Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!

  Ons 16 sep 2020 09:41 Läst 306 gånger Totalt 309 svar
  Visar endast inlägg av Jemp - Visa alla inlägg
 • Ons 16 sep 2020 09:41 #1 +9

  Tycker pappan att det är ett problem?

  Jag förstår att du vill vara kvar i bebisbubblan, men han har ett barn till. Att ha kontakt (via mamman pga litet barn) 7 gånger på en månad där stora händelser förmedlas är inte mycket.

 • Ons 16 sep 2020 10:23 #15 +3
  Anonym (Staren) skrev 2020-09-16 10:16:06 följande:

  Men alltså ni fattar inte eller jag glömde mer än hälften för i smsen står det också saker som han har lekt med den och den, i skolan gör dom det här, han sa en rolig sak, o.s.v. tusen gånger om alltså det är halva böcker hon skickar i varje sms. Man kan inte ens läsa smsen i ett svep man måste scrolla flera gånger för att läsa hela alltså dom är eeeeevigheeetslånga!

  Men måste hon träffa vår bebis? Har jag inte rätt att säga nej?


  Det är fortfarande inget konstigt du beskriver. Varför är det ett problem för dig att nån annan får sms?

  Jag uppdaterar mina barns mormor mer än så, det här är hans barn. Hade du tyckt det var rimligt med lika lite insyn i er bebis liv?

  Visst har ni- dvs även din pojkvän- rätt att bestämma vem som träffar bebisen. Ur det äldre barnets perspektiv lär det ju vara underligt dock, att mamman aldrig träffat hans syskon.
 • Ons 16 sep 2020 12:44 #37 +2
  Anonym (Staren) skrev 2020-09-16 12:09:43 följande:

  Men tack! Äntligen en normal människa som fattar!

  Alltså så här till alla andra. Hon smsar alltid har alltid gjort men nu har VI EN FAMILJ! Måste hon smsa nu då??? Kan hon inte samla allt som händer på en månad och smsa allt samtidigt inte IDAG lärde han sig simma och IDAG lärde han sig cykla. Skriv istället den här månaden har han lärt sig det här och gjort det här och ritat det här.


  Hur odta
  Anonym (Staren) skrev 2020-09-16 12:09:43 följande:

  Men tack! Äntligen en normal människa som fattar!

  Alltså så här till alla andra. Hon smsar alltid har alltid gjort men nu har VI EN FAMILJ! Måste hon smsa nu då??? Kan hon inte samla allt som händer på en månad och smsa allt samtidigt inte IDAG lärde han sig simma och IDAG lärde han sig cykla. Skriv istället den här månaden har han lärt sig det här och gjort det här och ritat det här.


  Du undviker flera relevanta frågor, tex varför du läser smsen och vad pappan tycker om det hela.

  Det handlar alltså om mindre än 2 sms i veckan. Hur kan det vara nåt att bry sig om? Hur många minuter per månad förväntar du dig att han ägnar sig åt ert gemensamma barn? Hur ofta hade du själv velat ha kontakt om du lämnade bort bebisen en månad åt gången?
 • Ons 16 sep 2020 12:46 #41
  Anonym (fcss34) skrev 2020-09-16 12:38:29 följande:

  Kontakten sker ju för ofta om han får 7 långa sms på en månad det är nästan 2 ggr/v . Hon har ju precis fött barn. Det är ju exet som är hänsynslös och ska ta en massa uppmärksamhet från , när hon istället borde ge dom lite utrymme. Men det fattar ju inte folk på fl såklart


  Hur ofta har du kontakt med dina barn?

  Och hur ofta läser du sms?
 • Tor 17 sep 2020 09:47 #170 +1
  Anonym (fcss34) skrev 2020-09-16 16:30:07 följande:

  Självklart tar jag Ts parti. Hon har ett litet spädbarn och bör inte irritera sig över saker om nu hennes man kunde styra upp en kommunikationsmodell som fungerade för alla vore det ju jättebra. Det är inte jag som skriver nedvärderande, kvinnofientliga saker till henne, det är det andra som gör. Ex. Har vissa kallat henne patetisk och att hon borde "hållt ihop sina ben" helt sjuka saker. Självklart kan väl exet sammanfatta infon till några fåtal tillfällen än att skriva spontant flera ggr i veckan. Förstår inte vad som är problemet?


  Dessa 7 sms/mån ÄR ett fåtal tillfällen med sammanfattning. Det är inte i närheten av mycket, och de är ju långa just för att hon begränsar antalet.
  Anonym (fcss34) skrev 2020-09-16 19:40:06 följande:

  Det är konstellationen emellan dom 3 som problemet ligger. De (exet) kommunicerar på ett sätt som utesluter henne (TS) trots att hon är en del av barnets familj. Exet borde visa mer respekt för pappan och den nya kvinnan och deras livssituation, och inkludera henne mer i barnets utveckling. Inte bara skriva till mannen hela tiden och strunta i att höra hur det är med dom alla (inkl. den nya kvinnan), Ts känner sig utesluten verkar det som, från en familjeangelägenhet och ser därför exet som ett orosmoment hon inte kan kontrollera. Det gäller hennes mans liv/barn och blir därför lite konstigt att hon bara ska stå utanför det, kanske?


  Så nu tycker du plötsligt att ts ska få sms direkt till sig också?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll