Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-27 16:54:21 följande:
    Jag hade en känsla av kille när jag fick min son, så det stämde. Men nu vet jag inte. Inte än i alla fall. Får jag fråga vad du jobbar med om du hängde över staket och kräktes istället för toalett? :)

    Nej vi tänkte inte det den här gången. Först ville vi verkligen veta. Men sen efter missfallet och tvillingen som inte klarade sig kände jag att könet spelar verkligen ingen roll. Jag vill "bara" ha en levande, frisk bebis. Känns spännande att få det som en överraskning på förlossningen också :D

    Åh det är en hemsk bergochdalbana det där! Hoppas verkligen att det är något på riktigt nu. Jag hade jättemycket ökade flytningar med min son så hoppas det är ett tidigt tecken! Det är dags nu, både för dig och för Första. Det förtjänar ni båda.
    För att förtydliga tyckte jag redan innan att det inte spelade någon roll men kände samtidigt att det skulle vara kul att veta. Efter vill jag inte jinxa nåt genom att veta för mycket, låter kanske helknasigt! Men ju mer jag tänkte på det desto mer spännande kändes det att få det som en överraskning :D
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-29 12:47:16 följande:

    Försök 11 och det slutade också i mens! Är bara så trött på det här nu att jag inte ens känner att jag kan bli ledsen för att det inte tog sig den här gången heller. Jag ska unna mig någon öl eller drink till helgen och bara göra sånt som jag mår bra av nu i några dagar så jag kan ladda batterierna för nästa försök!

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    30/7 Babymakeing

    6/8 Minitvåan

    26/8 Första


    Nä men Gud vad ledsen jag blir för din skull!! Tänkte att nu måste det verkligen gå för dig också som väntat så länge :( :( Jag bara längtar tills du och din partner också får uppleva bebislyckan!! Det enda jag vet och kan garantera är att det kommer vara värt det 100 ggr om! Och det kommer antagligen kännas som att ni haft erat barn alltid när ni väl får det. Blir ledsen att höra att du börjar känna dig bedövad för dina känslor. Kan bara försöka föreställa mig känslan och tankarna över hur omöjligt hopplöst det måste kännas. Beklagar verkligen sååå mycket! Håll ut, i värsta fall är ni snart igång med utredning och då går det förhoppningsvis undan. Tänk sen när ni sitter där med er bebis, vilken otrolig känsla! Då jäklar kan det orättvisa universum bara dra åt skogen!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-28 07:58:07 följande:

    Visst är det spännande med överraskning! Vi tog inte reda på det med första och tänkte inte göra det med andra, men när vi fick dåliga besked och de tog moderkaksprovet så ville jag veta. Få bekräftat att det va en liten pojke. Det va skönt att ha det avklarat för det hade inte synts när han föddes eftersom han helt saknade det organet och inte hade någon hud över området heller. 

    Om vi skulle få lyckan att då en till så kommer vi nog inte ta reda på något men vi kommer inte heller blunda på rul för att inte råka se något :)

    Tog ett vanligt test i morse som va tokblankt men jag vet också att jag inte brukar ge utslag så tidigt på tester ändå så än är månaden inte helt körd. Men kan ta ett glas med en vän ikväll med gott samvete iaf.


    Förstår att ni ville veta då, vem ni skulle sörja.

    Häftig känsla att inte ha nån aning på förlossningen när bebisen kommer.

    Äsch vad trist! Hoppas det var för tidigt att testa med vanligt bara. Augusti skulle ju vara din månad sa vi! Låter som att ni hade en härlig, välförtjänt, kväll. Tycker du tänker helt rätt. Lev och njut medan ni försöker!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-29 18:03:56 följande:

    Tack för eran omtanke, ni är så fina kvinnor som är så villiga att stötta :)

    Jag hoppas så innerligt att det tar sig innan det blir en utredning. Men blir det en utredning iaf så är jag både rädd för att det ska vara nått fel och att det inte ska vara nått fel. Är det nått litet fel så gå det kanske att fixa eller i värsta fall IVF. Och är det inte något fel så vet jag att vi behöver försöka i lite drygt 2 år till innan hjälp skulle erbjudas där vi bor nu. Dock så har ju konstigare saker skett än att någon blir gravid efter så lång tid med kämpande så jag håller tummarna stenhårt nu att nästa försök tar sig så vi slipper utredning.


