vår misslyckade politik innebär en väldigt massa våld.

    Se bara på alla förnedringsrån och liknande som barn och ungdomar utsätts för. Senaste skräckexemplet var ju på Norra begravningsplatsen härom natten.
    www.aftonbladet.se/nyheter/a/Qonwkq/torterade-pojkar-pa-kyrkogard-raddades-av-vittne

    För jävligt detta som pågår och alla dessa förnekare som fortfarande tror att allt är bra jag tycker lätt att man har blod på sitt samvete..hoppas verkligen att dessa båda ungdomar får frid i sitt inre från vad som måste ha varit ett helvete att bli utsatta för...Det är inga vanliga människor vi importerar hit idag för ingen normal människa kan utsätta andra för ett sådant våld och visst inte alla invandrare men tillräckligt många för att säga nej till fortsatt invandring 


    När ska svenska folket göra ett uppror det måste bli ett slut
    ?SD tillsammans med KD och Moderaterna kan vara en väg ut 

  • Anonym (Halleluja)
    nihka skrev 2020-08-25 13:38:48 följande:
    Du visar upp ett djupt människoförakt. Man "importerar" inte människor. Import handlar om varor och gods. Du reducerar människor till handelsvaror.

    Så det några gör ska alla få sota för. Jämför med att nästan 100% av alla våldtäkter sker av män. Vad tycker du vi ska göra med alla män? Låsa in dem eller skicka iväg den? Annat förslag? Enligt din logik att gruppen ska få betala för vad individen gör.
    Snacka du lilla goa vän idag blev 2 tonåringar torterade på en kyrkogård det är lite så du vill ha det i Sverige idag tack
  • Anonym (Halleluja)
    nihka skrev 2020-08-25 13:17:53 följande:
    Försök med att läsa långsammare och hoppa inte över ord som "inte": 

    "Problemet är inte invandrare utan den lilla grupp invandrare och icke-invandrare som inte sköter sig."

    Den som går på SFI går där naturligtvis för att den behöver lära sig mer svenska.

    När du läser inlägg ska du inte heller lägga in en massa ord som inte står där. Du får en mycket tydligare bild av vad folk säger då. Lycka till!
    Det var du som drog upp att jag borde fortsatt  läsa vidare på SFI så vem la en värdegrund i hur statusen då blir för invandrare, du vet ju inte vad du skriver människa tänk innan du rör tangentbordet så blir det lättare för oss alla att förstå vad du menar . Fast det är nog svårt ändå misstänker jag....
  • Anonym (Halleluja)

    Det är detta som är sanningen som en del här vill släta över som ett mindre problem bara vi tar hit fler flyktingar taget från Expressen idag
     totalt 334 skottlossningar. Och efter 257 bombdåd under 2019 är det rimligt att fråga sig om blodiga gängkrig blivit en del av den svenska vardagen.

    Det är alltså skjutningar varje dag mer eller mindre, bombdåden ligger inte långt efter

    Det som inte omnämns som också ökat markant är våldtäckter  speciellt  utförda i grupp och av grov art.
    Tonårshot ofta gängrelaterat som går på ensamma eller mindre antal personer och hotar med kniv , förnedring av dessa unga människor som senast idag på en kyrkogård .
    Drogproblemen ökar och ofta är detta gängens inkomst så svårt att stoppa
    Gängen attackerar ofta ensamma gärna Svennar som dom säger det är rasism åt andra hållet men det hålls det tyst om.
    Judarna i Sverige får fly idag från landet eller helt enkelt hålla tyst om sin bakgrund då dom är utsatta för våld och hot från Islamister.
    Ekonomin håller på och krackelerad då vi måste satsa allt mer pengar på våldet detta medför försämringar hos äldre,skola mm vilket är en naturlig väg att ta pengar från då dom ofta är så kuvade.
    Bedrägerier är inte helt ovanligt där man medvetet ljuger om sin ålder, Man får assistans bidrag då man tar hit handikappade i en högre grad än förväntat det visar sig dock ofta vara på felaktiga grunder då personerna inte alltid varit så sjuka.
    ?Religiösa friskolor likt Vetenskapsakademien som har tvivelaktig personal som bevisligen också sympatiserar med Brödraskapet deltagit aktivt i att förmedla personer ner till Syrien under kriget mm
    ?Bedrägerier mot gamla har ökat rejält och när är det inte bara Nysvenskar och resande folk som dom kallas står för övervägande större del av detta.


     


    ?Detta är bara en liten del av skiten som jag skrev ner direkt....och nu kommer någon att hitta något att hänga upp sig på men det skiter jag i för sanningen måste fram . 
    ?

    SD tillsammans med KD och Moderaterna är framtiden vi måste stoppa detta jag vill inte se mina grannar eller vänner i nöd .


     

  • Anonym (Halleluja)
    nihka skrev 2020-08-25 17:34:54 följande:
    Om man inte är klar med sin SFI ska man givetvis läsa klart. Man får så mycket lättare att få ett jobb om man kan förstå och göra sig ordentligt förstådd. Lycka till!
    När börjar du grundutbildningen många här nu som påpekar din text och undrar vad du menar...lycka till med utbildningen 
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?