Inlägg från: TreFyran |Visa alla inlägg
  • TreFyran

    Extremt snål

    Hej jag har en pojkvän som är bra på alla vis men det finns bara en sak jag stör mig på. Han är så extremt snål. Han är 19 och jag 18
    Vi har varit ihop i 4 månader och han har inte bjudit mig en enda gång när vi ätit ute för sina egna pengar.
    jag har bjudit honom en gång på en fika när vi varit ute. Jag och min familj har gett honom saker för ungefär 150 kr medans han har gett mig saker för typ 25 kr. Väldigt generöst. Det har gjort att jag inte heller har lust att ge honom så mycket. 
    Någon gång påstod han att jag kunde betala min fika själv för hans familj minsann hade bjudit mig på mat för deras pengar.
    Sen när jag var på en resa i somras frågade han mig ifall jag hade köpt en present till honom men han hade inte själv köpt något till mig.
    Sedan ganska nyligen skulle gick vi ut och åt. Vi betalade var för sig. Väl hemma hos honom frågade hans föräldrar om han bjöd mig då han sa nej. Då gav tydligen hans föräldrar pengar som han skulle betala Bådas mat för. Där blev jag besviken när struntat i att betala nät han skulle det och nämde inte ens det för mig. Efter det har inte jag eller min familj lust att bjuda honom på mat ute. Är det någon mer i liknande situation. Kommentera hur ni skulle gjort.

Svar på tråden Extremt snål