• Anonym (Stina­)
  Fre 16 okt 2020 17:20
  4104 visningar
  435 svar
  -2
  Inlägg från Anonym (Stina) Visa alla inlägg
  435
  4104

  Fruns älskare

  molly50 skrev 2020-10-16 16:53:15 följande:

  Varför denna victimblaming?

  Den som väljer att vara otrogen har ansvar för sina egna handlingar.

  Har man problem med något i förhållandet så pratar man med sin partner om det alt gör slut om det inte funkar.

  Att kunna prata med varandra är lika viktigt före en ev otrohet som innan.


  Tycker du själv att det är konstigt om en partner söker sig till lite skoj vid sidan om i detta fall. Jag gör det i alla fall inte.
 • Anonym (Stina­)
  Fre 16 okt 2020 17:40
  -1
  molly50 skrev 2020-10-16 17:35:54 följande:

  Ja,om man har en överenskommelse om att leva i tvåsamhet.

  Vill man något annat så får man väl öppna käften och tala om det.


  Och det tycker du känns som en framkomlig väg i detta fall.
 • Anonym (Stina­)
  Fre 16 okt 2020 17:41
  -2
  Anonym (sådär) skrev 2020-10-16 17:29:44 följande:

  Ja tänk sån fint allt blir när man sätter finare namn på saker och tar bort den fula sidan...

  Tycker du själv att det är rätt att svika, ljuga för och manipulera sin partner för att ha lite skoj?

  Som sagt inte undra på att du vägrar svara på frågorna, allt blir så så enkelt när man kan låtsas om att det bara handlar om "skoj"... eller hur Stina?


  Sex är skoj men kanske inte med dig.
 • Anonym (Stina­)
  Fre 16 okt 2020 17:53
  -2
  molly50 skrev 2020-10-16 17:48:05 följande:

  Om man inte kan prata med sin partner,hur ska förhållandet fungera då,menar du?


  Det gör det inte, därför hittar man sätt att överleva på.

  I den bästa av världar lämnar man en sådan relation men så fungera det inte alltid. Det kan finnas barn och annat med i bilden som gör att man härdar ut och då kan otrohet vara den ventil man behöver. Det är väldigt enkelt att i PowerPoint rita blockscheman med enkla och tydliga val men så enkelt är inte livet alla gånger.
 • Anonym (Stina­)
  Fre 16 okt 2020 18:06
  Anonym (Anti-rosa bubblor) skrev 2020-10-16 17:53:42 följande:

  Intressant, har du varit otrogen med ?sådär? eftersom du vet hur hen är?

  Kan inte vara roligt att vara kompis med dig, som tycker det är okej att ljuga, bedra och manipulera folk. Stackars dina vänner.

  Bara lite av samma resonemang som du för.


  Nej jag har aldrig vart otrogen men min flickvän har vart det. Mina kompisar klagar inte och dom är helt kapabla att klara sina liv utan att jag lägger näsan i blöt och det stora flertalet har heller ingen önskan att lägga sig i mitt liv utan litar på att jag är vuxen nog att ta hand om mig själv och min relation.
 • Anonym (Stina­)
  Fre 16 okt 2020 18:26
  -1
  Anonym (sådär) skrev 2020-10-16 18:09:07 följande:

  Mmm men Stina vill ju inte svara på frågan om att ligga med andra med sin partners medgivande och utan är samma sak :)

  Och det är ju klart att hon inte vill för det är ju så mycket enklare att bara babbla på om sex och skoj. 


  För att svara på den frågan så vet jag inte. Har aldrig gjort det och kommer förmodligen aldrig att göra det men enligt min flickvän så gav det en extra dimension av spänning att göra det, hon jämförde det med adrenalinpålaget med att stå på Västerbron med en fallskärm på ryggen, man vet att det är dumt men påslaget gör att man är beredd att ta risken. Förmodar att du aldrig stått på räcket på Västerbron så du kanske har svårt att förstå även detta.
 • Anonym (Stina­)
  Fre 16 okt 2020 19:15
  -2
  Anonym (sådär) skrev 2020-10-16 18:51:06 följande:

  Så du menar att du själv måste gjort det för att kunna förstå skillnaden mellan att ligga med andra med din partners medgivande och utan?  Är det likadant med fallskärmshoppning? Du måste prova att hoppa från västerbron med och utan fallskärm för att förstå skillnaden?

  Jag frågade om det är skillnad på att ligga med andra med och utan sin partners medgivande och om det är ok att gå bakom ryggen på sin partner, sljuga för sin partner och manipulera sin partner?

  Och du svarar med en förklaring för hur det kan kännas att vara otrogen. Det är väl inget svar?


