Inlägg från: Anonym (D) |Visa alla inlägg
  • Anonym (D)

    Gå ner i vikt snabbt.

    Jag kör appen Lifesum i perioder. Det blir väldigt tydligt om man överäter och vad man inte kan äta. Det gäller att bli medveten. Regga allt, väg maten, läs innehållsförteckningarna på maten. Välj högt proteininnehåll och lågt sockerinnehåll. Bli lite manisk, det hjälper.

    Träning utförs verkligen inte bara på gym. Jag jobbar också heltid hemma sedan i mars. Raska promenader på lunchen. Skaffa en stegräknare och ha som mål att gå x antal tusen steg per dag.

    Samt onlineträning som utförs på matta. Jag kör SATS onlineträning men det finns hur mycket som helst som är gratis t ex på youtube. Egen kroppsvikt räcker gott och väl.

    Det är lite för nära till kylskåpet när man jobbar hemma, det tycker jag också :). Ha bara bra mat/mellanmål hemma och gör någon form av rörelse varje dag. Stillasittandet är förödande. När jag åkte till jobbet och var på kontoret gick jag ca 10.000 steg per dag. Nu när jag jobbar hemma, går jag inte ut på hela dagen landar jag på 1300 steg. För en dag spelar det ingen roll, för flera månader gör det massor åt fel håll.

Svar på tråden Gå ner i vikt snabbt.