• Annita

    Gift man till älskarinna: ”Blir du gravid så tar jag så klart mitt ansvar!” - vad betyder det?

    Jag förstår inte varför du nödvändigtvis vill ha svar på vad han menade, när du absolut inte vill ha barn med honom. Bekräftelse? Vill du veta att han kan tänka sig att lämna sin fru och bilda familj med dig och på så vis känna lite "makt" över honom...?

    En liten varning om du fortsätter träffa honom: du tänker själv att det bara är sex, men det händer inte så sällan att man får känslor för en KK, även om man inte trott att det skulle ske. Skulle det hända trasslar ju allt till sig ännu mer, eller hur?

  • Annita

    Lite OT kanske, men ni som skriver att han menar att han ska betala för en abort: kostar en abort verkligen så mycket pengar i Sverige? Det borde väl vara samma låga patientavgift som för allt annat?

    Inte som i Dirty Dancing liksom...!

  • Annita
    Anonym (Matilda) skrev 2020-09-24 11:59:03 följande:
    Patientavgift plus kanske dagvårdsavgift eller en övernattning kan det bli. Att stå för kostnaden kan alltså vara att betala för dom läkarbesök man gör plus ev sjukhusvård, eftervård och liknande. Allt beror på vilken typ av abort det är och hur sent man gör den. Samt att man måste sjukskriva sig den dagen och kanske en dag efter. Det kan också vara ett skäl till att ställa upp med pengar.
    Ok, då förstår jag på ett ungefär vilka summor det rör sig om.
  • Annita
    smulpaj01 skrev 2020-09-24 13:29:22 följande:
    Så du tror verkligen på det?

    Helt ofattbart! Nej,han är inte kär men han vill fortsätta slampa runt med dig. Mer än så är det inte och kommer aldrig bli!
    Fast varför skulle han ljuga om det, nu vill hon ju sluta träffas? Det borde snarare ligga i hans intresse att säga att han inte är kär om han vill fortsätta "slampa" med henne.
  • Annita

    Är det bara jag som tror på TS när hon säger att hon inte vill ha ett kärleksförhållande med mannen?!

    Jag tror också på att han är, kanske inte kär, men förälskad, i henne och att han överväger att lämna sin fru. Däremot kanske han inte gör allvar av den tanken, det låter som om han har en ålderskris eller liknande och drömmer om ett liv med en yngre kvinna.

Svar på tråden Gift man till älskarinna: ”Blir du gravid så tar jag så klart mitt ansvar!” - vad betyder det?