• Tue 13 Oct 2020 19:48
    1760 visningar
    10 svar
    10
    1760

    Längtar efter syskon

    Hej, min dotter är idag 3 år & vi längtar så efter ett syskon. Dottern blev till på naturlig väg efter några månader och när hon var nästa 1.5 bestämde vi oss för att inte längre skydda oss i hopp om syskon. Därefter fick jag cellförändringar som sköt upp detta några månader på operation men därefter började vi försöka med ägglossningstest och Natural cycles, vilket vi nu gjort i över ett år.

    Står inför beslut att vänta ytterligare eller påbörja Ivf, svårt att bestämma mig vad jag vill. Vi har gjort en utredning som inte visar några problem.

    Rädd att jag kommer ge ännu mer hopp och bli deprimerad om ivf inte lyckas, samt att jag inte vill vänta ytterligare utan resultat och bestämma oss om 1 år att vi ändå provar ivf.

    Hur har ni andra resonerar?

    Ni som valt ivf efter att ha fått barn nr 1 på ?naturlig? väg, hur många försök tog det?

  • Svar på tråden Längtar efter syskon
  • Sat 31 Oct 2020 23:14
    #8

    Tack för svar. Skönt att veta (om än tråkigt) att det finns flera som går igenom samma.

    @Emma

    Vad är lutinus? Är det något ni fått utskrivet?

    Vi har ej gjort vissa delar av utredning som tex äggledarundersökning, eller spolning som många säger. Vår läkare tyckte inte det behövdes utan rekommenderar ivf om vi inte blir gravida själva. Tycker det är svårt när man gör så olika får olika källor.. vill verkligen helst bli gravid själv, men nu har vi uppstartsmöte bokat och kan sen börja vid nästa mens. Känns läskigt men vill ändå köra igång för att se om det kan hjälpa oss.

Svar på tråden Längtar efter syskon