  Jag har aldrig legat utan min partners medgivande om vi bortser från en liten dum grej med en kille och en tjej när jag var 14 och killen trodde att vi var exklusiva, han trodde det jag var av en annan uppfattning, Min flickvän har haft sex med andra utan mitt medgivande och det var självklart lite jobbigt att reda ut men inte något stort trauma så vi har för länge sedan kramats och talat ut om detta. Jämfört med när vi var nära att förlora min flickväns dotter i cancer och när jag förlorade mina föräldrar och min mormor i en trafikolycka så är otroheten en bagatell kan du äntligen försöka fatta att otoheten som du råkade ut för var tydligen ett trauma i ditt liv i mitt liv var den grej min flickvän gjorde ingen stor sak. Vi är helt enkelt lite olika där och har därför väldigt olika synsätt sedan kan du tro att du har patent på moral och att din moral är den enda rätta hur mycket du vill. Kan bara säga välkommen ut i den stora världen den sker inte framför skärmen och Wikipedia.
 • Anonym (Stina­)
  Fre 16 okt 2020 19:20
  -1
  molly50 skrev 2020-10-16 19:12:26 följande:

  Men då får man väl försöka prata med varandra och reda ut ev problem då.

  Mår man så dåligt i sitt förhållande att man behöver en ventil så måste man ju göra något åt det.

  Att man har problem i förhållandet är ingen ursäkt för att vara otrogen.


  I din lilla rosa värld är det kanske så. I min värld är det inte så enkelt alla gånger.

  Förmodar att du inte jobbat i organisationer för att hjälpa offer för våld i när relationer. Kan garantera att det ger lite perspektiv och dessa perspektiv är inte alltid rosa dunkuddar och enkla val.
 • Anonym (Stina­)
  Tis 20 okt 2020 22:21
  -2
  molly50 skrev 2020-10-20 11:20:54 följande:

  Det jag menar med det sista jag skrev är att lika lite som man kan veta hur mottagaren av information som otrohet kommer att reagerar på det,lika lite kan du veta p, informatören har för avsikt att hämnas eller bara berättar av omtanke.

  Otrohet är ju inte alltid något som berättas i förtroende.

  Det kan likaväl vara så att man råkar se sin väns partner med någon annan t ex.

  Jag har själv varit i den situationen och valde då att först berätta för vännens partner att jag visste vad han höll på med och gav honom då chansen att berätta själv.

  När han inte berättade så gjorde jag det.

  Min vän blev först både arg och ledsan,men efter lite betänketid så var hon bara tacksam.

  Jag har själv också fått berättat för mig om mitt ex otrohet.

  Och jag var bara tacksam. Det gav mig chansen att själv få välja om jag ville stanna hos min sambo eller gå. Jag valde det sistnämnda.

  Jag fick också veta att några andra vänner vetat om det utan att berätta.

  Och det kändes som ett dubbelt svek.

  Inte bara fick jag veta att min dåvarande sambo var otrogen. Jag fick även veta att mina vänner hållit honom om ryggen.

  För mig är det inte en riktig vän som gör så.

  Ärlighet varar längst.

  Och både min väninna och jag är lyckligt gifta idag.

  Så inget ont som inte har något gott med sig.


  Att avsikten är att hämnas hos TS rådet det inget tvivel om och du tänker minst sagt lite fel. Att hålla käften skapar inga problem men att lägga sig i kan skapa problem som man inte har en aning om och dessa konsekvenser kan vara helt förödande. Har som du förstår minst sagt svårt för människor av din typ som tycker sig ha någon gudomlig rätt att lägga näsan i blöt där den inte hör hemma. Hur fan mår man då egentligen när man tittar sig själv i spegeln när man borstar tänderna. Jag skulle i alla fall vara kräksfärdig men du är förmodligen självgod nog att tycks att du är en fantastisk och god människa. Fy fan vad illa jag mår av att det finns människor som du som drunknar i självgodhet utan den minsta tanke på hur din självgodhet kan drabba andra.
 • Anonym (Stina­)
  Ons 21 okt 2020 00:12
  -3
  Anonym (Anti-rosa bubblor) skrev 2020-10-20 23:42:21 följande:

  Hålla käften skapar inga problem?

  Säg det till den som blivit lurad i flera år! Känslan av att ha blivit lurad, manipulerad och utnyttjad under en lång tid.

  Att hålla käften kan leda till värre dilemma om otroheten får pågå en längre tid. Risken ökar att den otrogna drar hem en könssjukdom eller att älskarinnan blir gravid. 

  Hennes självgodhet kan drabba andra? Ja för det är verkligen hennes fel att mannen är otrogen. Snacka om att lägga skuld på fel person! Det är säkert Mollys fel att mannen beter sig som en självisk idiot, och det är ju verkligen inte hans fel att han är otrogen. 

  Jag förstår inte hur de otrogna kan se sig själva i spegeln när dom borstar tänderna!


  Att hålla käften och sköt sitt skapar inga problem för någon. Att vissa har något sjukligt behov av att känna sig retroaktivt kränkta och blanda bort korten men frågor om vem som är största banditen hör heller inte hit, frågan handlar om om TS gjorde rätt eller fel genom att springa runt och lätta sitt hjärta inget annat och där gjorde TS så jävla fel man bara kan göra. Men kan tycka vad man vill om personer som är otrogna men det berättigar inte på något sätt TS agerande. TS är en råtta med ett sjukligt behov av att hämnas svårare en så är det inte hur man klassar mannen som hade lite skoj med TS partner är en annan fråga och i alla fall så gjorde den mannen betydligt mindre fel än vad TS gjorde.
Svar på tråden Fruns älskare
Logga in
Bli medlem