Forum 40+ - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Är det någon som varit på Olga Fertility Clinic som är mindre nöjd?

  Tis 25 aug 10:46 Läst 0 gånger Totalt 5 svar
  Tis 25 aug 10:46

  Jag har bara hittat positiva omdömen på nätet och tycker de ger ett mycket gott intryck. Men skulle gärna också vilja höra om det är någon som har haft en mindre lyckad behandling där. Eller om det finns något som de är mindre bra på. Tackar för er feedback på förhand! (Tillåter anonyma svar så ingen ska känna sig uthängd.)

 • Lör 29 aug 19:40 #1

  Hej!

  Har bara hört gott om dem. Har en gammal vän som varit där och som är supernöjd (hade fått dåliga besked och resultat på andra kliniker innan). Jag själv skulle nog valt att gå dit direkt ist för alla behandlingar i Sverige. Nu är jag ju gravid ändå, men känner mer tillit till de i Ryssland. De arbetar på ett helt annat sätt iaf.

  Hoppas att det går bra för dig. :)

 • Sön 30 aug 14:27 #2

  Det finns ingen klinik som grejar alla fall. Det måste man ha klart för sig. När jag var där var det en kvinna, 43 år som de skulle testa tredje och sista gången med sina egna ägg. Jag valde att testa endast en gång med mina egna ägg fastän jag hade en gång till men jag orkade bara inte gå igenom processen en gång till med eventuell besvikelse.

  De låter en testa om man har lågt amh-värde, den chansen skulle man inte få i Sverige utan man nekas IVF då. För vissa går det för andra inte. Är det någon klinik som kan greja olika svåra fall så är det Olga-kliniken.

  Patienter som varit på olika kliniker i över tio års har Olga-kliniken kunnat hjälpa.
   
  Den här berättelsen säger mycket:
  olgafertilityclinic.com/en/team/co-founders/dr-elena-lapina/

 • Tis 1 sep 08:15 #3

  Tack för era svar. Jo, jag har läst om Elena Lapina tidigare. Personalen verkar mycket kompetent.

 • Anonym (Anony­ma)
  Visa endast
  I förrgår 07:05 #4

  Tror jag kommer att åka till dem Olga kliniken i december alt januari för att se, själv. Tror inte att min partner orkar följa med.

 • I förrgår 07:47 #5

  Har bara hört positivt om dem, på nätet och av vän som behandlades där.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll