• Anonym (E)

    Barnets åsikt gällande vaccin?

    Anonym (Chockad) skrev 2020-09-21 10:38:16 följande:
    Men tycker inte att det är rimligt att en elvaåring ska bestämma gällande vaccin, de är inte mogna nog att förstå eventuella konsekvenser av sina val.
    Du har helt rätt i att de inte är mogna att förstå konsekvenserna av sina val gällande vaccin.

    Men det är inte vad det handlar om heller. Fungerar det inte att ta detta i skolan pga barnet inte vill så får ni göra detta privat istället. Kan du få ditt barn att ta vaccinet då är det ju inga problem.
    Men det spelar ingen roll för ingen sitter och blåhåller en 11 åring för att ta vaccin samt ingen sköterska vaccinerar om inte personen sitter stilla. Det kan finnas flera olika anledningar till varför en 11 åring inte vill.
    Prata med barnet istället och peppa där, det brukar gå bra till slut.
  • Anonym (E)

    hade bra kosthållning varit ett argument till att inte vaccinera sig så hade inte hela världen kämpat för att få tag på ett vaccin till covid

  • Anonym (E)
    Elie skrev 2020-09-24 10:58:17 följande:
    Det var då höga tankar du har om jordens befolkning. Tyvärr kan man ju lätt se att så inte är fallet, skulle nog säga att merparten stoppar i sig det som vi VET gör oss sjuka. Självklart skulle alla må bättre och få mindre sjukdomar om vi tog hand om både våra kroppar och vår natur mycket bättre!
    Fast att snacka om skräpmat var ju inte poängen eller hur. Varför inte förstå vad jag säger istället för att vrida argumentet jag har till dumheter?
Svar på tråden Barnets åsikt gällande vaccin?