    <3

    Mycket tankar som snurrar och en ökande stress såklart. Men alltså 3 år försökande innan hjälp när ni är så unga låter helt sjukt!! Eftersom snittet är 7 månader så är sannolikheten att ni lyckas på egen hand väldigt stor. Finns väl en anledning att det är minst ett år försök som är gränsen. Eller där du bor tom 3 år. Det är väl inte helt ovanligt att det tar just uppemot ett år eller mer innan det går. Tänk om det går på 12:e försöket för er! Hoppas det! Så ni slipper ge er in i utredningar osv. Men kommer det till det så kommer det gå bra då tror jag :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-07-29 20:03:39 följande:

    Ja så är det ju. Känns som att jag stressar i allt jag gör nu så jag ska försöka att minska på stressen så gott jag kan den här cykeln och hoppas på att det gör susen. 1 år är ju gränsen för utredning i alla län. Men ser allt bra ut så har jag hört av en annan tjej som bor i samma län som mig att man måste vara 30 år och ha försökt i minst 2 år innan dom kan skicka remiss till ivf. Jag blir 28 i december så det är ju ett tag till dess jag blir 30! Men jag hoppas ju självklart att det tar sig låååångt innan dess :)


    Låter som en bra plan! Men vad konstigt att de kan sätta sin egen gräns? Ännu värre om allt ser bra ut och man inte har en aning om vad som krånglar. Hoppas det är olika från fall till fall i sådana fall. Bästa vore såklart om det tar sig nu här snart!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (4a) skrev 2021-07-31 12:17:10 följande:

    Hej på er. Längesen nu så gör en liten uppdatering från min sida.

    Vattnet gick helt oväntat i 36+3 så 36+4 föddes vår lilla kille drygt tre veckor för tidigt. Men stor som en fullgången som tur är, så himla fin <3 allt har gått bra och vi mår fint.

    Hinner inte läsa igenom allt som skrivits men jag hejar på er och hoppas verkligen det tar sig och går vägen för er alla snarast. Det har varit toppen att få stöd från er kära anonyma cybervänner, det ska ni veta! Kram på er <3


    Jättekul att höra från dig! Stort grattis till lille killen, skönt att han kom lite tidigt om han redan var så stor :D Verkligen kul att få en uppdatering hur det gått och fortsätt gärna uppdatera.

    Gick förlossningen smidigt? Hur gammal är lillkillen nu? :D Grattis igen<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Minitvåan) skrev 2021-08-01 09:56:19 följande:
    Åh nej.... det är så tungt när mensen är sen och testen negativa... styrkekramar! Håller också tummar för "sent" plus!

    Jag går runt och väntar på BIM... idag är det 7 dagar sedan ägglossning enligt appen. Borde vänta någon dag till i alla fall innan jag börjar testa, men lär som vanligt inte kunna hålla mig...
    Svårt det där när det börjar närma sig men egentligen inte är nära nog. Tror om man väl börjar testa går det inte att hejda sig. Försök hålla ut lite till! Hoppas det blir plus denna gång! :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-02 10:26:40 följande:

    Nu kom mensen.. vill bra gå hem å lägga mig. Fy va ledsen jag blev nu när jag hade fått upp förhoppningarna och jag vet att vi prickade helt perfekt med äl :(

    Nu kan jag iaf ta en Ipren mot molvärken jag haft senaste veckan. Får gå ut å såga ner nått på jobbet (Jobbar med skog och trädgård) så jag får utlopp för min besvikelse.


    Ååh förstår dig, bara krypa ner under täcket och försvinna :( Jätteledsen för din skull!! Vilket försök är ni inne på nu sen förlusten? Verkligen typiskt att mensen kom lite sent just denna gång också. Ja kör hårt på jobbet! Snart äl igen och sen är det bara att vänta och hoppas, snart går det, det måste det!<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-08-02 18:00:55 följande:
    Stort grattis! Gick faktiskt in för att höra hur det går för dig! Så skönt att allt gått bra!

    Jag är i v36+2 nu och än är jag frisk. Har slutat med trombylen nu, läskigt. Inte lång tid kvar :)
    Härligt att höra att du mår bra! Börjar det kännas som att en seg väntan nu? Eller är du fortfarande glad att bebisen stannar inne lite till? Nu är det verkligen nära, spännande! Lycka till och uppdatera gärna så ofta du hinner med vad som händer, hur du mår osv osv :D<3
  • Anonym (Lillskrutten)

    Jag kan väl passa på att uppdatera lite hur jag mår och hur det går för mig. Jag spyr fortfarande ibland, kanske ett par till tre gånger i veckan typ. Har börjat må mer och mer illa, trött, lättretlig och huvudvärk. Brösten har verkligen börjat ömma också! Allt kom väldigt sent denna gång. Typ i samma vecka som det släppte med min son.

    Blodspottings fortsätter nästan dagligen, men jag känner mig lugnare efter att läkaren förklarade orsaken och sa att det inte var något att oroa sig över samt att det kommer sluta inom några veckor.

    Tiden har nog aldrig gått såhär långsamt i hela mitt liv förut. Kan det bero på missfallet kanske? Känns som jag varit gravid i ett halvår minst! Var bara ogravid i ca 2 månader mellan missfallet och plusset så säkert därför det känns så. Idag skulle jag ha varit i vecka 33 nånting. Just nu känner jag mig som ett skolbarn som väntar på att sista skoldagen ska ta slut innan sommarlovet och det är som att tiden står still. Inga rörelser i magen än, 2 veckor kvar till rul.

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu