Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

51 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2017-07-20 Aliona svarade i tråden: HJÄLP!! Sexleksaken sögs upp i analen!!!: Oj då :)

Tror tyvärr att ni måste till läkare och få ut den. Det är iaf vad jag har läst i alla råd om sexleksaker.

Och för framtiden - dildos och andra leksaker som man ska använda bak ska ha.
2017-07-20 Aliona svarade i tråden: HJÄLP angående gravid flickvän från Malaysia: Som du själv haft förstått så kommer hon inte hinna få ut innan barnet är fött, så det återstår att ni betalar läkarkostnaderna själva, antingen här, i Malaysia eller i annat land.
2017-07-20 Aliona svarade i tråden: Sociala koder - bilder av bonusbarn på Facebook: Jag tänker att bonus ber om tillåtelse från den förälder hen lever med.

Sen är det upp till föräldrarna att vara överens i viktiga frågor, om nu detta är en sådan.
2017-07-20 Aliona svarade i tråden: Kan inte förlåta honom: Jag hade nig inte heller förlåtit. Han krossar dina drömmar och saknar fullkomligt respekt. Dessutom ångrar han sig inte ens i efterhand när han ser hur ledsen du blir!

Han får väl ta ett sms-lån eller låna.
2017-07-20 Aliona svarade i tråden: Uppfattas som snobbig när man är blyg?:
Fast det som du anser vara att "höja stämningen" kan av andra upplevas som att vara gapig och full av sig själv.

Folk är olika och tenderar att döma andra utifrån egna normer.

2017-07-20 Aliona svarade i tråden: Hur ska jag hantera grannbarnen?: Det är ni som är föräldrar och föräldrarna sätter reglerna. Bestäm sinsemellan vad ni tycker är rimligt, bjud sedan in grannarna på fika och berätta för dem hur ni har tänkt.
2017-07-20 Aliona svarade i tråden: Hur skulle ni reagera?: Vi är alla olika. Försök att inte utgå från dig självutan lyssna och försök förstå vad den andra tänker och känner.

Kanske skulle han skämmas om du såg honom där? Kanske.
2017-07-20 Aliona svarade i tråden: Går hellre på soc...:
Nähä? Då får du väl stanna på ditt nuvarande jobb då.

2017-07-20 Aliona svarade i tråden: spara: Ja, utan mål är det mycket svårare, även om jag tycker att det är roligt varje gång sparandet nollat (alltså inte går ner till noll, utan passerar nästa tio eller hundratal).
2017-07-20 Aliona svarade i tråden: Pengar i bröllopspresent: Vilken bra idé! Jag avskyr när de firande vill ha pengar, och dessutom "säger" (begär) det öppet. Har man ont om pengar kan man ju hitta någotväldigt fint ändå, på rea eller något hemmagjort,.

Innehåll