Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

53 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2022-12-07 Aliona svarade i tråden: Trivs inte i Sverige: Jag förstår att det är lättare sagt än gjort, men att flytta någon annanstans kommer inte göra allt det jobbiga ogjort. Dina minnen följer med dig, vart du än åker.

Och det är klart att man inte.
2022-12-07 Aliona svarade i tråden: Trivs inte i Sverige: Du inser att du inte har kapacitet eller ekonomi att bo i något annat land , och ändå tycker du illa om Sverige där du faktiskt kan bo och leva. Du ser inget motsägelsefullt med det? Jag förstår längtan.
Äldre 20 jul 20:06 Aliona svarade i tråden: HJÄLP!! Sexleksaken sögs upp i analen!!!: Oj då :)

Tror tyvärr att ni måste till läkare och få ut den. Det är iaf vad jag har läst i alla råd om sexleksaker.

Och för framtiden - dildos och andra leksaker som man ska använda bak ska ha.
Äldre 20 jul 15:44 Aliona svarade i tråden: HJÄLP angående gravid flickvän från Malaysia: Som du själv haft förstått så kommer hon inte hinna få ut innan barnet är fött, så det återstår att ni betalar läkarkostnaderna själva, antingen här, i Malaysia eller i annat land.
Äldre 20 jul 10:30 Aliona svarade i tråden: Sociala koder - bilder av bonusbarn på Facebook: Jag tänker att bonus ber om tillåtelse från den förälder hen lever med.

Sen är det upp till föräldrarna att vara överens i viktiga frågor, om nu detta är en sådan.
Äldre 20 jul 09:55 Aliona svarade i tråden: Kan inte förlåta honom: Jag hade nig inte heller förlåtit. Han krossar dina drömmar och saknar fullkomligt respekt. Dessutom ångrar han sig inte ens i efterhand när han ser hur ledsen du blir!

Han får väl ta ett sms-lån eller låna.
Äldre 20 jul 09:39 Aliona svarade i tråden: Uppfattas som snobbig när man är blyg?:
Fast det som du anser vara att "höja stämningen" kan av andra upplevas som att vara gapig och full av sig själv.

Folk är olika och tenderar att döma andra utifrån egna normer.

Äldre 20 jul 09:34 Aliona svarade i tråden: Hur ska jag hantera grannbarnen?: Det är ni som är föräldrar och föräldrarna sätter reglerna. Bestäm sinsemellan vad ni tycker är rimligt, bjud sedan in grannarna på fika och berätta för dem hur ni har tänkt.
Äldre 20 jul 06:42 Aliona svarade i tråden: Hur skulle ni reagera?: Vi är alla olika. Försök att inte utgå från dig självutan lyssna och försök förstå vad den andra tänker och känner.

Kanske skulle han skämmas om du såg honom där? Kanske.
Äldre 20 jul 06:39 Aliona svarade i tråden: Går hellre på soc...:
Nähä? Då får du väl stanna på ditt nuvarande jobb då.