Inlägg från: Anonym (4a) |Visa alla inlägg
  • Anonym (4a)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Hopeforaplus skrev 2020-12-21 11:38:36 följande:

    Tog sista testet idag som det också var tokblankt. Varför går det inte? Usch har gråtit och gråtit och gråtit. Fallen blir så otrolig hårda nu. Kan inte alls hantera dom bra..


    Usch beklagar såå <3 skickar massa cyberkramar! Ert plus kommer också snart, ibland blir väntan lite längre bara men det kommer ska du se <3
  • Anonym (4a)
    Anonym (Första) skrev 2020-12-21 12:23:11 följande:

    Tack för era ord!

    Det tog ett tag för honom att vänja sig vid tanken på barn men när han väl gjorde det så tror jag nästan han vill det mer än mig :) Det klart det är skönt han är så positiv till det och vill det så mycket, hade varit extra jobbigt om så inte va fallet, då hade jag verkligen inte haft någon att prata med det om.

    Hur konstigt det än må vara att prata med totala främlingar om allt detta så är det väldigt skönt att göra det <3


    Jag tycker ändå det är fint att han vill och att han visar sina känslor :) i oktober då jag fick missfall sa min man att det kanske inte är meningen att vi ska ha en till och att vi kanske borde avbryta... (arg smiley) då blev jag ännu argare och sårad, som om att skita i allt skulle få mig att må bättre liksom....så ta vara på din man:)

    Ja vi stöttar varandra <3
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-21 13:12:06 följande:

    Jag började blöda ungefär 1 dag efter att strecket blev svagare igen förra månaden.

    Säkert bara defekt test som sagt <3

    Skulle du se om du kunde få nått vul eller mäta hcgt i blodet? Eller har jag helt drömt det kanske.

    Varit lite tumult här med julfirande och familjebråk och grejer. Sambons familj, men vi står lite utanför bråket (tror jag) men man märker klart av en stämning som inte är fullt så julig. Och rätt stressande när man får trippa på tårna för att inte riskera att nån blir stött.


    Okej redan efter en dag alltså... nu har det ju ändå gått tre dagar och inget ont och inget blod, så hoppas verkligen det var fel på testet! Men som sagt, jag låtsas nu som jag aldrig tagit det testet och hoppas jag ännu är gravid:D

    Fick inte komma till KK och mäta hcg eller för tidigare vul. Har mailat min privata gyn som jag tidigare haft kontakt med och som då svarat snabbt, men hon har inte svarat ännu...men de kan ju ändå inte se något nu så vet inte om jag bara ska vänta?

    Oj familjebråk låter inte kul! Speciellt inte nu till jul och när de vet av graviditeten... hoppas det inte har något med det att göra bara ;)
  • Anonym (4a)
    Anonym (Första) skrev 2020-12-21 15:09:11 följande:

    Ja jag är väldigt glad åt att han vill detta så mycket precis som jag. Det låter ju jätte jobbigt och inte så snällt av din man att säga så när han vet hur gärna du vill ha en till. Det kan ju iofs vara hans sätt att hantera hans känslor på också att försöka slå bort det när det blir allt för jobbigt.


    Det ska du vara :) ja det var dumt sagt, han kan tänka lite klumpigt ibland...men då får han då höra det haha! Fast det kan ju ändå vara som du säger också..

    Fick tid för vul av min supersnälla gyn imorgon bitti, hoppas det går att se något då!
  • Anonym (4a)
    Anonym (Första) skrev 2020-12-21 20:33:53 följande:

    Haha det är bra du säger ifrån!

    Håller tummarna för dig imorgon och hoppas på att allt är som det ska :)


    Ja han måste ju få veta rätt eller fel ;D

    En förtjockad slemhinna och en liten hinnsäck syntes som stämde överens med antal veckor, hoppas det utvecklas som det ska!
  • Anonym (4a)
    Anonym (Första) skrev 2020-12-22 09:27:50 följande:

    Det låter ju väldigt lovande. Måste vara skönt att få det ytterligare bekräftat, hoppas du kan slappna av lite nu :)


    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-22 10:56:59 följande:

    Å så härligt å läsa! =D <3


    Ja då har jag iaf inte inbillat mig haha. Då vet jag att något är på G därinne, så hoppas jag jag får se mer 4/1 när jag ska på vul igen :) ingen blödning än iaf och vågar då inte testa mer!
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-22 16:36:05 följande:

    Var du på gyn sen? Va sa dom? :) (har inte kunnat gå bak i flödet idag så vet inte om/vad du redan svarat)


    Fick ingen tid på kvinnokliniken men fick tid hos en privat gyn som gjorde en extra tid. Så guld värt!! Även om hon sa det säkert inte går att se något. Men bara att det syntes en förtjockad slemhinna och en liten hinnsäck som stämmer överens med mina gravveckor känns som ett lugn!
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-22 17:39:01 följande:

    Åh va skönt då! Kommer gå bra <3


    Tack, jag hoppas det <3
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-22 23:23:36 följande:

    Hehe Nää inget som har med graviditeten att göra :) bara gammalt groll mellan två andra och kände att jag å sambon hamnade mitt upp i det för vi hängde med på en sak som för oss va helt harmlös men för ett par andra va det uträknande och elakt. Jag är helt oförstående för att det kunde upplevas så men ja.. vad är inte jul utan lite drama?

    Det har varit skönt med lite miljöombyte några dagar iaf så nu ska vi hem och vara i karantän igen i några dagar för säkerhets skull.


    Oj så tokigt att det blev så... inte kul med familjebråk. Hoppas det löser sig :) förstår det känns skönt och ni gör helt rätt med karantäntänk! Lite komiskt ändå att min make fick Corona från sitt lilla företag han jobbar på (ca 10 pers) och jag som jobbar bland mycket människor har inte fått det. Tur kallas det :D

    Efter besöket igår vågade jag till mig ett test nyss och det visade 3+, är sååå glad och lättad!! Då måste det varit fel på testet i fredags. En sticka från graviditetskollen, rekommenderas ej!
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-22 18:31:17 följande:

    Vi har försökt sedan september så 4 månader men det tär så jäkla mycket på en trots att det ?bara? gått 4 månader.. :( samma dag som jag fick mitt negativa besked så fick jag veta att jag skulle bli moster för första gången. Så kul men samtidigt så ledsen. Vill ju också. Kände sån avundsjuka hemskt nog.

    Tog ett tidigt test så det borde ju vista korrekt?:/

    Han tycker det är jättetråkigt men tycker inte att jag ska gräva mer mig, han förstår inte på sånt sätt jag önskat att han skulle förstå. Han säger alltid ?det går nästa gång? och det är ju bra att han är positiv men önskade bara att han kunde förstå att man kan och får må skit när det inte gått och att det är svårt att tänka så.


    Jag måste bara flika in att jag tror faktiskt mindre på tidiga test! Har tagit flera såna i mina försök till graviditet men min upplevelse är att vanliga stickor visar tidigare och är lättast att se ifall där finns något svagt. Nu senast plussade jag supersvagt på vanlig sticka, och några dagar senare kom detv tidiga testet som knappt visade positivt då. Och då har flera vanliga stickor visat positivt! Så tipsar om vanliga stickor :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu