• LyCKa55

    Planerar barn nr 3

    Hej! Vi har börjat planera för en 3:a. Har äntligen fått med sambon på tåget. Nu ska jag bara gå ner några kilon till(har redan gått ner 5kg men har ca 9 kvar). Så vi har lite tid att förbereda oss på. Någon annan som börjat planera för en 3:a?

  • Svar på tråden Planerar barn nr 3
  • skaviblifyra

    Vi med. Har ej börjat än men snart. Ska bara ta spiralen först och vi velar lite. har en snart 7 och en 10 åring. ska blk fantastiskt att ha en liten sladdis att ha full fokus på när de andra är i skolan. Blir som första gången plus att det finns två minibarnvakter som kan sysselsätta så kanske man hinner duscha kissa laga mat...Vi har inte haft möjligthet innan pga mkt extra med lillasyster men nu har det ordnat upp sig. jag har börjat sova efter 11 år sömnlöshet typ...så nu kör vi ett varv till. Bägge barnen kom till på första försöket.

    Vi får se hur det blir men vi längtar så mkt alla fyra.

  • LyCKa55

    Nu väntar jag bara på att få komma till gyn nästa vecka o kolla om jag har något framfall(har skrivit innan här att jag haft besvär med att jag ofta är kissnödig o haft urinläckage). Det ska inte va ett hinder om de inte är mycket. Besvären är desdurom bättre efter lite ändringar på vad jag dricker och knipövningar.

    Nu vill jag bara börja försöka! Snart mensdags o efter den kör vi:) Så BIM i slutet av oktober.

    Tittar på bebiskläder o vagnar osv nu, ska bli så kul!:)

  • LyCKa55

    Nu kom äntligen mensen(förhoppningsvis den sista på länge) och på fredag ska jag på gynbesök. Ser de ok ut då så kör vi:) Hoppas det går lite lätt som med dom första två:)

  • valentina2012

    Känner ni er säkra på vad ni vill allihopa ni som bestämt er eller finns en liten tvekan? Kan man någonsin bli 100 %? Är lite det jag går och väntar på att känna innan jag vågar ta steget..

  • LyCKa55
    valentina2012 skrev 2020-09-29 18:06:38 följande:

    Känner ni er säkra på vad ni vill allihopa ni som bestämt er eller finns en liten tvekan? Kan man någonsin bli 100 %? Är lite det jag går och väntar på att känna innan jag vågar ta steget..


    Jag känner mig säker. Hqr tänkt tankar som att saker kan gå fel osv men man går ju på kontroller o allt har ju gått bra med de andra. Just nu är jag mer orolig för min egen kropp. Men att skaffa en rredje har jag egentligen alltid velat så jag blev jätteglad när sambon sa ja efger 3års prat om de från min sida.

    Försöker att inte tänka på riskerna utan allt de härliga. Vet att jag skulle ångra mig om jag inte vågade. Sen blir man bara äldre o om typ 10år kan man inte längre(o jag vill va yngre än 35 när jag får sista, är nu 32)
  • Isse81

    Jag känner att man ångrar aldrig ett barn men jag skulle ångra om jag aldrig provade. Jag ger det hösten så får vi se om det tar sig. Jag är 39,5 så det är på sista svängen.

  • LyCKa55

    Idag har jag varit hos gyn och inget framfall(!) så nu kör vi på när mensen är slut!:) Så kul och så glad!

  • LyCKa55

    Hur går det för er? Själv har jag ju haft en del besvär o varit en del till läkare o gyn osv för att kolla att allt är ok o få hjälp osv. Nu bestämde vi att vi väntar till nästa månad med mer seriösa försök då de varit så mycket nu o jag varit så stressad. Vi hade sex i tisdags men bestämde typ igår att vi väntar lite. Idag har jag kännt av ägglossningsvärk...Så ja. De finns ju en chans/risk att de ändå blir något denna månad...:) Då är de ju så för vi vill ju verkligen. Trodde jag skulle ha äl på måndag men nu verkar de som de är tidigare(vet ju inte exakt när man får värken, men ändå)

  • Miss A

    Hej!

    Hoppar gärna in i tråden ????

    Jag har äntligen fått med min man på noterna och var igår och tog ut min kopparspiral så nu känns det på riktigt ????

    Känns lite konstigt att "börja om" vi har 2 pojkar på 6 och 8 år.

    Kul att få följa andra i samma situation ????

    Vart bor ni alla?

    Kram ????

Svar på tråden Planerar barn nr 3